- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ízirájder
csendes tag
Én még speciel az énekelős joghurtreklámoktól meg a korán reggel reggel gyermekműsorok alatt sugárzott tisztaságibetét reklámoktól tudok hülyét kapni.
Az aktuális negatív ''kedvenceim'' az eu-s politikai hirdetések. Még csak kettőt láttam, de mindkettő totál kiakasztott.
Az egyikben hülyebéla végig vigyorogva egy egyszínű háttér előtt egy óvodás átélésével+lámpalázával eldarál egy összefüggéstelen maszlagot, majd a végén benyögi, hogy ''ezért szavazok az x pártra'' és snitt.
A másikban egy tipikus kigyúrtcsávó arra építi a mondandóját, hogy ''mert a csajom gyereket akar.'' Na utoljára akkor röhögtem ilyen jót reklámon, amikor először láttam a Faludys Vodafonos ópuszt. -
Sarp
csendes tag
Egyébiránt nemrégiben tetszett egy reklám, amit egy pillanatra láttam: valami telofonköltségcsökkentéssel kapcsolatban; az ipse felszögelte a készüléket a család elől a plafonhoz.
-
Dade
tag
Én a német RTL-en láttam az új Vodafone-os reklámot M.Schumacherrel.
Jó poénos volt,reklámon régen nevettem ennyit.
Remélem lehet majd látni Mo.-on is.
Dade -
simonzé
addikt
válasz
Lord Zero #348 üzenetére
Igazad van, az ''Univerzális Ajax zsíroldó - ez még anyósomat is meglepíííííí'' - na ennek a megzenésítéséhez kellett tehetség. De sikerült.
Csak azt nem értem, hogy ki az a baromállat, aki súlyos milliókért ilyen szart csináltat, és még finanszírozza is a cég saját reklámai által történő lejáratását. -
simonzé
addikt
válasz
Lord Zero #348 üzenetére
Igazad van, az ''Univerzális Ajax zsíroldó - ez még anyósomat is meglepíííííí'' - na ennek a megzenésítéséhez kellett tehetség. De sikerült.
Csak azt nem értem, hogy ki az a baromállat, aki súlyos milliókért ilyen szart csináltat, és még finanszírozza is a cég saját reklámai által történő lejáratását. -
Lord Zero
addikt
még valami iszonyat dühítő: minden szloge(nek szán)t ökörséget énekelve mondanak, gondolom, h jól a nézők fejesckéjébe véssék
a legidiótább így-a-mosószer-úgy-az-öblítő-amúgy-az-áruház dalocskáktól teljesen elképedek, hogy lehet ezt komolyan gondolni?
most már szinte mindennek egy ilyen remekbeszabott zenei etűd a vége, röhejes -
Biaggio
őstag
Ötletem van, nézzetek be ide:
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
emlékszik itt még vki a müszi-re?
hja, még őszinte gyermek voltam, ordítottam, toporzékoltam ha megláttam -
simonzé
addikt
A legszarabb reklámok:
- Régen volt az ACE-s reklám (''ÁCSE''). Valami hipergagyi olasz tisztítószer. Egy terminátorfejű nagymama irritáló hangon meglebbentette a lepedőt, ami szétrepedt, mert nem ÁCSÉvel mosta... MEGÖÖÖÖÖLNIIIIIII!!!!
- APA APA KÉRSZ CSOOOKIIIIIIT? - KIVÉGEZNI ezt a gyereket!!!!
- ''Kalgonovics Antal 78 éve mosógépszerelő'' - hol találtak egy ekkora faszfej buzimócsing embert, aki egy ilyen elképesztően gyenge, hazugságokat állító förmedvényben szerepel. Ráadásul be van oltva színészkedés, és haghordozás ellen.
- Kalgon reklámok - MINDEGYIK!!! - A legújabb, hogy Kretén néni mosógépe beszarik, mert vízköves. (Egyébként látott/hallott már valaki vízkő miatt tönkrement mosőgépről? Én úgy tudtam, csak a fűtőszál hatásfokát rontja a vízkőlerakódás, de ez mos mindegy is.) Ekkor megtudja, hogy a mosógépét lehet kidobni, merthogy a vízkő szereteszét rágta, az áram belerozsdásodott, a fehér festése mérgező lett sőt még a víz is belebüdösödött a csapágyakba.
Kretén néni kb 2-3 másodperces késéssel a hülyebarom fejéhez kap, de úgy, ahogy azt csak a Venezuelai sztárok képesek csinálni, majd mexólal ''Akkor most vehetek új mosógépet?''. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KROKODILOK ELÉ VETNI!!!!
De a legeslegrosszabb a korábban már általam erősen kritizált RTL-klub féle jégkocskahang a reklámok között. A fogaimmal szét bírnám tépni azt az állatot, aki ezt kitalálta, és még a mai napig sem únja. -
Lord Zero
addikt
nos, nálam (is) azok a reklámok a nyerők, amikbe beletuszkoltak egy jó kis poént, vmi humort, esetleg akár egy fricskát, ami jól csattan
sokkal jobban ülnek és ütnek ezek a reklámok, mint a nagyon jó nő/fickó vagy a kurvanagyon-boldog-családi-idill képek -
szucsi
őstag
Peugeot 307 Önbizalmat ad. Emléxtek, amikor az a nyüzüge csávó gyilkos tekintettel rárepül arra a 300 kilós szumósra. Jókat nevetgéltem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest