Hirdetés

2024. szeptember 15., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37041) updog válasza radi8tor (#37016) üzenetére


updog
senior tag

Letoha az akiről írta a tegnap pont a Balázséknál Gődénnyel összeeresztett Boldogkői:

"A valóság mezejéről letévedt orvosok ebben az ábrándalapú gondolkodásban erősítik meg a laikusokat. [...] Rendszerint arról van szó, hogy relativizálják a SARS-CoV-2 hatását azt állítván, hogy semmi különös jelenségről nincs szó, hiszen nincs is járvány, az influenzavírus is megöl ennyi embert, különben is a vírus általi halál csupán egy kis csepp a világ éves mortalitási rátájában."

És mit ad isten, a cége "egyik eredményük a Mentalfitol termékcsalád, az általuk fejlesztett, természetes növényi eredetű hatóanyagokat alapvető élelmiszerekben teszik elérhetővé. Ezek fogyasztása segíti megelőzni (sic!) az Alzheimer-kórt, a Parkinson-kórt vagy a cukorbetegséget.".

Érdekes módon egy gyors kereséssel én sehol nem találtam erről nemzetközi tanulmányokat (ami ha ekkora csodaszer, hogy feltételes mód nélkül, "segíti megelőzni" az összes nyavaját, első helyen kéne hogy felbukkanjon valami neves értekezésben). Na mindegy. Lenkei is dr. :D Amúgy most nézegettem Letoha interjúkat, sokszor mond jókat is, félreértés ne essék. De pl. az influenzás összehasonlításra is már 5 hsz. jött hogy miért hülyeség.

(#37034) radi8tor erre csak a tegnapi hsz-em lényegét idézném fel: Gődény, attól hogy dr (gyógyszerész...), és attól hogy a csapból is ő folyik, még nem szakember (covid témában). És valószínűleg pont a hozzá hasonlók véleményét idézgeti, tehát kb. pont annyit is ér.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.