- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Koszonom nektek!
#742 suste:
- egy tok egyszeru routerem van, egy 3e ft-os tenda, ennek meg is van az oka
- ugy ertem, h a netet a router szolgaltatná wifin keresztul a kis kartyaPC-nek (a routeren egyetlen kabeles lehetoseg van, ez van a nagy PC-be dugva)
- "egy jobb router tud torrentezni és samba-n / ftp-n / dlna-n megosztani, és akkor nem kell + eszköz" -> nos, ehhez semmit nem ertek, es nem tudom, h hogyan mukodne ez (hogyan is?), ha a nagy PC-m nincs bekapcsolva. Plusz egy kis málna (banan, narancs) egesz mas, en meg szeretek kütyüzniAz altalad emlitett router arban cirka ott van, mint az a TPlink.
- a linuxok gyakorlatban mit tudnak? Marmint mennyire vannak lebutitva, mire elegendoek? (1080)
- lubuntut nem probaltad?#744 azbest:
- ertem, ettol fuggetlenul az altalam emlitett feladatokra (stream, torrent es letoltes, 1080 filmnezes, Sata, HDMI) melyik hardware-t latod jelenleg a legjobbnak? Overkill nyugodtan lehet a dolog, es a tartossag jegyeben is persze. (mondjuk 100$-t nem szivesen adnek erte) Raspberry, Banana, Orange, Odroid...?
- a windowsos dolgot nem tudtam, ennyire nem fontos, nem akarom beleasni magam ennyire melyen es ugye ertelme se lenne
- itt jobb eredmenyeket mutat a banana
- windows ennyire mar nem erdekel, a cikkeket olvastam amugy, azok mar abba a kategoriaba esnek, amitől mar nekem akar asztalira is eleg lenne a dolog, bar amiota CAD/CAM-re kell a nagyobbik vas, oda kell a nyers ero, mozizni, toltogetni meg eleg lenne egy kisebb gep
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest