Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Köszönöm!
és Neked is azbest!Végiggondolva, sajnos valószínű, hogy kelleni fog a Win környezet, mert számos programnak nincs alternatívája Androidra.

Egyébként mennyire megbízható a Gearbest weboldal? Még soha nem rendeltem innen!
arnd a stick szerintem nem nagyon játszik. Mivel szükségem lesz HDMI VGA konverterre, így meg főleg + hang is kell!
azbest melyik HDMI konvertert ajánlanád? A VOYO mennyire megbízható márka?
Van más alternatíva is mini PC-re? Úgy értem, hogy más gyártónál, vagy maradjak a kínai verziónál? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!

Az egyik kedves fórumtárs irányított Hozzátok, hogy talán Ti tudtok nekem segíteni!A szituáció a következő.
Olyan eszközre lenne szükségem, amit projektorra lehet kötni (legjobb lenne a D-SUB-bal, de ha nincs akkor HDMI konverterrel megoldható) és könnyebb, mint egy notebook. Néha, hosszú cipelésnél, a 2 kg-os gép is nehéz tud lenni!
Billentyűzetet + egér kombót tudjon kezelni, valamint fontos lenne, hogy legyen benne WiFi!
Amire kellene, az videók, képek, PDF vetítés (tanár vagyok), olykor youtube. Van valakinek valami jó ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi