Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brownus
veterán
tudtátok, hogy van serenity comics is? most találtam rá a neten....
-
ugux
tag
Eladóak az alábbi képregények:
Ha bárkit érdekel valamelyik írjon Privát. KösziGóliát- 21., 24.,
A csodálatos PÓKEMBER
- 1991/12 – 31. szám
- 1991/22. szám – Ha igaz a szóbeszés
- 1991/25. szám – A Puma
- 2. – Madame Necc
- 13. – Agyonhara-pók, Megállíthatatlan Buldózer
- 15. – A tettenérés folytatódik
- 17. – A játszma végeTumak
2., 4.
Bobo – 23, 33,Transformer – 1991/2. szám, 1991/4. szám
Fantom – 13. A Wamballa-völgy titka
Tini Titán Teknőcök – 1991/4.szám – A rettenetes Reszelő visszatér
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #56 üzenetére
mindig elkap a sírhatnék, gimi valahányadik osztályában elkapott a a hülyeség, hogy én megkomolyodtam. mit nekem hülye pókember képregények és mindet oda ajándékoztam a kiskőrösi könyvtárnak rá pár évre mikor megvilágosodtam, hogy mekkora f@sz voltam már mindet ellopták azóta is bánom...
-
brownus
veterán
viszont a watchmen magyar kiadása zsír, a betű típus is un., talán a borítója lehetne kemény/ebb...
-
Dilikutya
félisten
Nekem is volt egy ilyen időszakom. Igaz, a Pókembereket nem bántottam, de az összes Bobót és Góliátot elvittem papírgyűjtésre, mondván nem kell. Ez annyiban igaz, hogy nem bírnám végigolvasni őket (bár a fene tudja), de annak ellenére igazán kár volt. Rengeteg volt belőlük. Csomó havi szám, meg pár nagyobb, keményfedeles különszám (lehet hogy ezek még megvannak). Ráadásul a különszámokból nem is mind van fent képregényes oldalakon. Ejj de nagy hiba volt. Szerencsére a meglévő Rózsaszín párducok, Tom&Jerry-k (a 2. száma ennek kuriózum, kicsikoromban betegen ráhánytam a borítóra), Tini titán teknőcök, régi Donald kacsa kiskönyvek megmaradtak. Az meg alap, hogy a Transformers és minden szuperhősös is. Bár szuperhősösből nem volt olyan sok, kb 20 Pókember unokatesómtól nyúlva, 1-1 Robotzsaru és Superman, meg pár Batman. A Batman évekig bosszantott, mert az egyik szám még az első magyarországi megjelenés idejéből volt, orvosnál voltunk, mikor kaptam, és majdnem 2 évtizedet keleltt várnom, hogy végre elolvashassam a történet befejezését is, hála a képregényes oldalaknak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
brownus
veterán
válasz Foglalt név #60 üzenetére
ehh, utállak egyébként a a pecsa bolhapiacon rengeteg és sokféle képregény van, de kibasott drágák! nagyon elvannak szállva az árakkal, egy-egy különlegesebb darab több ezer, ha nem több.
-
Wolverine
félisten
válasz Foglalt név #60 üzenetére
Nekem egy nincs meg, pont a 31-es
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
brownus
veterán
húú, egyszer elmehetek hozzátok? nem fogok zavarni senkit, elleszek magamban meg a képregényekkel...
-
Foglalt név
addikt
Ha vigyázol rá annyira, mint amennyire el akarod olvasni, akkor megoldhatjuk valahogy
Megy privát is.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Foglalt név #70 üzenetére
hi,
a lemezek nincsenek meg....
a gépen batman van 2 giga kb, meg wanted, watcmen, v for vendetta, kevés x-men.
papír formában az új batman sorozat van meg kivéve az asylum, azt én hülye nem vettem meg amikor akció volt az eduardban. sajnos a snikt is csak kölcsönben van nálam...hmm, tényleg kölcsönadnád? akkor szívesen veszem cserébe ha kell odaadom a batman-eket, vagy van sok sci-fim, (meg más is), az összes dick, a megjelent r. morgan-ek, dan simmons - hyperion kötetek, stb...
vagy van több száz hd 720p filmem, csinálok egy listát és átdobom.
-
Dilikutya
félisten
Azt hiszem, ezeknek itt jobb helye van, itt legalább mindenki tudja miről van szó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Foglalt név #63 üzenetére
Lehet előtúrom a Pókembereimet. Azthiszem azok, amiket kb. 10-12 évesen olvastam, mostmár értéket képviselnek
Remélem még egyben vannak"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
brownus
veterán
válasz Foglalt név #74 üzenetére
köszi ott a folyosón biztonságban vannak?
-
brownus
veterán
Hungarocomix 2008
A Magyar Képregénykiadók Szövetsége negyedik évvégi vásárát december 7-én tartja a Gödör Klubban (Budapest V. Erzsébet tér). A rendezvényen a szövetség tagjain kívül részt vesznek más kiadók, boltok és szerzõi kiadványok is.
Program a színpadon:
10:00 Digimonok anime (1 epizód)
10:30 A Hungarocomix újdonságai
11:00 Monte Cristo grófja anime (1 epizód)
11:30 Tombola
11:45 Monte Cristo grófja anime (1 epizód)
12:15 A Nyitott Könyvmûhely bemutatója
12:45 Tombola
13:00 Az Athenaeum kiadó bemutatója
13:30 Naruto anime (1 epizód)
14:00 A Roham kiadó bemutatója
14:30 Tombola
14:45 Naruto anime (1 epizód)
15:15 Beszélgetés Nemere Istvánnal és Vass Mihállyal a Klausztropolisz címû képregény kapcsán
15:45 Hellsing anime (1 epizód)
16:15 Tombola
16:30 Az élõ képregényrajzolás értékelése
17:00 Hellsing anime (1 epizód) -
brownus
veterán
megölték batmant:
Pictured: The moment Batman meets a grisly end as comic hero is killed off in helicopter crashBatman to be killed off after 70 years
olvasva a cikket zupamant is megölték még 92-ben aztán fel is támasztották...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Igen, Végítélet (Doomsday) megölte, és kb. egy évig Kent halott is maradt. Amúgy mondj egyvalakit, akit még nem öltek meg a Marvelnél vagy a DC-nél
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Hawk1979
őstag
Sziasztok.
Régebbi képregények most mennyit érnek köbö?
Magyar nyelvű Pókember,Batman,Fantom,Garfield ilyesmik...
Vagy rakjam el őket a leendő unokáimnak emlékbe,hogy megnézhessék min nőtt fel a nagyfater? -
Dilikutya
félisten
Hehe, javaslom, nézd meg az első titkos háborút, ha még nem tetted volna. Az egész Marvel kompániát lekaszabolják benne. Bár nem tudom, az mennyiben kötődik a saját történetekhez.
-
Wolverine
félisten
Pók: Titkos Háború Vol. 1; Kraven utolsó vadászata (bár az inkább tetszhalál volt...); Uncanny X-Men #190-191 (magyar X-Men #5 - a Kulan Gath-sztori) - hirtelen ezek jutottak eszembe, de a House of M történetet pl. nem ismerem teljesen, mint ahogy az Age of Apocalypse univerzumot sem...
X-Men: a teljes csapat meghalt a Titkos Háborúban, ugyanez történt a Mutánsok végzete sztoriban (utóbbi magyarul is megjelent, a Forge-féle Dallasban játszódó sztori az), aztán ott a Days of Future Past (A jövendő múlt napjai), Age of Apocalypse stb. Ha az egyes tagokat nézzük: Jean Grey halála többször előfordult (alternatív univerzumokat nem számoltam ), Kolosszus, Vadóc és Psziché is meghalt legalább egyszer... és akkor meg sem említem Kolosszus húgát, Iljánát"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
adalbert1
veterán
Volt valaki a Hungarocomixen?
Ill. tudja valaki hogy az itthon megjelent batmanek az eredeti sorozatban melyik részeket képviselték? Ugye volt a Killing Joke és a Death in the family, ez volt az első pár rész... Viszont a többit már borító alapján se nagyon ismerem fel, infót meg nem igazán találtam.
Ez még biztos rémlik, legalábbis ezek a fehérmaszkos karakterek... Volt még a patkányemberes rész, a pszichopatás, aki szíveket evett, azután az amelyikben Cadaver is benne volt, volt egy angliai rész is... Össz-vissz ha jól emlékszem 25 szám jelent meg.
-
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #89 üzenetére
5 A félelem (1990/05) / 592 Detective Comics (1988/ nov)
6-8 Nincs igazság? (1990/06-08) / 598-600 Detective Comics: Blind Justice (1989/mar-maj)
9 Végzetes kívánság (1990/09) / 430 Batman: Fatal Wish (1989/ feb)
10 Véres videók (1990/10) / 596-597 Detective Comics (1989/jan-feb)
11 Egy amerikai denevérember Londonban (1990/11) / 590 Detective Comics (1988/sep)
12 A láz (1990/12) / 583 Detective Comics (1988/feb)
13 a patkányfogó (1991/01) / 585 Detective Comics (1988/apr)
14 Az éjszaka lényei (1991/02) / 587 Detective Comics (1988/jun)
15 Vészmadár (1991/03) / 610 Detective Comics (1990/jan)
16 Anarchia Gotham City-ben (1990/04) / 608 Detective Comics
19 Őslakó és Eksztázis (1991/07) / 594, 591 Detective Comics
20-21 Sötét lovag, sötét város (1991/08-09) / 452-454 Batman: Dark Knight, Dark City (1990/aug-sep)
23 Halálos sziget (1992/01) / 620 Batman in Detective Comics (1990/aug)
24 Személyiségzavar I. rész (1992/02) / 455 Batman (1990/oct) és 627 Detective Comics (1991/mar)Ezekről tudom, mi micsoda.
-
Wolverine
félisten
-
adalbert1
veterán
válasz Wolverine #92 üzenetére
Akkor lesz bőven olvasnivalóm... Az a Batman mint karater aki a 80-as évek végi számokban szerepel kb. mikor jelent meg először? Nagyon régi számokat nincs kedvem olvasgatni, viszont mint már a Filmvilág topicban említettem a régi magyar megjelenésekben szereplő bejön, tehát az azokhoz kapcsolódó számokat szívesen elolvasnám.
-
Wolverine
félisten
válasz adalbert1 #93 üzenetére
Én kb. a '85-ös Végtelen Világok Krízise utánra saccolnám - és ki ne hagyd a Frank Miller-féle Batman: First Year és a The Dark Knight Returns történeteket
-
adalbert1
veterán
válasz Wolverine #94 üzenetére
Azokat is elolvasom valamelyik nap.
Eddig ezeket olvastam:
Joker ( elméletileg teljesen új történet) : rajzra szerintem nagyon jól sikerült, Joker is teljesen betegnek tűnik benne.
Arkham Asylum : ez meg már tényleg nagyon beteg lett, elsőre le se esett minden, szerintem még el kell olvasnom még 1-szer.
Na szóval egyik se az a tipikus Denevérember story.Amiket még a napokban fogok elolvasni:
Batman: War on Crime
Batman: Wargames
Batman: Year One
Batman: Hush
Batman: The Long Halloween
Batman: The Man Who Laughs
The Killing Joke Deluxe Edition
Batman : RipMég melyik storykat érdemes olvasni?
Ill. belefutottam egy ilyenbe is, kíváncsi vagyok mennyire reális listát dobtak össze. -
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Na ez még nem rövid story lehet ennyi résszel:
Batman - KnightfallPár egyéb story:
Batman - Wargames
Batman - Hush
Batman - R.I.P.Ahogy néztem wikipédián fent van jópár történet, különösen nagy segítség hogy mit melyik számban kellene keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest