Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
airm92
csendes tag
válasz Callisto #7963 üzenetére
Persze, ez tiszta sor. Csak ahogy Te is irtad, nincs időm fékezni, akkor is kiosztja a büntetést.
Meg várjam meg, míg az a három szerencsés összeszedi magát, kitudja meddig bénáznak. Ha meg megállok ,akkor meg azért kapom a penaltyt. Valahogy, csak meg tudják oldani a PD-nél ezt.*PSN:hmate92
-
törölt tag
válasz Callisto #7963 üzenetére
Akik kicsúsztak és összeakadtak azokat nyilván meg lehetne előzni. Baromság a sárga zászló a játékban, semmi értelme ilyen daily versenyeken ezzel szívatni a népet. A sárga zászló lényege hogy ne történjen még nagyobb baleset, de ez egy játék, nem forognak kockán emberéletek.
-
John_Deere
tag
válasz Callisto #8282 üzenetére
AI csal? Vezetni sem tud.
Professional Audi Quattro Gr.B.-t röhögve ettem meg Fishermans rallipályán egy széria F-150 Raptorral.Lehet, hogy csak nekem easy, az előző részekből már kitanultam hogy mennyire kiszámítható.
Az online rész már más tészta...ott sz*pok most a 24h Nürburgringes eventen, és minden igyekezetem ellenére még nem moccant B-ből az SR-em.
[ Szerkesztve ]
-
-
Callisto
őstag
válasz Callisto #8286 üzenetére
Ha 5-6 leannel megyek végig, akkor ők lassabbak. Ha csak az utolsó 3-4 körben nyomom fel 1-esre a powert, akkor úgy belehúznak, hogy fél perces előnyt hoznak be négyen-öten. Ugyan ez fordítva: végig 1-es, de nem vagyok elöl, végén leveszem... lemaradnak. Na igen. Jól van ez így, szerinted. Szerintem meg szánalom. Ha egy AI x szinten megy, akkor menjen azon (de ne kötélpályán!) végig attól függetlenül, hogy mire kapcsolom a teljesítmény/üzemanyag-fogyaszás arányt.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest