Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Látom nem ment át.
Nem a vírus miatt kell bevásárolni, hanem a pánik miatt. Ezt írtam is a legelső hsz-emben. Én ezért vásároltam be már JANUÁRBAN. Aki csak most kezdene neki a felkészülének, már el is késett.
Pontosan ennek hatását érzed most is. Ha csak megéhezel, hiába mész le a boltba, nem lesz semmi.Azt meg fel nem foghatom, hogyan létezhetnek, akik képesek napról-napra élni, és egyáltalán előfordulhat velük olyan, hogy kifogynak valamiből. Nálam bármiféle felkészülés nélkül is van otthon legalább 1 hónapra elég ennivaló. Mert nem kell ahhoz egy apokaliptikus vírus, hogy a boltok kiürüljenek, elég valami hétköznapibb dolog is, pl egy erősebb havazás miatt járhatatlanná váló utak, vagy egy áradás.
-
kisza25
félisten
Szüleim voltak kint a Velencei karneválon két hete, tünetmentesek.
5 busszal voltak utána lévő hétvégén is ugyanígy volt 5 busz és utána jelent meg az első beteg olaszban
Én azon gondolkoztam, hogy az influenza itt alap, hogy nem lehet egy természetes ellenállásunk ellene?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ringman
nagyúr
ha százharmincvalahány tesztet végeztek el összesen itthon, akkor nem meglepő hogy nincs még eset.
de lehet a pilisi szívcsakra és a szíriuszi déenes miatt van
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MODERÁTOR
-
Ringman
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
stawros
tag
válasz Aryon87 #4212 üzenetére
"Ennyire pánikhelyzet lenne?"
Úgy gondolom igen, mivel van a magyar fertőzöttek közt 1 olyan, akit nem tudnak semmihez"hely"(és senkihez)"személy" kötni, hogy hogyan is kaphatta el.A tv-be meg 2 nappal ezelőtt be is mondták a sajtótájékoztatón ráadásul.[ Szerkesztve ]
Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
MODERÁTOR
-
somogyib
őstag
válasz Aryon87 #5752 üzenetére
Fölösleges így megnyílvánulni ebben a témában, amikor gondolom azt se tudod, hogy egyeseknek - főleg az idősebb korosztálynak - ez mit jelent.
Római katolikus temolomokban egyébként már két hete bevezettek szabályokat: szenteltvíztartó le van zárva (alapesetben minden misére érkezéskor ebbe mindenki belenyújtaná az ujját), kézfogás nincs a mise alatt, áldozáskor csak kézbe adják az ostyát, közvetlenül nyelvre nem.
Ma olvastam az egri főegyházmegye hírét, hogy nem csak a miséket, hanem az összes egyházi összejövetelt betiltották.
Tudom, hogy a vallásos lelkületet divatos szapulni, de azért ők sem hülyék.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #9174 üzenetére
Az lesz sajnos. 18 évesen kirepültem, ráadásul külföldre. Szóval idegen a gondolat. De ez van. Az együtt lakásnál nagyobb félelmem, hogy nehogy neki "kelljen" eltartania. A szinte semmiből.
Decemberben jöttem haza nagy reményekkel...mondjuk kint se jobb most a helyzet, sőt.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Aryon87 #12008 üzenetére
Elrendelték a nyomozást Mohács polgármestere ellen álhírek terjesztésének gyanúja miatt
Közveszéllyel való fenyegetés - ez a jogi szakzsargonban használt kifejezés az álhírek terjesztésére - miatt elrendelték a nyomozást Csorba Ferenc, Mohács jelenlegi, MSZP-s polgármesterével szemben, közölte lapunkkal a Megyei Rendőr-főkapitányság.
csütörtökön feljelentést tett egy budapesti magánszemély, azt követően, hogy Mohács polgármestere, Csorbai Ferenc közleményt adott ki annak kapcsán, hogy a Duna-parti városban is regisztráltak egy koronavírusos megbetegedést. A település vezetője kijelentette: Mohács úgynevezett "coronaria gócponttá" vált. Müller Cecília országos tisztifőorvos azonban vasárnapi sajtótájékoztatóján cáfolta az állítást.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest