Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
csabika25 #14 üzenetére
:( Gondold meg: mit állíthatnál 100!-os biztonsággal a feljelentés esetén a ''yard''-nak? Mert arra, hogy te mérges vagy, még nem kezdhetnek nyomozást valaki ellen és pláne nem gyűjtik be.
(Még jó, mellesleg. Képzeld el, hogy a szomszédod vmiért éppen nem bírja az arcod, és feljelent, csak úgy..., téged meg elvisznek... be... oda... a fél utca szeme láttára... aztán kiengednek... bocsánatot is kérnek... hazamész... szemedbe, de leginkább a hátad mögött mondják/találgatnak... elvitték a rendőrök... azt ''csak úgy'' nem szokták... biztos csinált vmit ... ártatlan volt... dehogy is én hallottam, hogy... stb., stb.)
Szólásszabadság van. Meg ártatlanság vélelme. Magyarul amíg nincs rá alapos gyanú, hogy bűncselekményt követett el, addig azt csinál, és beszél - majdhogy nem -, amit csak akar. -
Superman
nagyúr
válasz
csabika25 #14 üzenetére
Egyszer már megtették a korridoron, mert mindenkit zaklatott, de nem sok foganatja volt. kaptam tőle annak idején fenyegető leveleket is, hogy csak merjek vele kikezdeni, majd lesz nemulass. Én a magam részéről nem foglalkozom vele többé, mert pszichopatákkal nem lehet szót érteni. Egy önimádó alak, aki azt élvezi, hogy ha körötte forog a világ.
Egyébként nem is biztos, hogy ő volt az, mindenesetre nem árt résen lenni.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest