Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy nem értik. Vagy nem is akarják érteni.
Hiába tennél be szép színes ábrákat, szarnának rá.
Ma kb. 27 óra "szolgálat" után jöttem ki a kórházból. És mintha egy másik világba léptem volna át a kijáraton keresztül. A készülődés, átszervezés, egyéb para és stressz után napsütés, tavasz, sétáló emberek, közepes forgalom semmi extra. Kivéve, hogy rajtam maradt a maszk, mert annyira megszoktam, hogy nem vettem érszre, hogy rajtam van. És többen furán néztek. 35 perces séta, mire hazaérek a kórházból, ebből kb. 10 perc aktív forgalomban, meg kicsit kerültem a pláza felé, hogy milyen a forgalom (közepes volt). Senkin sem volt maszk, vagy bármi jele, hogy értené mi is zajlik épp. És azért ennyire az sem hiánycikk... főleg, hogy mennyi fogyott belőle az utóbbi időben. Az a készlet nem tűnhetett el nyomtalanul.
Délután át kellett autóznom a város másik felébe, az oda és a vissza út alatt egy emberen láttam maszkot, pedig figyeltem. Mindenki kocogott, kutyát, gyereket sétáltatott, mintha minden rendben lenne.A vírus kb. 1-2 héttel jár előttünk... és mi ezt röhögve hagyjuk, sőt még provokáljuk is.
A következő napokban a pozitív esetszám masszív emelkedését várom... nem pánikkeltés, tény. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest