Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
gaborvezer18 #43429 üzenetére
November 18-án rendeltem, akkor is jan 2. volt. Kb annyit jelent hogy minusz 1..2 hét, plusz hetek...hónapok között bármikor jöhet. Amúgy egy héten belül várhatóan február elejére fog változni a határidő... (havonta kb 1 hónappal tolják tovább)
-
fatal`
titán
válasz
Addigra érkezik be hozzájuk, akkor adják fel. Vagy nem. Volt már csúszás, de általában úgy tudom tartják.
Én azt nem értem, hogy ekkora hiány van tápegységből? Mert az 5 newtonosnak meg júniusi az időpontja.
Én pl. úgy döntöttem, hogy nem veszek plusz TM kormányt, inkább jövőre egy CSL DD-t (a kicsit) és hozzá 2 clubsport perecet (RS, Formula). Feltéve, hogy lehet kapni platet a Wheel Stand Prohoz (5 newtont el fog bírni), bár mintha úgy rémlene, hogy kompatibilisek a furatok a CSL Elite-tel, ahhoz pedig van.
Kérdés, hogy ez a júniusi dátum meddig fog még tolódni, tavasz körül tervezek rendelni, remélem az nem jövő Karácsonyt jelent.
Fanateceseket kérdezném, hogy a ClubSport perecek mellé jár a fém QR, vagy most a műanyagot adják mindenhez?
-
válasz
Senki nem tudja mar annyira gyakran valtozik. En azt mondom akinek kell az rendelje meg minel elobb aztan egyszer majd megjon. Teljesen felesleges datumokat nezegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- További aktív témák...