- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Notebookomra szeretnék feltenni egy linux disztrit ami pár pillanat alatt betölt és msn-re, böngészésre alkalmas legyen, és nem hátrány ha hardveresen gyorsít flash-t is. az alap ubuntu 11 nekem olyan közepes gyorsaságúnak tűnt, mint-et is próbáltam, ez elég tetszetős, de a betöltés ennél sem villámgyors. na igen, míg el nem felejtem, hogy azért jó ha honosítás elérhető hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mesterséges intelligencia topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest