Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #96048 üzenetére
Klopp azt mondta csak olyat igazol aki érdemi erősítés, és azonnali upgrade, és csak azért hogy vegyen valakit nem fogja szórni a pénzt, akkor inkább nem vesz senkit.
A tavalyi nyarat plusz szaldóban lehozta, és most bőven van lé, és megvannak a célpontok is (Keita, VvD)
Tehát komolyan gondolja, hogy jó az alaptársaság, és ez szerintem igaz is, mert a ugyanez a keret -mínusz Salah- sokáig a bajnoki címért volt képes küzdeni. Így indokolt, hogy csak náluk jobbat érdemes venni, hogy még jobb legyen a keret. Nyilván csak az általuk kulcsposztokon jön szóba az erősítés, hogy mely területeket ítélnek a leggyengébb pontoknak, vagy mely területek erősítése kecsegtet a legnagyobb nyereséggel.
Kloppék számára pedig ezek a megerősítendő területek, és én ezt el tudom fogadni, ők a szakik.
Ha megy az angol olvasd el, Keita egy nagyon egyedülálló játékos, kb. senkihez sem fogható középpályás. Valószínűleg ezt látják benne, és ezért akarják őt minden áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest