- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz szami777 #89175 üzenetére
Egyetértek.
Totti viszont volt már minden, csatár, hamis 9-es, középpályás, trequartista, sőt ha azt vesszük hogy Zeman kirakta balra csatárnak akkor bal szélső is volt, bár innen (is) szabadon mozoghatott és mozgott is. Az ő esete azért érdekes, mert bármi volt a posztja, kb az egész pályát bejátszotta a saját térfél közepétől az ellenfél gólvonaláig. Az utóbbi időben mikor lehetőséget kap még nem lehet előre tudni, hogy hol lesz pontosan, ez így is van jól, szerintem Spalletti és Totti is nagyon jól tudja hogy mire van épp szükség az adott szituációban, szabad a mozgás. Tottinak a technikáról és a játékintelligenciáról nincs mit tanítani.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz szami777 #89175 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy Iniesta is jó, de ezekhez nem ér fel. Mondjuk a gólja ellenetek 2009-ben az szép volt, tán az volt a legjobb (és legfontosabb) megmozdulása, amit egyébként egyáltalán nem érdemelt meg a csapat, mert az a továbbjutás is inkább a bíróknak köszönhető volt, mintsem neki, ugye 4 elmaradt 11-es, még azt sem lehet mondani, hogy ennyire tévednének a bírók.
Sajnáltam a Chelsea-t akkor, nekik kellett volna továbbmenni. Aztán a Barca megnyerte a BL-t... 1 ajándéktrófea. De az már más sztori...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Politika
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest