Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

daa-raa:
    ''Hogy-hogy csak egyet-kettőt??? Ebben a műfajban nyolcat-tízet kell, ott kezdődik az élet! ''

Ehhehhehe :D Az már egyszer biztos!
    A távcsöves mondatodnál nálam máshol volt a hangsúly :U, azért hittem azt, hogy arra írod. :) Viszont. Ez az egyesével leszedés nem nagyon válik be akkor, amikor újratermelődnek a katonák, mint pl. az UO-ban egy hídnál. Ott ágyúznak is, géppuskatűz is vár, és a fritzek jönnek százával. Még könnyű fokozaton is elvacakoltam vele. Hason kúszva sem lehet átmenni a híd pereménél, meglőnek úgy is. Először letámasztottam egy MG34-est, gondoltam megszórom őket. Aztán rájöttem, hogy lőhetek, úgysem fogynak el...

Vannak azért hülyeségek ezekben is néha. Pl. MOHAA partraszállás. Nem is látszik a betonbunker, de halál pontosan lőnek rám onnan a part szélére az MG42-esekkel. Ez egy ''kicsit'' gáz.

Kephamos:
    ''Pedig ha tudnátok... A cod és a ro között pl szerintem annyira nagy a különbség, mint az nfs1 és au F12002 között, a ro javára.''
    Na, akkor ez sem menne a gépemen! Pedig szívesen kipróbálnám, kíváncsi lettem. Milyen platformokra (op.rsz.) van egyébként?

-------------------------------
    Created with: Notepad - the right way.

Új hozzászólás Aktív témák