Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz vond #209824 üzenetére

"A 2016-os EB-n megnyertük a csoportot. Azon nem nagyon volt mit számolgatni. Ott voltam két meccsen én is, de megírták az újságok is. :)"

Az nagyon klassz, hogy ott lehettél a helyszínen! :K Viszont az idő (és az élmény) megszépíti az emlékeket... :)

Az osztrákok ellen egy teljesen megérdemelt győzelmet értünk el, alapvetően jó játékkal.
    Izland ellen egy "so-so" minőségű játék következett, sok hibával, és a végén örülhettünk a döntetlennek.
    A Portugália elleni meccsen Gerzson gólja tanári volt, Balázs két gólja akkora szerencse, hogy ha azóta is minden nap, napi 8 órában rúgna kapura, akkor se tudná megismételni egyiket sem (persze attól még ugyanúgy örültünk mindháromnak)... egyébként pedig a portugálok akkor rúgtak gólt, amikor akartak, mert döntetlenre játszottak.

Én a tévé előtt örültem nagyon a továbbjutásnak, de lássuk be... a realitás akkor is maximum a csoportból továbbjutás volt. A belgák akkor nagyon "helyére tették" sajnos a magyar labdarúgást! :(

Sajnálom, hogy most a németek ellen nem sikerült a "csoda"! Annak és azért drukkolok nagyon, hogy legalább a skót válogatottat megszorongassák a fiúk egy jó meccsen, és ha lehet, akkor egy győzelemmel búcsúzzanak az EB-től!

"Aquila non captat muscas."

• PuffyDog

tag

válasz vond #209824 üzenetére

Igen, ez szép volt. És az elmúlt 7 évben tettek bármi olyat, amit érdemes megemlíteni?

=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés