Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Revoltec.de
csendes tag
válasz
Salvatore
üzenetére
Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Synology NAS
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi