Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
No, majd a kövi rendelésemkor letesztelem ezt a dolgot, de most egyelőre nincs rá sem keret, sem lehetőség sajnos.
Persze, jogos amit mondasz, mindenképpen megértem. Én is sajnálom, h. már nem forgalmaznak kisebb kategóriás kormányt. Biztos okuk van rá, ez van.
Vannak többen is így ezzel a dologgal, korábbi kormányos beszélgetéseknél az kerekedett ki, h. aki MoMo-val kezdett, az nem bírta megszokni a DFP-t, fordítva úgyszintén!
Azt mondjuk érdekesnek tartom (na jóó, annyira nem), h. a G25 már mindenkinek jó volt!
Értem persze, h. elég a MoMo, ez a Te döntésed, én biztos, h. inkább GT-t vennék (de én is PRO-val kezdtem -az EX után...-), nekem megérné a dupláját az új és 2 év garis cumó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest