Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleskin
tag
Hi mindenki!
Lenne pár észrevételem és kérdésem. Vista 64 et hazsnálok mindig friss updattel.
msotanában ehhez illő 64 bite sprogikat keresek, és ha meg is tlaálom, mint pl deamon tools, meg a winzip12.0 ami nem csak hogy fut a 64 esen hanem ki is hazsnálja, a gyártk szerint, de érdekes módon a taskmanager odateszi azt a pici csillagot és a csoád 32-es számot ami mutatja hogy szar van a palacsintában. Kérdés: Akkor is 64-ben mennek a progik ha azok automatikusan az x86-os ProgramFiles-ba telepítődnek?
Megpróbáltam manuáisan megadni hogy oda telepítődjenek, de akkor hibát írt ki mikr el szerettem volna indítani őket.
Nem értem ha egyszer le van írva mega start64 oldalról is letöltöttem a progikat, akkor minek 32 ben futnak?Előre is köszi a választ!
üdv.:
Andrej
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest