- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Igen magam csináltam az egészet. A ptr érzékelő 1 hagyományos loadcell semmi különleges nincs bent, nekem ez van [link] ptr-be meg ha jól tudom 50kg-os.
Elektronikát is magam kellett csinálnom, mire venni akartam elfogyott leobodnáron
Pedál fém részei 1.2mm rozsdamentes acél szépen hajlítvatöbbihez meg 1mm-es flex korong meg pár óra kellett, na meg a reszelés
.
A rugók maradtak az eredetiek kuplung gázhoz teljesen jók, fékét meg úgy oldottam meg hogy a cella tetején csatlakozik a rugó hozzá, így 6cm-el kisebb az útja azaz keményebb. pedált kb 2cm-et lehet lenyomni onnan kemény. Meg persze kapott 1 leobodnár kábelt is, és egy kis karbonfóliát.
És ez nekem csupán a cellába és az elektronikába került minden más adott volt ami max 6000. de ha többit is beleszámolnám azt mondom 10-böl meg lehet csinálni..Meg plusz kis extra a világítás, piros ledszallag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest