Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
CPT.Pirk #28586 üzenetére
Konkréten még nem csináltam, de szerintem mindenképp érdemes lenne vetned egy pillantást a Nextcloud -ra. Eleve a fájlmegosztás sokkal elengánsabb megoldása, illetve rengeteg beépülője van, legalább 3 "office" környezet is, levelezést is bele lehet integrálni mindent. Ugyan az említett officeok közül van fizetős is, de ingyenes is. Ha ezt faszán összehoznád lényegében minden egyetlen localhost web felületen működne, így a kliensek is leegyszerűsödnek, mert nem kell minden hülyeséget telepíteni. Bocs, a Calendart alapból tudja és ingyenes, Office nélkül is
Nekem van itthon Nextcloudom, ugyan office nélkül. De ha szeretnéd adok hozzáférést, hogy körülnézz egyáltalán érdekes lehet-ecigam egy nason futtatni bármilyen szervert? Még otthonra is kényszermegoldás, nem vállalati szférába, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest