Hirdetés
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Köszi
Mint említettem, sose hallottam erről a vyatta csodáról, csak arról tudok nyilatkozni, hogy a hétköznapi ntp-vel mit kell csinálni. Mondjuk ha van saját beállítása, akkor csak van hozzá valami beikszelhető dolog a webes felületen (ami routereken szintén szokott ugye lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Motoros topic
- Orvosi kérdések
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint említettem, sose hallottam erről a vyatta csodáról, csak arról tudok nyilatkozni, hogy a hétköznapi ntp-vel mit kell csinálni. Mondjuk ha van saját beállítása, akkor csak van hozzá valami beikszelhető dolog a webes felületen (ami routereken szintén szokott ugye lenni).