- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hello!
A páromnak szeretném a gépére másodlagos op rendszernek a linuxot, biztonságos netezés céljából.
Csak és kizárólag wifi van itthon mobilról leosztva. Asztali pc -re menne, a wif vevő: tp-link tl-wn727n 150mbps
Fel van most dobva a Minth, amivel az a gondom, hogy állandóan megszakítja a wifi hálózatot. /tuti a linux szakítja meg, a térerő 97%-os és mellette ugyanarról leosztva másik gépen nem szakad meg direkt kipróbáltuk/
Nekem mindegy melyik linux, csakis a biztonság miatt szeretnénk használni! Elég volt az ablakból, az játszani jó, másra nem!
Ha másikat ajánlotok, kérlek azt is írjátok le, hogy a mostanit hogy túrjam le, hogy se a win, se a file-aim ne sérüljenek /minth kérdezte a win user file-jait használhatja-e közösbe, és igent nyomtam ezért a hogyan kérdés/. A wincsi 3 felé van osztva 1 windows /ami igazából 2 a 100Mb-s kis particiójával/ 2 fájlok 3 linux
A linuxnak így nem tudtam gyorsítót adni, mert egy wincsit csak 4 felé lehet darabolni....
Tehát melyik linux, és hogyan ha cserélni kell?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest