Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Koszonom nektek!
    #742 suste:
    - egy tok egyszeru routerem van, egy 3e ft-os tenda, ennek meg is van az oka
    - ugy ertem, h a netet a router szolgaltatná wifin keresztul a kis kartyaPC-nek (a routeren egyetlen kabeles lehetoseg van, ez van a nagy PC-be dugva)
    - "egy jobb router tud torrentezni és samba-n / ftp-n / dlna-n megosztani, és akkor nem kell + eszköz" -> nos, ehhez semmit nem ertek, es nem tudom, h hogyan mukodne ez (hogyan is?), ha a nagy PC-m nincs bekapcsolva. Plusz egy kis málna (banan, narancs) egesz mas, en meg szeretek kütyüzni :) Az altalad emlitett router arban cirka ott van, mint az a TPlink.
    - a linuxok gyakorlatban mit tudnak? Marmint mennyire vannak lebutitva, mire elegendoek? (1080)
    - lubuntut nem probaltad?

#744 azbest:
    - ertem, ettol fuggetlenul az altalam emlitett feladatokra (stream, torrent es letoltes, 1080 filmnezes, Sata, HDMI) melyik hardware-t latod jelenleg a legjobbnak? Overkill nyugodtan lehet a dolog, es a tartossag jegyeben is persze. (mondjuk 100$-t nem szivesen adnek erte) Raspberry, Banana, Orange, Odroid...?
    - a windowsos dolgot nem tudtam, ennyire nem fontos, nem akarom beleasni magam ennyire melyen es ugye ertelme se lenne
    - itt jobb eredmenyeket mutat a banana
    - windows ennyire mar nem erdekel, a cikkeket olvastam amugy, azok mar abba a kategoriaba esnek, amitől mar nekem akar asztalira is eleg lenne a dolog, bar amiota CAD/CAM-re kell a nagyobbik vas, oda kell a nyers ero, mozizni, toltogetni meg eleg lenne egy kisebb gep

Új hozzászólás Aktív témák