Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
Ez dandártörzs volt, tulajdonképpen 1 irodaépület 3 emelet , rengeteg iroda, csak 1 kiszolgálózászad volt, meg rengeteg személygépkocsi+sofőr. Egyébként is laza hely volt tele csókos írnokkal. Tán én voltam az 1 nem csókos, de cserébe rengeteg irodai munkám volt.
Nagyon sokat fénymásoltam rajzolgattam, sokszorosítottam a TÜK miatt saját pecsétnyomóm volt és zárható irodám... Ide aztán szívesen bemenekültem, és ha jöttek mindig volt olyan munka ami sürgős, meg a fénymásológép vacakol stb. így kivontam magam a szokásos laktanyai életből.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szolnokon három orosz (szovjet) laktanya volt, túlnyomórészt hozzánk jártak lőni. Már akkor kisebb méretű 5.45-ös rémlik, lőszerrel lőttek. 200m-en a földön lévő töltéseket tartó t vasakon kerek lukat hagyva maga után, átment. A miénk (7.62) nem. A magyar lövészeteken szigorúan számolva vissza kellett gyűjteni minden hüvelyt, volt, hogy félóráig kerestek egyet, ha nem volt meg. Az oroszok után, meg összegereblyéztük....
-
BalanceR
addikt
Egyáltalán nem reklám, sőt...
Szerintem kifejezetten kártékony és veszélyes, vagy szerinted az ilyen szintű félrevezetés teljesen rendben van?
"Most majd jönnek a feljelentős,betiltásosok?"
Ha valaki habzó szájjal egy késsel szaladgálna egy óvoda előtt akkor is azt mondanád, hogy áááá nem jelentgetem senkinek....?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Ezekiell
veterán
Jaaa, hát én a fél kormányzatot lecsuknám egy életre, ha ez a kérdés... És csak a járványkezelésük miatt, a többit nem is számoltam.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
-
-
HÁZIGAZDA
nagyon nehéz ebben a topikban fórumozni. tényleg.
leírom, hogy a covid kb. 10%-át kórházba küldi az embereknek, tehát az oltás 0,01%-os mellékhatásától félni lehet, de érdemes arányosítani. erre valaki beleköt a 10%-ba, hogy az lehet 2 és 20% is. lehet, a mondanivalón nem változtat.
valaki tanácsot kér, mert már üti a covid, írunk véleményt, erre a másik odaírja, hogy hogy kell egészségesen élni. igaza van, de a mondanivalón nem változtat.
a futás is ilyen, természetesen van ellenjavallat, egészséges ízületek kellenek hozzá, túlsúly mellett ez fokozottan igaz stb. stb.
na de nem tudom odaírni minden komment mellé, hogy "disclaimer: zum riziken und nebenwirkungen..."
béka!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Rive
veterán
A futást is túlzásba lehet vinni, meg lehet azt is sz@rul csinálni, és olyankor tényleg árt.
De úgy általában nem a futás, hanem a felkészületlenség és a túlzásba esés ellen szokás kiszólni.[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
félisten
Azért futunk, mert jó, nem azért, mert egészséges. Persze az is, de az csak extra :) (marha sokat változott az orvosi álláspont az utóbbi években, például mostmár az a modern nézet, hogy az ízületeknek kifejezetten jó -- nekem például két hét kihagyás után elkezd fájni a térdem, mert csökken az ízületközi folyadék mennyisége, a sporttól meg újratermelődik..).
A legegészségesebb dolgok egyike egyébként a sok gyaloglás, de arra nincs sajnos időm, hogy naponta két órát gyalogoljak.
while (!sleep) sheep++;
-
lacafaca
addikt
beteg vagy/leszel vagy nem,igen,nem,amennyiből éppen nem halsz éhen,igen,szerintem is, bár én még hozzátenném a vicces jelzőt
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Kékes525
félisten
".Az ivermektin egy állat gyógyszer" Is.
Nem, emberek is szedik férgek és folyami vakság ellen. Afrikában több tíz millió ember szedi az ivermectint tartalmazó, emberi felhasználásra elkészített gyógyszert. Mellékhatásai jól ismertek. [Ivermectin Side Effects]
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Drizzt
nagyúr
"Gondolom melózni is jársz, találkozol néha más emberekkel."
Nem nekem szolt a feltetelezes, nem is a neveben akarok valaszolni, csak kivancsi vagyok mas is nyomja-e ugy, mint en: munka otthonrol megy aprilis ota. Tomegkozlekedesen nem jartam azota. Olyan ember meg akivel 15 percnel tobbet toltottem el egy legterben szinten 9 honapja, az kb. 5 darab, including csalad. Kivetel lehet a boltba menes, orvosi/laboratoriumi latogatasok, ott neha idegenekkel sikerul 15 percnel tovabb egy helyen lenni, de altalaban nem. Ha kapok bevasarlo listat, atirom ugy, hogy, a cuccok olyan sorrendben legyenek rajta, hogy a boltban minden reszre egyszer kelljen csak menni. Ha ismeri az ember a boltot, ahova jar, akkor nem olyan bonyolult megcsinalni, de csomo ott toltott idot lehet vele lefaragni. Hogy unom-e ezt a fajta eletmodot? Persze, de igy biztonsagos, meg ugyse tart orokke.
Nyaron volt szarabb ez az eletmod, telen nem erzek benne lemondast, ugyis gyulolom a hideget.
I am having fun staying poor.
-
lacafaca
addikt
kb 1000x ennyi hekus kellene, így pár madarat megfognak, akin példát statuálhat a rendszer és ennyi...nem mintha a maszkban hömpölygő tömeg az elkövetkezendő napokban a plázákban nagyobb biztonságban lesz, mintha leszarnák az egészet
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
HÁZIGAZDA
könyvet abszolúte netről vettünk
én egyébként 25 éve bejglit sütök az egész családnak, dédmamám receptje, két generáció kimaradt lustaságból, én örököltem meg a lángot
ezen felül kollektíve bevezettük, hogy nincs ajándék, csak összejövünk mind és megesszük a mindig finom halat stb. a gyerekek kapnak ajándékot
idén mondjuk az összejövés sem lesz meg
-
HÁZIGAZDA
-
Ajándékok
aktív tag
Ha sokat olvasod a fórumot, el lehet dönteni kinek, miben hiszel. Ha Te nem tudod eldönteni, akkor elnézést kérek tőled, amiért korábban ezt feltételeztem rólad.
Egy a fórumot éppen olvasni kezdőtől viszont ez nem elvárható. Éppen ezért lenne jó segíteni nekik.
[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Ajándékok
aktív tag
Erre már válaszoltam:
"Nem nekem lenne kényelmes, hanem a várhatóan egyre több új olvasónak lenne hasznos.
A szakembereknek adott rang is őket segítené. Nekem nincs rá szükségem, mert már tudom, kinek a hsz-ét higgyem el, kijét görgessem át olvasatlanul."Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Csatravi
senior tag
Kásler azért maradt mert közbejött a - "Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig," effektus.
Pintér meg azért kellet hogy a bakákat vezényelni lehessen.
Nálunk is végigsöpört a Covid az osztályokon és kisöpörte az eü. dolgozókat mint egy tájfun.
Most majd jöhetnek a két hét alatt képzésben részesülő álcaruhás tökös nővérek.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
hát, azért van baj, ha valaki, pláne fehérgallérosként egy pálinkával kezdi a napját
de nekem az a tapasztalatom a melósok terén is, hogy amelyik egy pálinkával kezd, ahelyett fogom inkább én magam megcsinálni a saját érdekemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info