- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Lichtsteiner -> Arsenal
Jorginho -> sziti
Mahrez -> sziti (elvileg 85 milla, de még nem megköttetett) -
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #105731 üzenetére
ja a psg meg az ffp miatt nem veheti meg, mert ugye hivatalosan most veszik meg Mbappet valami 180 millióért...
Kivéve ha eladják neymart -
DeathAdder
veterán
válasz dudu5130 #105724 üzenetére
Egyfelől meglepne ha egy EL csapatba menne, másfelöl nagyon úgy látszik hogy Abra papa kikapcsolta a money cheatet, és piaci alapon működteti a cselzit.
Vagyis aligha vernének el ~100 millióért egy támadóra, kivéve talán ha Hazard lelépne.
Meg amúgy is max P$G, City, Reál aki megtudná fizetni, ezek közül talán utóbbi kettő csapat lehetne neki valami féle előrelépés.De a tuti angliára: Citynek ott van Jesus, Agüero, Mu-ban nagyon nem lenne Mou kompatibilis, oda Lukaku jobb (hangsúlyozom a Mou féle Mu-ba), Cselzi meglepne, Pool, Spurs, Arsenal kizárt
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
BREAKING: Lewandowski wants to leave Bayern Munich
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #105704 üzenetére
Igazából meg sem nyitottam, a szombati eset pergett le előttem, és tudom hogy hajlamos az ilyesmire.
Sok madridista is utálja ezért, poolba is van akit nem vesz be a gyomrom, pedig nem is egy féreg (sőt még a saját családomban is) úgyhogy ez vanAz az egyiptomi ügyvéd dolog meg csak egy üzleti húzás az ügyvéd részről hogy egy nemzeti hős ügyében fellépjen. Salahnak és az Egyiptomi Labdarúgó Szövetségnek is vannak ügyvédei, ha lenne jogalap vagy precedens ilyen perről akkor foglalkoznának vele ők.
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #105682 üzenetére
Annyira nem értek hozzá mint te, kapus, csak ez az általános vélemény amikről én is olvastam, és lehet benne valami.
Pope is Degea szintet hozott idén, de annyira béna a passzoknál, kijöveteleknél hogy már akkor zavarban van ha felmegy az ötösre
Illetve Oblak gyengéinél a beadásokat szokták még emlegetni, ami fájó lenne, mert sok beadást kapunk.Mindenesetre én elfogadom bárhogy döntsenek, ha marad Karius akkor azt is
-
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #105671 üzenetére
Szerintem Oblak rohadt nagy rizikó lenne, tipikus vonalkapus egy mélyen ülő reaktív védelem mögött, és centire ki van számolva hogy a mezőnyjátékosok takarásából hova kaphatja majd a lövéseket, amiket világklasszis szinten abszolvál.
De egy olyan csapatban ahol agyig fel van tolva a védekezés és csak párat (de nagyot) kell védenie meccsenkét, ahol sokszor fel kell jönnie 20-30 méterre ott nem vagyok biztos hogy egy reaktív fociban szocializálódott kapus beválna. A PL-ben idén felsztárolt Pope dettó ilyen.
Szerintem kizárt hogy ilyen kapust igazoljunk. Ha nagy pénzért lesz véve kapus akkor az Alisson lesz, kérdés mennyire gondolják komolyan, mert idén lesz pénz lóvéra rendesen, távozók nem kellenek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Az volt már hogy Abra papa nem kapja meg tovább a brit vízumot és már át is cuccolt Izraelbe?
-
DeathAdder
veterán
válasz MdewC #105664 üzenetére
Szerintem nagyon jó lesz Can a Juveba, kevés ember van akit sajnálok, de őt sajnálom kicsit hogy elmegy. Nem is feltétlenül a játéktudása, hanem a nagyon nagyon profi hozzáállásáért az alázatáért, hogy félpályát lesprintel egy gólörömért, miközben olyan elegáns akár egy vámpír
Nem a legtechnikásabb játékos, de kemény munkabírású, robotol, mint egy képzett kőműves. Angliában talán a lassúsága miatt nem tud annyira érvényesülni, de olaszban nem lesz gond. Nem gondoltam volna hogy Susoból, Luis Albertobol de még Lucasból is olyan jó játékos lesz valaha mint amilyenek most az olasz ligában, Can meg azért tőlük magasabb szint
Egy Liverpool érzelmű, de Juventus szurkoló ismerősöm tollából idézek most, akivel a múltkor irkáltam
az alábbiak tehát az ő szavai nem az enyémMatuidi 31 és nincs acélból, Marchisio 32 és sérülékeny (plusz Allegrinél nincs nagy respektje), Pjanics és Bentancur a Pirlo-poszton váltótársak és marad Khedira, a cérnametélt-izomzatú szótári illusztrációja a szürke vízhordónak. Matuidi egyre inkább beválni látszik, Pjanics két MEGFELELŐ ember között nagy király tud lenni, és ott van az ótvaros nagy leggyengébb láncszem Khedira képében: ide pont egy Can kell.
Oké, lesz rotálás, mert a BL-re kellene immár rámenni, hótt unalmas már a Serie A címek gyűjtögetése (vannak ám gondok.l...), de egy egészséges Can 38-ból 30-szor simán alapember a mindenkori kezdőben és az összes BL "nagy meccsen". Olyan ez nekem, mintha leigazolnánk az új Vidalt, kicsit kevesebb góllal és több grintával.
-
DeathAdder
veterán
válasz J.Hetfield #105661 üzenetére
Ő már tavaly nyáron be lett, júli 1-én csatlakozik a csapathoz.
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #105645 üzenetére
Köszi, remélem felteszik enkórra is
-
DeathAdder
veterán
Az angolt talán helyénvalóbb globális bajnokságnak nevezni, ami földrajzilag történetesen angliában és walesben van. Ahol a csont utolsónál, de még a másodosztályban is válogatott játékosok szerepelnek a csapatokban.
Ezért írtam már korábban hogy ezek minimum olyan erőt képviselnek mint az átlagos BL csapatok, tehát az angol bajnokságban BL szintű csapatok ellen kell meccselni minden hétvégén. Ez a liga abszolút erőssége, és nem hiába teljesítenek rendre alul azok a csapatok akik nemzetközi tornánkon is komolyan megmérettetik magukat, erről statisztika van, nem én találtam ki.
(#105604) Z'Z" - világos
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Tavalyi mu kivételével szinte mindig spanyol csapat nyerte a BL/EL-t az utóbbi sok évben.
Nyilván barsza reálnak köszönhető ez (az EL meg olyan hogy bárki megnyerheti), tehát nem a ligának hanem két elit csapatnak, + az atletico is egy baszott jó csapat.
Ne keverjük a ligát az elit csapatokkal.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #105582 üzenetére
EL döntő után ezt mondta:
„Veszítettünk, és ettől most elég szarul érzem magam. De optimista alkat vagyok, szóval nagy baj nincs.
Tíz perc múlva már jobban leszek, fél órával később pedig úgy érzem majd magam, mintha megnyertük volna a kibaszott BL-t…”Mondjuk tény hogy mint kb. mindig most is az esélytelenebb csapat edzője volt, de kezd már sok lenni az elbukott döntők száma
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #105553 üzenetére
Egyrészt bízom benne, hogy Klopp következetes lesz és úgy jár el vele is mint Bogdánnal (aki egy rossz meccs után lapátra került).
Ha lesz utód, nem tudom ki lesz, fél éve nem potyázott, azelőtt többet is, akkor Alissont hozták le a klubhoz közeli források, de ő most baszott drága lenne. Meglepne ha letennék érte a lóvét, mert Keita jön £52m-ért, meg alighanem Fekir is ~£60m-ért.. szóval fogalmam nincs, de hiába toljuk a lóvét támadóra meg kp-ra ha a kapuson továbbra is elmegy minden ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #105540 üzenetére
Igen érdekes ez, hogy a Pep féle "korszakos barcelona" nemzetközi eredmények tekintetében koránt sem volt ennyire sikeres, de mostanra már kinőtte magát oda ez a sorozat hogy 2-3 csapat képes csak megnyerni folyamatosan, lehet a következő 5 évben meg a barsza nyeri, hacsak nem lesz valami reform az uefa részéről.
Nem tudom hány ilyen "meglepetéscsapat" lesz a következő években, jó lenne egy jó pool is, csakhát a PL mellett kb. esélytelen hogy mégegyszer ilyen szezont fussanak ki, vagy legalábbis ahhoz az kellene hogy esélytelenek legyenek a bajnoki címre és megint 2 csapat a 6-ból alulteljesítsen és rá lehessen menni a BL-re. Erre egyedül a sziti lehet képes majd az űrkeretével.
-
DeathAdder
veterán
válasz Mastre #105526 üzenetére
Szándékosan beszorította a kezét és úgy esett rá, még jó hogy nem tört el a karja. És mindezt közvetlenül a bíró orra előtt.
Igazából ez egy ténymegállapítás, egy madrid szurker tollából is ez a konklúzió.
De igazából szerintem sem ezen múlt. Ha nincs csere akkor lehet a 75. percig az megy ami a cserét megelőzően, hogy nyom a pool, de hacsak nem húztak volna el 2-3 góllal akkor ígyis-úgyis bedarálta volna a madrid, hiszen nem volt ép bevehető csereember a padon, mindegyik instant downgrade, de már a Róma ellen is ez volt, csak akkor sikerült megúszni sérüléseket, és időben megnyerni a meccset.
Ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani mintha kényszerből Messi helyére beállt volna André Gomes, miközben a középpálya is foghíjas...teljesen felborítva azt a felállást amit eddig megszoktak. Számomra abban a pillanatban szállt el a halovány szikra is hogy ezt meg lehetne nyerni.
Ezt akkor lehetett volna megnyerni, ha Ramos ezért pirosat kap, Mo meg nem sérül meg, minden más esetben szerintem ezt a kegyetlen és rutinos madridot nem verték volna el a döntőben. Egy random csoportkörben szerintem többször is nyerne ez a pool ez a madrid ellen, de a döntőben biztos hogy nem
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #105518 üzenetére
Sergio Ramos injures Mohamed Salah, as he's purposefully and unnecessarily holding Salah's arm and angles his shoulder directly into the ground. [link]
+ [link]
kicsit túltolta a védő (és még ki is röhögte, mutatták a német tv-ben), de nagyon nagyon sajnálom hogy a vb-je ezzel elúszott, pedig milyen drámai körülmények között lőtte ki őket Mo a vb-re a 95. percben
-
DeathAdder
veterán
Az egyiptomi vb-jének is annyi. Nem szoktam sajnálni játékost, de őt most nagyon
-
DeathAdder
veterán
Méghogy idővel csak győztesekre emlékszik majd mindenki, sikerült tenni róla, hogy ez ne így legyen
Bár ezek a bakik nélkül sem lett volna meg a győzelem, ebben majdnem biztos vagyok
-
DeathAdder
veterán
Most az történik a 28. perctől, aminek a 70. -80. perc után kellett volna. Bárminemű csere a padról nettó emberhátrány
Posztra cserélni sem tudunk
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #105357 üzenetére
JA mondjuk az a Witsel valamivel nagyon tudja zsarolni az aktuális szövetségi kapitányt, hogy mindig bizalmat kap
Na de ez van, franciáknál is ott van Rabiot, aki egy k jó játékos, csak egy egoista tipik francia pöts, aki a psg-ben is rinyál mert nem tetszik neki a hatos poszt, de nyolcason meg nem elég jó.Nem tudom mikor mondta hogy szerinte nem mu szint (mert mostanában ki az? ), nyilván túl szokta tolni, de jó rálátásai vannak a dolgokra.
Szerintem lenne benne rizikó, ahogy szerintem még sms-ben is.. nagyon-nagyon más a dígóliga, Pogba erre jó példa, vagy hogy Suso, Luis Alberto egy tök bukott játékos volt angliában, aztán olaszban tökéletesen kiteljesedett mind, és még ide venném Lucast is a Lazioban. Can is nyakam rá h sokkal jobb lesz a Juveban mint angliában valaha volt. Egyszerűen nem elég gyors (fejben sem), darabos, túlságosan pozíciós a játéka, egy képzett kőműves, olaszban egy ilyen ember aranyat ér -
DeathAdder
veterán
Fulhammm
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Nálam ez eddig a legjobb
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #105311 üzenetére
Jórészt ezek csak felvetések egy csokorba fogva, hogy vajon miért nem válogatta be, mint én is írtam nyíltan kimondhatta volna hogy azért nem kell Martineznek mert a padoztatást nem tűri és úgy ítéli meg hogy ez nem tesz jót a keretnek.....de további ezeregy oka lehet. Ezért az edzőt lehet hibáztatni, majd kiderül hogy őt igazolja-e ez a döntés. (éppen lehet h semmi köze hozzá, de vannak olyan edzők akik nem tűrik a káros szenvedélyek fogyasztását minimális mértékben sem)
Az is lehet hogy simán összekaptak, mert Martineznél nem kerülne be a kezdőbe, ha mindenki egészséges.Szerintem nagyon fel van fújva ez a téma, kb. minden vb-n van egykét ilyen név akin lehet csámcsogni, amit nem értenek a közgondolkodók. Igen, akkor valószínűleg benyeli ha a sérülékeny Dembelé kidől és lebőgnek a VB-n.
Én azt el tudom fogadni, hogy Martineznél nem ő az első számú ezért a padra kényszerülne, de nem ismerjük a játékos attitűdjét, nem tudjuk hogyan viselkedik, és hogyan tűri ezt, urambocsáá nem-e bomlaszt ennek hatására.
Ha netalán lebőgnének a VB-n, akkor joggal lehet feltenni neki ezeket a kérdéseket
Egy biztos, a negyeddöntőért a belgáknak panamát, tunéziát, és a lengyelország/szenegál/kolumbia egyikét kell lenyomni, tehát sok letámadással nem fognak találkozni, és ha nem menne a játék akkor Dembelé hiába kurvajó emberevő, azok az átlövések, ívelések biztosan hiányozni fognak.
Szerintem Kele elég objektív, de ezen nem veszünk össze
Coutinho is kiváló játékos, mégis bomlasztotta a közeget maga körül, ami többször meg is látszott az eredményen. Új csapatánál nem tesz ilyet. Ugyanakkor meg vannak azok a kiváló de egoista játékosok mint cé, ibra.. akik nem tűrik másodszerepet, és akkor lehet nem is éri meg a keretben tartani...Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy a madrid ezt hogy fogja kezelni, lapátra teszi cét is úgy mint Raúlt, Casillast, Morientest, Michelt, Hierrot etc.. vagy hagyja hogy ott rinyáljon a kispadon és mindenki miatta görcsöljön
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #105307 üzenetére
Egyetértek vele, nekem is hasonló a véleményem, csak nem tudtam így leírni
Nainggolan képtelen volt betartani Martínez szabályait, nem tetszett neki, hogy nem alapember.
Ugye próbálkozott vele korábban is, csak hát éppen az derült ki számára, hogy a faszi nem igazi kerettag. Gondolom az edzőtábor alatt is voltak negatív tapasztalatai..Szerintem is vicces ez a nagy sajnálkozás sajtóban. Dembelé hiányát a kutya nem kérdőjelezné meg, hol ott az egész PL egyik ha nem a leginkább alulértékelt játékosa. (érdekes viszont hogy pl. Emre Cantól meg úgy el vannak sokan szállva)
Mindig lesz olyan játékos akit a képességei ellenére az edző nem kedvel. Csak akkor miért nem mondja ki nyíltan, hogy fiam te egy remek játékos vagy, de alkoholista és nikotinfüggő, és a modorod, a habitusod miatt nem vagy igazi kerettag, jogom van feltételezni hogy ez nem lenne a keretre jótékony hatással ezért inkább mást viszek ki helyetted a vb-re.
Érdekes Klopp is -mint később kiderült- azért engedte el a tél közepén Coutinhot mert látta hogy mennyire zavart okozott a csapaton belül hogy már nem akar ott futballozni, ráadásul a kis szarházi próbálta maga mellé állítani a csapattársait is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Pintér kapott egy sörfröccsöt
-
DeathAdder
veterán
Carlo Nápolyban, kérdés Sarri-val mi lesz? gondolom cselzi
Kérdés Conte-val mi lesz? -
DeathAdder
veterán
válasz diegho #105281 üzenetére
Nyugi van, én nem látom ilyen borúsnak, bármennyire is annak szeretném
MRI-t kihalászták a figyelemreméltó teljesítményt nyújtó ambíciózus középszerből és a bl -ben megbukott egy újgazdag csapat vezetőjeként.
Nem tudom eldönteni, hogy ez olyan langyos biztonsági igazolás, aki se nem lesz túl jó se nem túl rossz, de egy biztos a psg túl korán és túl nagy falat volt neki, de Arsenalban újra fel tudja építeni magát. Ott nem az lesz a cél, hogy kiverjék a barszareált a BL-ből, hanem hogy egyáltalán bejussanak oda valahogy. És szent meggyőződésem, hogy a tulajnak ennyi éppen elég lenne, ahogy a mu-nál is elégedettek vele.
Valenciával hozta a dobogót 3x is, Sevillával meg kupázott, de mindhárom évében alul teljesített a bajnokságban (legutóbb 0 idegenbeli győzelemmel egy laligában).
Összességében szerintem nem rossz döntés volt őt kinevezni, nagyobb nevet nem hiszem hogy tudtak volna vinni, (főleg limitált anyagi körülményekkel oda ahová tényleg igazolni kéne).
Az Arteta vonal meg lehet nagy bukta lett volna, de akár nagyobb siker is. Ebben meg inkább az van benne hogyha 5 éven át hozná a 4. helyet az már a tulajoknak tökéletes, virágozna a vállalkozásuk, mindenki más le van csinálva. -
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #105279 üzenetére
Sokszor félrebeszélnek a fociban, aztán évek/évtizedek után könyvben, nyilatkozatokban kiderül az igazság
Persze kellett arra is valami mese akkor amikor megkérdezték, hogy miért vágta úgy a haját
-
DeathAdder
veterán
válasz adise #105271 üzenetére
Nem tudtam hogy ennyit szenvedett, kb. az első komolyabb fociélményem a 2002-es vb volt, és a koreai csalásokat leszámítva talán az utolsó izgalmas is.
Nemrég az akkori hajviseletére is kitért:
"Mindenki a sérülésemről beszélt, ezért eldöntöttem, hogy levágom a hajam, és csak egy egész pici részt hagyok meg elöl, a homlokomnál. Így meg tudtam nyugodni, és benne is maradni ebben az állapotban, mert mindenki a hajammal volt elfoglalva a sérülésem helyett. Nem vagyok rá büszke - elég furcsán néztem ki. De nagyon jól jött nekem, mert elterelte a figyelmet a problémáimról."
És emlékszem azon a nyáron minden második gyereknek olyanra volt vágva a haja
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #105259 üzenetére
Az inkább a katar-uefa kémiával van kapcsolatban
-
DeathAdder
veterán
Buffon -> psg??
-
DeathAdder
veterán
BL főtáblán az eddigi 22 helyett 26 helyet osztanak ki a bajnoki szereplés alapján, így a többiek az eddigi 10 helyett csupán hat helyért versengenek a selejtezőben:
• a bajnoki ágon 43 csapat hajt 4 kvótára (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
• a nem bajnoki ágon 10 csapat száll harcba 2 kvótáér -
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #105236 üzenetére
Wenger annó megreformálta a modern angol futballt, aztán jöttek a riválisok is akik így tettek (saf, mou) és most a többiek, akik el tudták nyomni, de vitán felül áll hogy Wengernek rengeteget köszönhetnek
Meglátjuk mi sül ki ebből, én olyan langyos semmire számítok, na de én meg a tippjeim..
-
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #105223 üzenetére
Nem értem, ott van Auba, Lacazette.. miért lennél boldogabb ha rájuk hozna még egy magas bérigényű zsoldos 32 éves támadót?
Védelmük, középpályájuk még mindig erősen foghíjas, és kapus is kéne.Pool érzelműként jobban örülök ennek mint Artetának.
Arteta vagy bukás lett volna, vagy siker, míg Mri olyan langyos állóvíz, nem túl jó, de nem is rossz.
A 3x EL győzelem a pro, a kontra meg hogy a Sevillával két 5. és egy 7. helye van, és legutóbb egy meccset sem tudott megnyerni idegenben egy spanyol bajnokságban.50m font azért nagyon nem kevés, olyannyira hogy a két olajos és a mu-n kívül még senki sem költött annál többet nettóban, mindenesetre arra én is kíváncsi leszek hogy mennyiből kell gazdálkodnia majd
Mondjuk az igazolásokat nem ő fogja intézni, talán ezért sem sikerült megegyezniük Artetával ¯\_(ツ)_/¯
-
DeathAdder
veterán
MRI -> Arsenal
-
DeathAdder
veterán
Egy remek élménybeszámoló Kele anfieldi kirándulásáról, és a Stamfrod Bridgeről.
Ez tényleg több mint futball, Imádtam, jó így betekintést nyerni egykét dologba. Jövőre én is megyek végre
-
DeathAdder
veterán
frankfurti téren volt egy kis összeröffenés
-
DeathAdder
veterán
Itt vannak magyar digisport és sport tv stream-ek, flash, a minőség is elég jó.
-
DeathAdder
veterán
José:
"Bele sem merek gondolni, hogy mit mondanának és írnának most rólam, ha az én csapatom játszik úgy a döntőben, mint ez a Chelsea. Mondjuk el tudom képzelni..."
és mégegy:
"Persze, fogunk megtartani játékosokat. Hacsak nincs tökéletes kereted - olyan, amiben vehetsz egy kapust, majd ha nem tetszik, vehetsz helyette újat, vagy miután vettél egy méregdrága középhátvédet, de nem jött be, helyette is vehetsz egy másikat - muszáj ezt tenned. Hacsak nem haladhatsz folyamatosan a tökéletes keret irányába, akkor meg kell tartanod olyan játékosokat is, akiket esetleg kevésbé kedvelsz."
na és mégegy, ez a legjobb xd
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #105060 üzenetére
Tegnap tettem be egy táblát ami elég jól szemléltette ha egy átlágos kapus lett volna a mu-nál akkor simán valahol az arsenal mögött lennének.
Woodwardnal addig nincs gond amíg teltházas lesz a stadion. Arsenalnál is akkor telt be a pohár amikor már foghíjas lett a stadion nézőszáma.
-
DeathAdder
veterán
Juventus director Marotta: “I’m confident we’ll be able to announce Emre Can signing after the Champions League final.”
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #105041 üzenetére
lehet ők más téren szívják le az adófizetőket
-
DeathAdder
veterán
Amíg nem is törekszenek addig esélytelen. Pártucat fiatal ambiciózus embert ki kéne küldeni 5-8 évre belgium, németországba lenne mit tanulniuk, de az hogy egy virágzó futballnemzet egyik állampolgárát elhozzák edzősködni annyit ér mint halottnak a csók..
De ha ez is csak egy újabb álca a pénzmosáshoz akkor megmagyaráz egykét dolgot.Ilyen büdzsével azért brutális focit lehetne csinálni, mert kétség ne legyen, magyarországon is lehetnek Rakitic, Modric, Matic, Milinković-Savić, Perisic, Kovacic, Vrsaljko, Mandzukic, Pjanic, Dzeko etc.. kvalitású sportolók.
Na mindegy, magas ez nekem
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #105029 üzenetére
Ki ez a Leekens egyáltalán? Most tényleg valami sasszemű öltönyös miniszter kiszúrta hogy működik a belga foci, a belga scout rendszer, erre fogják és hoznak egy belga edzőt aki majd megváltja őket? Bakter egy normális belga edző sincs, a belgák nem attól jók, hogy van néhány kimagasló edzőjük
Tényleg téboly baszki..egy reményem hogy Dárdai egyszer hazajön levezetni és megreformálja a magyar futballt, vagy legalább valami utat mutat..
-
DeathAdder
veterán
xG alapján számított tabella szerint a mu-nak 81 helyett 62 pontja kéne hogy legyen és 16(!!!) góllal kaptak kevesebbet, mint az várható volt
#degeamagic
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #105021 üzenetére
Hatalmas
-
DeathAdder
veterán
Na akkor most poénból egy francia válogatottból kimaradó keret
Lafront, Sarr-Zouma-Laporte-Kurzawa, Payet-Rabiot-Coman, Martial-Ben Yedder-Lacazette
Cserepad: Sissoko, Benzema, Sakho, Lucas Digne
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #105004 üzenetére
Viszont Mendy akkor meglepő, hiszen az egész szezont ki kellett hagynia sérülés miatt. Lehet LB posztra nincs nagyobb merítés, de így is nagyon erős keretnek tűnik ez
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #104986 üzenetére
Rohadt szímpatikus játékos, ezért nem fog illeni a barszába
Sajnálom hogy oda megy, de inkább oda mint a PL-be.No.1 támadó.
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #104973 üzenetére
Rohadt erős ez így is
Az előbb láttam egy angol válogatott keret vizionálni, és majdnem elsírtam magam
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #104960 üzenetére
Tán Xabi Alonsot hívja maga mellé segédnek
Hosszú távon lehet beválik, de nem hinném hogy rövid időn belül magváltást hozna.
Nem élte még meg a saját sikereit és kudarcait, öltözőbe nem járt még vezetőedzőként, na meg 3 éve ugyanennek a keretnek a magával együtt játszott a pályán, nem tudom mekkora tekintélye lesz majd, de ha lesz ideje csapatot építeni akkor jó lehet ez, okos játékos volt, edzőként is minden adott hozzá.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #104970 üzenetére
Elég megosztó ahhoz hogy témát szolgáltasson. Törökországból emigrált német válogatott labdarúgók egy keleti diktátort támogatnak aki bebörtönzi az ellenzék politikusait, újságíróit, ami már a politikailag is komoly szarkavarás.
-
DeathAdder
veterán
válasz balazs025 #104967 üzenetére
Az egy dolog, hogy németben élnek, és német állampolgárok, attól még tekinthetik magukat török nemzetiségűnek, nincs ezzel gond, csak ezzel most kicsit túllőtték, lévén német válogatott mezt húznak magukra.
Piqué viszont országon belül egy autonómiához tartozik, és amíg nincs az autonómiának külön válogatottja én nem említeném egy lapon ezzel a török-német dologgal
-
DeathAdder
veterán
Arteta egyre biztosabb, hogy Arsenal edzője lesz.
-
DeathAdder
veterán
Özil és Gündogan Erdogannal pózolt, teljesen kiakadt a német fociszövetség
Az Arsenal és a Manchester City török származású német sztárjai Törökország brit nagykövetségén találkoztak a török államfővel, aki épp sorsdöntő választásra készül otthonában.
Igazi németek 👍
Gündogan meg hogy néz már ki, te jó isten
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #104946 üzenetére
Akkor miért kell a mostanit leváltani? Szerintem bárki aki elbukná a bl-t, bajnokságot, kupát pár hét leforgása alatt azt lapátra tennék, ha nem is azonnal mint egyesnél, akkor a szezon végén.
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #104929 üzenetére
Teljesen kizártnak tartom.
Tudjuk milyen ő, korábban Integra is linkelgetett még a BvB idejéből nyilatkozatokat, kizárt hogy elmenjen egy olyan kirakatcsapatba (bocs a kifejezésért) ahonnan 3 hét alatt kibasszák ha éppen nem jól sülnek el a dolgok.Szerintem 4-5 évig még marad a seggén, aztán pár évre visszamegy németbe edzősködni (nem a Bayernbe), maga mondta hogy 60 éves korában ő már nem akar dolgozni, és olyan országba nem is menne ahol nem beszéli az adott nyelvet. Meg szólt már be elég pikírt módon a barszának...
Am szerintem Nagelsmann-ban van elég komoly perspektíva.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #104917 üzenetére
Teljesen megszűnni látszik a középmezőny.
Eddig is úgy volt, hogy volt a top6 +2-3 csapat, meg a többiek akik közül bárki kieshetett, de mostmár tényleg bárki kieshet aki nem top6-os.
És ha marad a sorminta, akkor az idén atomstabil 7. Burnley jövőre EL-el terhelve esélyes a kiesőzóna tájékán fog majd vergődni.
Arról is volt egy stat most nem találom, hogy átlagban a várttól mennyivel lejjebb végeznek a PL-ben azok a csapatok akik európában eljutnak valameddig. Kész csoda hogy így is meglett a poolnak a 4., de hosszú távon úgy gondolom hogy ezt csak a sziti tudná fenntartani az űrkeretével.+1 adalék a top6 vesztett pontjai a tabella utolsó hét csapatával szemben:
Man City - 2
Chelsea - 7
Liverpool - 9
Tottenham - 13
Arsenal - 15
Man United - 15
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest