- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKRIPAPAx
tag
Úgy örültem amikor kijött a hír, aztán elolvastam a specifikációkat
az a halovány IPS kijelző nem igaz, hogy egy oled nem fért volna bele legalább az erősebbikbe , de már azt is kétlem, hogy valóban előremutató erő lesz bennük ezzel régi amd chipsettel. Eléggé kiábrándultam, szerintetek melyik éri meg jobban? Egy Xbox ally X, amit csak játékra lehet használni vagy inkább egy Snapdragon Elite procis csúcsteló (Xbox kontrollerrel és tartóval), amivel játszani is lehet?
-
Robitrix
senior tag
azóta olvastam becsült ár adatokat is. A kisebb verzió úgy 240 ezer körül várják a nagyobbat hasonlóan a az erősebb ASUS rog ally hoz 370 ezer körül....
-
tibaimp
nagyúr
Ez legalább "normális" handheld konzol, nem úgy mint a Sony féle, de gyanítom, hogy ők sem maradnak le ezután!
-
Gomez86
őstag
Szerintem teljesítményben nem nyerek vele semmit, a fogyasztás meg szerencsére nem szempont.
Nem szeretném ha profilozni próbálna. Ne próbálja kitalálni melyik az out of work időszak, ne telepítsen updatet a contacts applikációhoz meg az edgehez. Ha all in all mindent összeszedek akkor talán az updates rész zavar a legjobban. Szorosan utána a profilozás.
-
Busterftw
nagyúr
Itt szerintem legfontosabb a szoftver, Linusek hands on videojaban emlitettek, a Microsoft eleg durvan raalt a Windows bloatalanitasba es az ASUS elott elegge megnyitotta mennyire nyulhatnak bele.
Remeljuk ezek PC-re is jonnek majd, vagy legalabb lesz egy SteamOS-hoz hasonlo gaming fokuszu Windows verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest