Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Salvatore
tag
válasz
Revoltec.de #74 üzenetére
Ha Acer-ba ment az jó előjel, ugyanis abba szánom (asszem 230LX, vagy mi). Az én gépem 2,4 P4 (IPC 8640), ezt hivatalosan csak az osztrákoknál forgalmazták, énis ott vettem anno. Eddig mondjuk minden ment benne, kivéve egy MSI cardbus-os wlan karit amitől azonnal fagyott ha beleraktam. Egyébként annyi, hogy a bios nem ismeri fel (tálcát kiadja és lemezt is felpörgeti), vár és aztán semmi. Igazából ki szerettem volna cserélni az enyémre (samsung combo), de végülis mind1 ha a másik gépbe menni fog akkor no problem, legalább több pénzem marad. Notihoz úgyis van külső íróm.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest