Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
daa-raa:
''Hogy-hogy csak egyet-kettőt??? Ebben a műfajban nyolcat-tízet kell, ott kezdődik az élet! ''
EhhehheheAz már egyszer biztos!
A távcsöves mondatodnál nálam máshol volt a hangsúly, azért hittem azt, hogy arra írod.
Viszont. Ez az egyesével leszedés nem nagyon válik be akkor, amikor újratermelődnek a katonák, mint pl. az UO-ban egy hídnál. Ott ágyúznak is, géppuskatűz is vár, és a fritzek jönnek százával. Még könnyű fokozaton is elvacakoltam vele. Hason kúszva sem lehet átmenni a híd pereménél, meglőnek úgy is. Először letámasztottam egy MG34-est, gondoltam megszórom őket. Aztán rájöttem, hogy lőhetek, úgysem fogynak el...
Vannak azért hülyeségek ezekben is néha. Pl. MOHAA partraszállás. Nem is látszik a betonbunker, de halál pontosan lőnek rám onnan a part szélére az MG42-esekkel. Ez egy ''kicsit'' gáz.
Kephamos:
''Pedig ha tudnátok... A cod és a ro között pl szerintem annyira nagy a különbség, mint az nfs1 és au F12002 között, a ro javára.''
Na, akkor ez sem menne a gépemen! Pedig szívesen kipróbálnám, kíváncsi lettem. Milyen platformokra (op.rsz.) van egyébként?
-------------------------------
Created with: Notepad - the right way.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest