Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van itthon egy P4-es gép 512 ram 320GB merevlemez 2,4GHz-es celeron proci meg egy nvidia m440-es 64MB-os VGA.
Na szóval arra lennék kíváncsi, hogy van nekem itthon kihasználatlanul egy 4db gigabites lan kari, ha ezeket belepakolnám kiválthatnám a routeremet erre a száítógépre?
Linux szerver lenne rajta ftp kiszolgáló, torrent ,web szerver is futna rajta ezeket tudom, hogy lehet így használni csak azt nem tudom, hogy a linux szerver tud osztani dhcp-t meg ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AliExpress tapasztalatok
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest