Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
valszeg a közvetlen kontaktság miatt, nálunk is a párom volt pozitív, én akkor még nem, és én kapásból karanténba kerültem 10 napra, jöttek is ellenőrizni 2 naponta a rend éber őrei.
párom nem volt érdekes senkinek ilyen téren, illetve a karantén lejáratot is különbözően gondolja mindenki, háziorvosunk ragaszkodott a +10 naphoz a tünetmentesség után, a hivatalos meg 3nap
tesztet meg senki sem akart csinálni pluszban, hogy akkor jelen pillanatban mi a helyzet.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-Skylake-
addikt
Az azért érdekes , mert mi hárman lakunk egy háztartásban akikből ketten mácius 7.-én produkáltak egy-egy pozitív tesztet , azaz onnan indul a 10 napos hatósági karantén és nekem , a harmadiknak már 3 napja megjött a hivatalos végzés , hogy a karanténom március 15. 24:00-kor ér véget, tehát nekem , akinek nincs tesztje (és egyébként igazából tünete sem) 2 nappal korábban véget ér (mert konkrétan hivatalos dokumentumom van róla) a karantén, mint azoknak a személyeknek akik miatt jelenleg hatósági karanténban vagyok.
Természetesen hülye nem vagyok és van bennem annyi szolidaritás másokkal szemben, hogy egyrészt nem megyek ki mielőtt lejár a másik két ember karantén ideje , másrészt első utam egy teszt lesz , de akkor is , a hivatalos határozatom a karantén feloldásáról már napok óta megvan.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info