Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
Nowhereman #30 üzenetére
Nem értem, mire akarsz ezzel kilyukadni. Említettem ezt a tagot az elhíresült hekker topikban. Az, hogy esetleg itt rám talált volna, nemnagy kunszt, mert a korridoron is hasonló nevet ahsználtam. De a stílusomból is következik, na meg ajánlottam is az újságírónak, hogy keresse meg ezt a pasast, de ha igaz, amit írt, akkor ő kereste meg a prohardvert.
-
Superman
nagyúr
Most mennem kell, este leszek újra.
-
Superman
nagyúr
válasz
csabika25 #14 üzenetére
Egyszer már megtették a korridoron, mert mindenkit zaklatott, de nem sok foganatja volt. kaptam tőle annak idején fenyegető leveleket is, hogy csak merjek vele kikezdeni, majd lesz nemulass. Én a magam részéről nem foglalkozom vele többé, mert pszichopatákkal nem lehet szót érteni. Egy önimádó alak, aki azt élvezi, hogy ha körötte forog a világ.
Egyébként nem is biztos, hogy ő volt az, mindenesetre nem árt résen lenni. -
Superman
nagyúr
Sajnos ez csak a fejléc volt. lementettem a mailt, megnéztem szövegszerkesztővel és valami hong kongi levelezőszerveren keresztül jött, tehát a freemailes postafiók tulaj vagy nem tud róla, vagy nem is létezik ilyen postafiók.
A fickónak én voltam a mániája annak idején. Sajnos. -
Superman
nagyúr
A mai napon, a hotmailes postafiókomban a következő üzenetet találtam, amit rövidítve adok közre:
''Szia Poxi!
Már régen nem találkoztunk. Mit szólsz a legújabb akciómhoz? A korridor már kezdett unalmas lenni, másra vágytam.
[....]
Ezt csináld utánam! Már a korridoron sem bírtál velem, mert kevés vagy, mint faszban a geci. [....] Egyébként ha sokáig rontod a levegőt ezen a szar lapon, letörlöm még a föld színéről is. Vagy inkább meglátogassalak otthon? Jó lenne egy jó kis letartóztatás? [...] Ezt csináld utánam, ne az adatbázis programozást!
Na szevasz kishaver, még jelentkezem:
Dj Veres, Veres Gábor főtörzs''
Ehhez csak annyi hozzátennivalóm lenne, hogy a fickó totál pszichopata és természetesen, ha a fórum résztvevői kérik, akkor nem írok ide többé a fórum védelmében, bár ismeretlenül is sok barátra tettem itt szert és sok segítséget kaptam.
Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest