Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Ha már korfa, akkor KSH interaktív korfa!
Itt nagyon szépen látszik, hogy hányan is vagyunk öregek és fiatalok...
Na meg, hogy mi lesz a jövőben. Bár a zombi apokalipszist nem számolja bele. -
UHHH
senior tag
M1 élő: "hírdet a kormány" a hirdet rövid i-vel helyes!
Gulyás Gergely: "egyetemi épületek be fognak zárni"
Ideje volt![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Viktor mondja: "Ne a nagyszülők vigyázzanak a gyerekekre." Oké, de akkor ki fog dolgozni?!
-
UHHH
senior tag
válasz Depression #6062 üzenetére
Március 11-i hír, Kínában történt, van videó, meg minden róla a kínai hatóságoknak. [444-es link]
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Más is hallotta a 11 órakor lezajlott kormányinfo-ban, hogy a Gulyás Gergely 300-400 nap lefutási időt említett, vagy csak mi haluztuk be?
Szerk.: Ó ne, nem csak mi, a 444 is.
A járvány lefutása
Matematikusokkal is konzultáltak, több modellt is vizsgálnak, de egyelőre felelősséggel nem határozható meg, hogy mennyi idő alatt fut le a járvány Magyarországon. Gulyás szerint
ha nem védekezik az állam, 4-5 hónap alatt is lefuthat, de ez azzal jár, hogy az egészségügyi rendszer nem bírja ellátni az összes beteget. Ezért az európai államok arra törekednek, hogy elhúzzák a járvány lefutását hogy az végig az egészségügyi ellátás kapacitás határa alatt maradjon. Ez esetben 300-400 nap is lehet a lefutási idő.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Intruder2k5 #7716 üzenetére
Korábban linkeltem azt, hogy a Gulyás Gergely is 300-400 napot emlegetett. Elég durci lefutási idő, jah.
-
UHHH
senior tag
"Az idősek nem fertőznek." mondta többször is Müller Cecília.
Továbbá:
A vírus légúton terjed, rövid ideig a környezetben is túlél, jelenlegei tudásunk szerint pedig csekély a kockázata, hogy a vírus a tárgyakon is megélnének.WTF?! Csak én álmodtam ezt, vagy ez a valóság volt?!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz ubyegon2 #9051 üzenetére
M1-en, az van a mediaklikk.hu/m1-elo -n is. Elvileg mindjárt kezdődik!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Micsurin #9246 üzenetére
Emberek (s állatok) osztályozása oldal. Avagy: Te kiket ölnél meg inkább?
Egy fiatal lány többet érhet, mint egy öreg bácsi?
Hisz a lány még szülhet és adhat életet több embernek is.
Dönts TE![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
EZ mekkora szarság, hogy akkor a nyugdíjasok bármikor mehetnek. Pont az lenne a lényeg, hogy ők CSAK 9-12 -ig legyenek, és akkor már ne legyenek, amikor a többiek is.
De komolyan, ez akkor mire jó? Bárki megállít, bármit mondhatsz: Takarmányboltba megyek, sport célból megyek valahova, tankolni megyek...De nem ez a lényeg, a nyugdíjasoknak nem kellene boltokban lenniük, csak 9-12 -ig!
Vagy én értem rosszul, ugye? Remélem!Szerk.: Most találtam egy "csak" szót az egyik kormányzati "plakáton", tehát csak 9-12 -ig... Ergo máskor nem!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10932 üzenetére
Rengeteg helyre mehetsz a kijárási korlátozás alatt, olvasd el!
Sportcélból, tankolni, bárhova szinte. Édesapádhoz is, szerintem. -
UHHH
senior tag
Hamarosan jön a nyugdíjak kifizetése, szerintem mégjobban megdobja a tömeget. 9 nap után ma el kellett már mennem a boltba, de nagyon sokan voltak. Egy hős vagyok, 9 napig nem voltam boltban!
-
UHHH
senior tag
Faceról kopizva, pécsi jelentés:
Hangulatjelentés a Rózsadombról:- Kutyafutin csoportosultak 8-10 -en, még sosem láttam ekkora csoportosulást, a padoknál ültek s beszélgettek.- Spar: Bárki bemehetett 10 órakor, nem tartják be a törvényt.- Tom Market: Be volt zárva, hiába próbálta egy 65 év alatti úr az ajtót nyitogatni. De lehet csak WC-n volt az eladó.- A Spar és a Tom Market közötti padokon 5 ember ült, nagyon közel egymáshoz.- Dohánybolt: nem volt vevő.Nem Rózsadomb: A Krisztina téren lévő Spar-hoz rendőrt hívtak, hogy ők döntsenek, ki mehet be s ki nem.Sztárai Penny: Biztonsági őr felügyel a bejáratnál.Ha valakinek van helyzetjelentése, azt ossza meg legyen oly kedves! -
UHHH
senior tag
Ma Cecília azt mondta, hogy a családtagodtól 1.5 méterre sétálj. Egyszerűen hihetetlen, mennyire vicces dolgokat mond mindig. Remélem, más is hallotta!
-
UHHH
senior tag
Ugye ti is a kijárási korlátozás SZIGORÍTÁSÁT preferáljátok, mint mi?
-
UHHH
senior tag
válasz pilóta #15970 üzenetére
Nem tudtam, hogy ez a ti és mi ennyire szignifikáns:
Mi: Kiccsaládom. Ti: Ti kiccsaládotok.Mi azt látjuk, hogy boldog-boldogtalan kinn van az utcákon.
Ingyenes parkolás óta tele vannak a fizetős parkolók a városban.
Rengeteg ember van, nem tartják a távolságot. Pécs.A görbére: A valóságban sokkal többen vannak tünetmentesen is "betegek".
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
A felelőtlen emberek DDOS-olták az EESZT-t, most mondták az Operatív Törzs tájékoztatóján.
-
UHHH
senior tag
Random hibákat kapok én is, tuti én is terheléses támadó lettem.
444.hu-n írják: „A letöltés többé-kevésbé rendben ment, a regisztrációt többször újra keltett kezdeni, mert hibás adatokra hivatkozva nem fogadta el a beírt adatokat. Regisztráció törlés, és újraregisztrálás után már működik, indul az app, de a PIN-kód megadása után, az átirányított oldal, a mobil-if.eeszt.gov.hu nem tölt be, az »oldal nem működik« üzenet látható. Szóval vagy még nincs kész, vagy én is terheléses támadó vagyok” – írta egy olvasónk.
Az a mobil-if oldal nem megy, ergo senki se tud semmit sem tenni most: Se regisztrálni, se ellenőrizni.
-
UHHH
senior tag
válasz Nikaré #101918 üzenetére
ÚJDONSÁGOK: Első publikus verzió.TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Frissítve 2021. április 15.
Tehát 1 hónapja tesztelték és nem volt vele semmi baj?
Sima http kérést használ, hol itt a biztonság? Ja, hogy a sima http az kevesebb erőforrást használ és akkor kevésbé fekszik le a szerver? De most is fekszik.Főleg 1 csillagos vélemények itt: [play store]
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Csak egy kis megjegyzés az utókornak: A rovarok kevésbé szennyezik a környezetünket, mint a bocik. Itt lejjebb tekerve szép összehasonlítást láthatunk.
Ettem már szöcskefehérjés tésztát, s finom volt.
Kicsit fűízű, meg inni kell utána sok vizet, de finom.
Volt bocink, kedves állat, de: Le a bocikkal, le a "nagy" és "költséges" állatokkal! Éljen a szöcske/lisztkukac! Egy fenntarthatóbb jövőért![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Aki kapott pfizer-t, az esetleg érdekességképp megírhatná priviben, hogy mi a LOT száma s hol/mikor kapta, s "utánafigyelek", hogy "mi ellen véd" (melyik variánsokkal szemben). Pl: LOT GA4246 Szeged 2023.01.16. Nesze neked GDPR! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.