- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
Borzalmasan irritál a hohes cés reklám, amikor az az imbecillis kretén kisfiú megkérdezi, hogy miért nyalja a kecske azt a követ?
Rettenetesen bárgyú, főleg a végső csapás, amiben kiderül, hogy nekünk embereknek bizony nem kell követ nyalnunk ahhoz, hogy ásványhoz jussunk. Jajj, jajj, jajj! -
BRAAJEN
tag
Fogtátok a két öreget a chipsszel (akasztás, műfogsor),
elsőre padlót fogtam.
Na, abban volt poen! -
Kismaci
tag
Nos, ez az én első hozzászólásom, remélem, nem veszitek zokon...
Mivel nem olvastam el valamennyi, a témába vágó hozzászólást, lehet, hogy valaki már észrevette előttem.
Ami engem naagyon ingerel, az a T. Kristály reklám, amiben a néni megy a hipermarketben, ahol csak és kizárólag cimke és megjelölés nélküli mosóport árulnak, és különböző reklámügynökök kínálják neki az XY mosóport.
De a nénike persze nem figyel rájuk, hanem... na, kitaláltátok? Egy RAJZFILM-figurára figyel, aki tudja, mit kell venni!
Ráadásul a nénike úgy mosolyog... nos, mintha élete legszebb, legviharosabb, legérzékibb és legkielégítőbb éjszakáján esett volna át. Nosza, fiúk! Vegyetek ilyen TK mosóport a lányoknak, mert akkor láthattok csak igazi, önfeledt arckifejezést. Brrrr!!
Nem tudom, nálatok (fiúk-lányok együtt) kialakult-e egy reflex: ha egy fiatal, csinos nővel kezdődik egy reklám és az a nő fehér nadrágban vagy világosban van, akkor csak egyvalamiről szólhat a reklám.
Úgy gondolom, nincs az az elmebeteg VALÓDI, élő nő, aki ilyenkor ilyen nadrágot fel merne venni, mert mi van, ha egyéb eszköz ide vagy oda, kifelejtették a celofánt a betétből...?
És akkor a D...tos reklámokról már ne is beszéljünk. Igaz? ''Olyan tiszta, hogy a földről ehetnénk!''-mondja a nénike a reklámban. Felveszi az almát a földről és feszült pillanatok után... beleharap? Nem!
A legújabb: a V...usz reklám. Nagyon jól indul ennek az egyébként remek terméknek a reklámja, jó a beállítás is meg a család is, de az egészet elszúrják... no, mivel? Hát azzal, hogy miután a családanya az asztalra helyezte a valóban ínycsiklandó ételt, és a kislánya megkérdi: ''akkor mehetek, anyu?'' egyenesen belenéz a kamerába a nénike, és közli: ''ezért van itthon mindig V...usz''
De megvan ennek az ellentéte, bár az igazán jó reklámot kispénzűek csinálják és ritkán adják, mert nincs elég pénz a reklámidőre, pedig vannak olyanok, amiket szívesen megnézne az ember gyakrabban.
Pl: ami a jelmondatomban is olvasható: ronda és finom reklám, emlékeztek még a kislányra meg a punkra? ''Zöld erdőben jártam...''
Ami még jobb volt: a Kistehén. Hát azt imádom, nem tudom, ki hogy van vele.
Szóval, amire utalok, az a B....olnai reklám, nem étolaj, de ugyanígy családról van benne szó. ülnek, apa, anya, a két gyerek, de az egyik szék üres. Elkezdenek enni, de apa nagyon vár valakit. Be is jön egy igazán aranyos, minden huncutok huncuta vörös hajú kisfiú. Köszön, felmászik a székre, és apuka annyira elbambul, hogy anyuka szelíden oldalba böki és még szelídebben így szól: ''egyél''.
Szerintem ez nagyon aranyos reklám.
Néhány hozzászólás a végére: nekem is jobban tetszik a sül, mint a maci a C...ino reklámban. A K. P...ui reklám engem is irritál, főleg a nagymamának szóló dumája a csajnak, úgy beszél vele, mintha nem is az anyja volna, hanem egy degenerált gyerek. Figyeljétek a hangsúlyt: ''Mama...'', illetve erre a nagyit: ''A hűtőből?'' Brrrrrr!!!!
Szeretném kikérni a véleményeteket arról is, ezzel kapcsolatban, hogy ti mit választanátok? Mert én a nagyi sütijét, az biztos!!!
Ja és egy megjegyzés a D...ve reklámhoz: ''...és akkor láttam, hogy egy gyerek éppen félig kilóg a korláton. Kirázott a hideg, melegem lett, odarohantam és visszahúztam. Na, gondoltam, hogy most biztos jól megizzadtam, bementem a mosdóba, hogy utána járjak és csodák csodája: nem volt folt a hónom alján!!''
Naná, mert mikor megfordult, nem látta a bazi nagy izzadságfoltot... a blúza hátán! -
Satan-Claus
senior tag
válasz
kezesbence #191 üzenetére
Finom kis Psycho utánérzés. (Nem is túl burkoltan.)
-''Mama, mama nem! Őt nem fogom megölni! Neeeem. Mama ne...!'' -
Den
veterán
láttam egy új mátrixos soproni ászok reklámot, poén
-
Protoss
senior tag
A reklám cégekkel az a gond, hogy nem kreatívak. Csináljuk eladjuk aztán kész. A hülye cégek meg megveszik. (Nem értem, miért nem mondanak nemet egy sz** reklámra) -
Protoss
senior tag
Hali!
szerintem jók:
Heineken
régi ászok reklám
Gerappa (bár unalmassá vált)
HP marslakós reklám
ikea kutyás
chio szósz, autóban ül a srác
omv csiga megy tankolni
Rosszból annyi van, hogy hihetetlen:
collgate, tudálékos csaj magyarázza a hatásmehanizmust
signal, turkálhatok a szájában a ruha üzletben?
salidon fejfájás elleni
sajtmester (panonia sajt??? magyarul biztos nem tudnak)
az összes utcáról bemegyek mosni vagy mosógépet megnézni
Röviden most ennyi.
Üdv -
kezesbence
csendes tag
Chio sültkrumpli.
Ki vesz a gyerekeinek ilyet?
Az a néni gonosz! -
Turmoil
senior tag
Végiggondolva, ezt a topicot jó pénzért el lehetne adni (mármint a topic termését) marketingcégeknek. Lehet, hogy kicsit átgondolnák a stratégiájukat, vagy visszavonulnának a barlangjukba duzzogni. Szerénységem ez utóbbinak jobban örülne
-
KovacsUr
addikt
Ja igen, egy reklám, ami engem nagyon zavar:
Valaki azt kérdezi szigorú hangon: Mit keresel ezen a világon?!
El is szoktam szégyellni magam, mondom, jó, jó, már megyek is -
KovacsUr
addikt
Heineken-reklámokat nehéz túlszárnyalni.
-
Ploszi
senior tag
az új lays chips reklám überkiráky
a nagyi meg a papi vetélkedése a chips-ért! a protkó megvillantása gyönyörű
-
Cane
őstag
A ''szímensz'' reklám:
KISZÍVOM A VÉREDET! is állat. -
hafefe
csendes tag
válasz
Satan-Claus #171 üzenetére
Hát hallod,Satan-Claus nem semmi a reklám amit mondtál!!!
Nagyon köszi,hogy feltetted,isszonyat tetszik!!!
Ajánlom mindenkinek!!! -
tomcs
őstag
''a sunlicht matol cif lett'' egesz jo a mai mezonyben, meg egy kis otlet is van benne.. ez tetszik bar nagyon hamar megunhato. sportszelet-reklam is kezd ellaposodni, valtani kene mar. a discoveryn van valami reklam amugy, a zeneje tetszik, valami szlav nyelvteruleten levo asszem mobilszolgaltatot reklamoz, es a zeneje mintha valami regi lenne 1 picit atdolgozva.. nem tudja valaki mi ez a zene?
amugy reklamban nekem az elborult poenok es a jo zenek jonnek be, ezek neha meg vasarlasra is ravesznek. de az ''ennyirejo-veddmeg-enekeljunkreklamdumat'' sablonizektol az idegroham kerulget.. lasd eu-topik -
Panther
HÁZIGAZDA
Tényleg, nem tudja valaki hogy melyik szám megy az új 777sms reklám alatt?
-
cadaver
tag
lattatok az uj coccolino macit?
az a hutomagnes stuffolas
legalabb oan intelligens mint az elozo, de most mar teljesen kihagytak belole a sult
es az uj PUR reklam? az a ZENE!!! enekelnek hogy: ''Meg 10%...'' hat attol bef0s0k.
-
Lunatic
aktív tag
Nekem az egyik régi kedvencem ez a Sony Vaio reklám.
Mondjuk futja nekik rá, de ettől még jó...
http://members.chello.hu/lunatic/sony.mpg
Az oldal itt is lényegtelen, erősen under construction. -
dXtr
tag
whwhehehwhehwhewhe atomlol
-
Tompo
aktív tag
Brutal
-
Den
veterán
válasz
ez nagyon király
-
jojojo
senior tag
válasz
Nagyon jóóó
-
Biaggio
őstag
válasz
-
Satan-Claus
senior tag
No szóval.
http://w3.enternet.hu/aranyeso
Lent a ''Run dog run!'' linken nyomjatokegy ''cél mentése másnéven''-t, és voilá.
(Az oldalt csak ftp jelleggel használom, szóval a tartalmával ne nagyon törődjetek, csak azért van némi htm formája, hogy az enternet nehogy törölje...) -
Biaggio
őstag
válasz
Apollo17hu #158 üzenetére
-
Biaggio
őstag
-
leontm
tag
ha lehet mpeg formátumba lécci
amugy a jelenlegi ködvenc reglámom az ikeás asszem mikor bemegy a kutya az ajtólukon, és nemtudja hogy holvan, visszamegy megnézni a házszámot.
szerintem ez egy jó reklám, kicsit poénos és lényegretörő. és nem kellt bennem ellenszenvet mint a szaros sárga kiscsávó -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #163 üzenetére
Baaaaazzzz, ezt akkor is letöltöm ha két napig tart
Hú told fel gyorsan valahová, ez nagyon király. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Satan-Claus #163 üzenetére
tudnád nekem továbbítani?pllzzzz
kismacc@hotmail.com -
Satan-Claus
senior tag
Kaptam egy marha jó Suzuki GSX-R reklámot mail-ben. (Den neked biztosan bejönne.
)
Szitu:
Barátunk, (kb. 35 év körüli, átlagos tag) jön ki a házból motoros ruhában, bukóval a fején. Éppen felül a mocira, amikor az asszony utánajön, és hozza az undorító ölebét pórázzal és odaadja a fazonnak. Barátunk elszomorodik, de anyuka nagyon szigorúan néz rá. (Snitt.) Blöki caplat az úton, mögötte a tag kb. 5km/h sebességel gurul, kezében a póráz. Anyuka helyeslően figyeli a dolgot. A fazon befordul balra, és néhány tuja eltakarja az asszony szeme (és a kamera) elől. Snitt. Fazon arcán sátáni vigyor, lecsapja a sisakrostélyt. Anyuka csak a GSX-R visitó hangját hallja, kb. másodpecenkénti felváltásokkal, és velőtrázó sikoly kíséretében szalad barátunk, és a blöki után. Ekkor megjelenik egy felirat: SUZUKI GSX-R 0-200Km/h 7.2 sec... -
DJ Mythos
aktív tag
Valakit mindig utálni kell!?
De így szép a világ, nem? -
Apollo17hu
őstag
Én is a rojál aszpikosból kérek!!!
Ááááá! -
Sefter
veterán
csokigyerek uzsonna vagy csoki gyerekuzsonna?
-
Panther
HÁZIGAZDA
A legújabb förmedvény sztem az, amikor a Rexona vagymi megállítja a szagok kialakulását, mert a baktériumokat nem hagyja elszaporodni. Mert ugye a baktériuok is b@szással szaporodnak, legalábbis a reklám szerint!! HÁT DE NEEM?!
-
DJ Mythos
aktív tag
Aza baj, hogy nagyon kevés nagy cég áldoz pénzt az igényes reklámokra! Spec elég ritkán látni kefejezett Nokia, vagy Sony-Ericcson reklámot!
Pedig biztos igényesek lennének!
Nekem a Sony WEGA reklámok jönnek be a leginkább ami igényes (szerintem) és a Sport szeletes reklámok (az utólsót kivéve!).
A mi egyátalán nem tetszik a csóró mosószer reklámok, és az univerzális tisztitó csodák
. A WC illatosítóktól meg egyenesen hányok!
-
Biaggio
őstag
Peugeot reklámok jók, két kedvenc van.
http://www.peugeot.hu/reklam.html
Az egyiken fejjel lefelé van a Föld, és csak a 406-os tapad.
A másikon egy indiai fószer átalakítja az autóját a plakáton látható 206-osra,elefánt ül rá, nekimegy a falnak, a végén meg örül az arcának. Jó kis zene szól mellette. Nem tudja valaki, mi az?
http://www.peugeot.hu/images/reklam/206.mpg
http://www.peugeot.hu/images/reklam/406.mpg -
maddog
tag
nike freestyle
(annyira hihetetlen hogy vannak akikmeg nem jottek ra hogy a bball mennyire rulez)
nehez lesz annal jobbat csinalni -
KERO_SAN
aktív tag
jo de csak akkor viszem el ha mar majd tudok beszelni es nem leszek lazas
-
Manitou
veterán
Most az unios reklamok közül az jön be a legjobban amikor a fazon a vonaton kérdi a kalózbácsitól, hogy ez már magyarorszár?--->mire a kalóz kinéz és egy rakás szemétdombot lát.Válasza: ugy tűnik.
Elég durva. -
KERO_SAN
aktív tag
Jazh a telefon offline mivel beteg vagyok es beszelni nem nagyon tudok
Ramokkal nem jelentkeztek, azt a dzsuva gepet meg elviheted annyie amennyiert megbaszeltuk
Ja a mocskos tompakepu lelketlen kokkolinimacit enis gyulolom, mert a sul sokkal aranyosabb, es annak a kis patkanynak meg van szive elkergetni -
launcser
senior tag
válasz
KERO_SAN #141 üzenetére
na most ide irok neked, telán itt észreveszed
OFF
esetleg TELEFONT felvenni luxus, emailra válaszolni luxus
hét elején hivtalak meg küldtem mailt
mert mindig elfelejtettelek utána és 10kor jutott eszembe de te hamar fexel
de hétfőn meg kedden tucatszor
válasz?
tudod mikre.. -
bdav
őstag
Utóbbi időkben a legjobb volt az OMV reklámja azzal a csigával
Mostanában a Pepsié teccik (vadnyugaton foci).
-
hafefe
csendes tag
Sziasztok!!!
Egy igen egyedi autóreklámot láttam a minap,igaz nem a magyar adókegyikén,hanem máshol,de azt hiszem ha valaki megnézi,mindenképp azt az autót akarja majd megvenni
A szitu a következő :
Szép kis terepjáró,szinte még új,de hát poros... Apuka jól szituált, 30-35 körüli fazon,mellette a kisfia kb. 6-8 éves lehet.
Apuka úgy gondolja le kéne mosatni az autót, s beállnak a kocsimosóba.Kamera belső nézetre vált,s látjuk ahogy a kocsi begurul,majd tisztítják.Egyszer csak azonban apuka és kisfia szája is tátva marad mert a szélvédőt egy néni a két hatalmas mellével kezdi el tisztogatni
A kocsimosásnak vége, apuka alig tér magához,mire a gyerek megszólal :
apu menjünk vissza légyszíves...
Hát nem semmi... -
Den
veterán
hú a ránctalanító reklámok...
Most van egy ami különösen kikészít. visszaszámlálással kezdődik, 10, 9,8.... csaj beledugja az ujját a krémbe és amikor az arcához érinti, hatalmas atom villanás, először azt hittem felrobbant a feje... na az se volt normális aki azt a reklámot csinálta.... -
yenkee
csendes tag
Nekem a Nike reklámok jönnek be és a Lays chips-es: ki nem állhatom pl. a mosogatószeres reklámokat
-
Sefter
veterán
És mit szóltok ahoz amikor a ferdeszemű kiscsávó leugrik a klotyóról és törlés nélkül a sz@ros pics@j@ra felhúzza a gatyát :
''hű de büdi van, de szerencsére van egy trükköm...''
A kokkolinó reklámból egyébként nálam a Tatu a nyerő :
''bársonyossá teszem a......törölközőket'' -
Joseph
tag
Nekem pl bejön az új lays csipsz reklám, amikor a két öreg hadakozik érte!
-
dXtr
tag
nekem csak az elvvel van nemi problemam..pl a ragoreklamok..10bol 9 fogorvos ezt ajanlja...ja..valoszinu! a fogorvosok altalban ragot ajanlanak fogmosas helyett mi?fogatmosni mar nem is kell...
jajjj a legjobb az amikor egy kis dobozban van valami rakos suti meg egy doboz orbit aszem...kb ugy jon le :nesze itt egy kis rago mert kurvabudos a szad.
jo reklamok a nike meg heineken reklamok..5letesek fantaziadusak viccesek -
DJ Mythos
aktív tag
Az idei Mayday reklámját látta már valaki???
-
tikomio
csendes tag
Eddig ez a legjobb topic. nagy jó!!
kokó maci tényleg elballaghat a búsba, mert tarajos barátunk sokkal jobb.
mi a kedvesemmel mindig mosóporral járunk moziba és terméstetesen fekete pulcsiba. a kulönbség az, hogy én biztos bevernék egyet annak a baromnak aki öngyújtóval rámvilágít a sötét moziban. és egyáltalán a sötétben, hogy látszik, a szép fekete pulcsi?
ikeakutya is király.
25 éves nők a ránctalanító reklámokban? szerintem a nők negyede azt sem tudja mi az hogy ránctalanító. na és a bifidus izé?! ezt a hülyeséget, ha nem eszem egész nap, este biztos nem joghurtot fogok enni, hanem valami normál kaját. és a danone aktivia nem jó.
feldobtátok a napomat! köszönöm! -
Turmoil
senior tag
válasz
CsendPenge #99 üzenetére
A Fabulon-reklám tetszik a 3-as és 5-ös faktorú naptejjel.
Én 2-3 éve 15-össel nyomulok, hogy ne égjek le, de még így is sikerül néha
Pedig nem is hófehér a bőröm... -
renegade
aktív tag
-
renegade
aktív tag
válasz
Dalai Láma #86 üzenetére
All right. Kezdjük a nosztalgiával....
http://civis.wigner.bme.hu/020430reklam/
Valamint valódi gyűjtőknek és műértőknek a külföldi kínálatból egy igen bőséges kínálat:
http://www.internetvideomag.com/articles2002/AdWebSites.htm
Enjoy.
A vicclapos gyűjtemény sem gyenge!
Amúgy broadband előnyben... -
Not guilty
csendes tag
Segítene valaki? Sajnos nem értem a 20%-os reklámot. Lehet hogy nem voltam elég figyelmes (vagy csak végig kellett volna néznem), de nem rémlik semmi. Azt tudom, hogy valamit 20% kedvezménnyel kapunk meg, de mi köze ennek egy emelkedőhöz?
-
Agyzuzo
addikt
Szerintem van rosszabb is, mint a kukanyaló-maci.
Az egyik a buzeráns fószer, aki a kurva sötét mozbian odaül egy csaj mellé a pofájába nyomja az öngyújtóját és belöki a tuti csábszöveget ''Szép ez a fekete póló, ÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ?''. Ja, meg k+''!%''% anyád. Valaki ilyet eljátszana tuti felgyújtanám ott helyben és lenyomnám a torkán az egész flakont.
De a legdurvább akkor is a gennyedék Tix Tide reklám. A háttérben megy egy iszonyat ordenáré disszonáns mocsok kórus dubudubolása és közben a lúzer családapa betámolyog 2 óra késéssel szülői értekezletre. ''Ááá, maga Petike apukája''. Hát ekkora hatalmas nagy ökröt bizony könnyű megismerni...
Kokkolínó? Áhhh, azok legalább csak pár szakadt plüssbarmot raknak kamera elé, az nem akkora gáz. De ezeketől az ordenáré nagy mocsok lúzer reklámokból már iszonyat elegem van. Aki ezeket kitalálta deportálni kéne Gulágokba. -
Joe_007
tag
Hát sztem ez a vitamax joker reklám qrva jó lett.Legalábbis én végig röhögöm.Jó az a taxis duma
-
Satan-Claus
senior tag
Egy gimis ex-osztálytársnak volt mindenféle régi/új plakátja. Az egyik kedvencem egy festett darab volt. Tipikus cselédruci (talán egy licsit minibb) egy barna göndör hajú nőn, kezében egy ódon porszívó. A szöveg mellette:
Ne verje ki!
Ne rázza ki!
Mónikával szivassa ki! -
Hacked_4031
csendes tag
kalgonizáláshoz mit szóltok..
hardvert nem kéne kalgonizálni, mert a mosógép az tovább él tőle -
CsendPenge
őstag
Skacok, a vicclapon van egy rakat jópofa reklám! Most nézegetem, amit eddig letöltöttem, szétröhögöm magamat!
(az axe-os nagyon üt!)
-
Edgeri
senior tag
Idevág a mosópor miatt:
Kalgonizálás:
olyan kémiai eljárás, amelynek során az aluminium futoszálról
lerobban húsz centi vízko, és az rögtön csillogni kezd, a
háziasszony szemével együtt. Annyira forradalmi eljárás, hogy még a
mosógépszerelonek öltözött statiszták
is megdöbbennek, és az o szemük is csillogni kezd. De ebben van az örökélet
titka is, ha mosógépek lennénk, sokkal tovább élnénk, és csillogna a
futoszálunk.
Szilanizálás:
egy öt centi vastag pólóból harminc centi vastag pólót csinál. Ha
ügyesen,összehajtogatva vesszük fel, ezt a vastagságot testünkön meg is orzi.
Arcunk hozzádörzsölve illatos és puha lesz, ráadásul elmúlik a
depressziónk, és boldog, szilanizált háziasszonnyá válunk. Vigyázni kell, mert egy tíz centi
vastag pulóverbol hatvan centiset csinál, így úgy fogunk kinézni, mint egy Michelin gumiember.
Liposzóma:
olyan animált, digitális gömb, ami a digitális háziasszony arcát
kisimítja, de a ruhából is eltávolítja a szennyezodést. Sajnos
fordítva nem muködik,tehát a háziasszony arcáról nem távolítja el a
szennyezodést, és a ruhát sem simítja ki. Ezért a mosakodást és a vasalást nem tudjuk
megspórolni. Túladagolása esetén arcunk felpüffed, és a ruhából eltunik az
anyag. Labor körülmények között láthatjuk, hogy intelligens,
megkeresi a szennyezodést, felismeri, majd magából kiválasztja azt
az enzimet, ami kell, eltávolítja a foltot, s környezetbaráti módon
beépül a növényekbe. A legintelligensebb liposzómák már segítség
nélkül jutnak el a 25.000 forintos kérdésig.
Molekula:
minden, ami nem hagyományos. A modern fogkrémek, mosóporok, arckrémek, mosogatószerek mind molekulával muködnek, amelyek majd
olyan intelligensek, mint a liposzómák, csak nem csíkos színuek. A hagyományos mosóporok például
biztos nem molekulával, hanem hagyományosan muködnek, vagy ha molekulával
is, azok szürkék, s nem a ruhának mennek, hanem nekiütközve a
mosópor falának, felrobbannak. A szennyezodés pedig ott marad, s a
családban mindenki szomorú. Ezzel szemben a nem hagyományos
molekula fehérré varázsolja a fogat, a ruhát s mindent aminek
tudatosan nekiütközik. Mondhatni a molekula a modern háziasszony
boldogságának a kovácsa. -
cadaver
tag
a TOMI reklamokban a nok!!!! hat azoktol megorulok: egytol egyig mint a boszorkanyok! ennel mar csak az jobb, amikor egy ven faszi ul gy szobaban, csomo aranyekszer mogotte. eltelik majd' fel perc, erre megszolal (NAGYON eroltetetten) jojjon el on is a mittomenhova, ahol most 20%os kedvezmennyel vasarolhat arany ekszereket! ne feledje: es igy felemel egy tablat a cimmel rajta.
hat az egyszeruen LOL.
mas:
annak a peug*ot kocsi atalakitos reklamnak a zeneje kellene, nem tudjatok hol van? -
Plumpy
aktív tag
Juhhhúúúúúú! Ez a Jóska ez a Gyurka ez meg itt a véres hurka. Jóska Gyurka véres hurka, milyen jó a májas hurka, ó be jó, sütni való, a hurka télen-nyáron jó, itt a kenyér itt a só, hurkát enni csuda jó. Huhhhúúúúúúú!
Ez a Jóska ez a Gyurka ez meg itt a véres hurka. Jóska Gyurka véres hurka, milyen jó a májas hurka, ó be jó, sütni való, a hurka télen-nyáron jó, itt a kenyér itt a só, hurkát enni csuda jó.
Véres-májas-véres-májas-véres-májas juhhhhhhúúúúúúúúúúúúú! -
Den
veterán
-
Den
veterán
válasz
Hacked_3876 #92 üzenetére
télleg a motorreklámok... Pl a yamaha fazer, mikor kegyetlen jó motorhang mellett mutatják ahogy a faszi karján feláll a szőr, kitágul a pupillája, kidagadnak az erek a halántékán, aztán mikor az izzadság elkezd gurulni rajta, akkor a visszaváltások hangjai, aztán mutatják a motort, és olyan mintha venne egy nagy levegőt.
Vagy egy másik mikor lassítva mutatják a motort ahogy kanyarog, valami lírai zene, aztán hírtelen zene vége, bejön egy tízezer fölött pörő motor visítása, és a képet a motoros szemszögéből látjuk, ahogy 200 fölötti tempónál kanyarog előtte az út... ez a legjobb... -
Den
veterán
válasz
Hacked_3876 #97 üzenetére
206cc reklám is jó mikor a fazon mindennap máshogy ugrál be a kocsiba, aztán egyszercsak zárva van.
-
Nowhereman
őstag
Magam részéröl a humort preferálom, a legujjabb kedvencek(resze egyik se kishazánkan megy):
Egy terepjáro száguld a sivatag homokjában, aztá egy aszfaltcsik(ut) keresztben. Kocsi megáll, fazon kiszál. Ovatosan megvizsgálja az utat és visszaszáll a járgányba. Lassan átgördül az aszfalton, majd a tulodalon teljes gázzal elszáguld!
Egy faszi pufit dobál a kamera felé, a másik oldal: egy elhizott fazon nyitott szájjal horkol, a pufi már ugy ahogy betemette, egyszer csak az egyik berepül a szájába - az elözö faszi örömmámorban tombol. Távolitás: vasuti kupé! Reklámszöveg: bizonyos örömöket csak a vasuti utazás nyujthat! -
Deadeye
csendes tag
A legjobb reklám, amit valaha láttam:
(Hatásszünetekkel képzeljétek el)
Szerelőhöz bevisznek egy videokamerát, össze van zúzva, kicsit elforgatja a faszi, erre ömlik ki belőle a víz. Kinyitja, kivesz belőle egy cápafogat. Visszacsukja, akkor veszi észre, hogy egy harapásnyom van rajta. Megfordítja, és mi van ráírva a hátuljára: National Geographic Channel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest