Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #194801 üzenetére
pont ezt akartam: erre van az elemzőstáb, hogy napi 8-10 órában videózzanak és elemezzenek... a játékos helyett... nekik csak töményen menjen át a lényeg ...ne az értékes edzésmunka kárára menjen az altató videózgatás
ja és nem tudom hol olvastam, hogy Szoboszlai nyilatkozta, hogy Magua panaszkodott neki, hogy "neki sose passzol" ...elkezdte szórni labdával és lett is belőle gól... (mondjuk legutóbb is olyan labdát adott, amiben ha felbukik, akkor is bemegy)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #194801 üzenetére
"ösztönből mondta azt mint egy elemző" Vagy tudja, hogy az számít ami a pályán történik és nem a "papíron" és mivel érti a játékot el tudja dönteni, hogy adott szituációra adott megoldás jó volt vagy nem. Akár részéről akár más részéről. -De nem vitaindító akart lenni csak megjegyzés-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest