Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #99474 üzenetére
magyarok miért lennének?...
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #99474 üzenetére
Hol vannak az olaszok?
És mit keres itt a panama, szerbia, irán féle csürhe? -
MdewC
nagyúr
válasz bagyulajuve #99485 üzenetére
Elevit extra!
De Chiello letolta így is.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #99711 üzenetére
megnézném, ahogy te esel és közben nem próbálsz kitámasztani, hanem magadhoz szorított kézzel eldőlsz, mint egy zsák
hát pedig ha hiszed, ha nem, én úgy szoktam..
tökmindeeegy, kézzel ért labdába büntetőterületen belül, ordas büntető! meg kellett volna hogy kapjuk, be kellett volna azt rúgnunk, és világraszóló 0-1-el lehoznunk a tegnap estét. ezt kellett volna tennünk.
nem szarakodni elöl, megmondtam, kibaszott karácsonyi kórus helyett a támadójátékot kellett volna esetleg még gyakorolni![ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #99785 üzenetére
Amin múlni fog az a forma és a sérültek. Alderweireld ha visszatérne addig, fele ennyire sem aggódnék.
A Wembley már gyér kifogás lenne.
DeathAdder:
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz bagyulajuve #99984 üzenetére
Volt 1-2 év amikor egész jól lőtte. Egyszer talán valami +10 szabadot vágott egy szezonban. Azóta viszont... omg.
-
Cartevo
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #100114 üzenetére
a róma-verés inter szempontból jó eredmény
sajnos a napoli el fog fogyni hamarosan, nem elég mély a keret.
legyen meg a bl és előzzük a milant, kapjanak ki a kupában meg a bajnokságban tőlünk, ennyi nekem elég is lenne erre az évre.
azt sem bánnám, ha a kupát megnyernénk
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #100232 üzenetére
kérdezd Spalletti-t... állítólag még tanulnia kell az “olasz focit”.. #rofl
nem baj, elöl a varázstrió mindent megold -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #100280 üzenetére
A Pool viszi Van Dijkot, a Spurs meg Jesust. Ne mondd, hogy nem tudtad?
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #100423 üzenetére
Női meccsen elnézem.
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #100569 üzenetére
a real-t értem, de a barcát miért akarnád szidni?...
-
nagyúr
válasz bagyulajuve #100572 üzenetére
Esetleg még a B csapat meccse tök olcsón megúszható ha otthon játszanak a Miniestadiban.
Tavaly húsvétkor voltam Barca futsal meg Barca B meccsen is.Més que un club!
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #100848 üzenetére
a 3 rúgott gól & 4 pont a megszerezhető 18-ból elég sovány - és még finoman fogalmaztam
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #100877 üzenetére
ma esti olasz meccs, fix 1-0
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #100903 üzenetére
Sok az elhivatott ember, mi mást lehet erre mondani. Osztályrészül megbecsülést érdemelnek az elkerülhetetlen szenvedés mellé.
Most nem azért, de mégis mi a fenét szívnak a Románál?
- Dzeko egyre biztosabb, hogy a Chelsea játékosa lesz, ugyanis megtörtént a szóbeli megállapodás! Dzeko mellett Emerson is a londoniak célkeresztjében. Emerson kapcsán sokkal könnyebben zajlottak a tárgyalások, a napokban bejelentheti a londoni klub.
- Dzeko miatt a Roma-nál képbe került Daniel Sturridge, akit az Inter is szeretne a soraiban tudni. Sturridge amúgy jelenleg sérült!
S mindezt a szezon felénél, amikor borzasztóan nyomni kellene, hogy meglegyen a top 4-es finis.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #101025 üzenetére
Kiről van szó pontosan?
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #101028 üzenetére
16 éves és 196 cm-es lób@szó?? Wtf???
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #101131 üzenetére
az inter fordulója is lehetett volna, ha sikerül önerőből gólt rúgni egy kiesőjelöltnek
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #101131 üzenetére
Az első félidőben igen, 2-vel vezethettek volna.
A második félidőt uraltuk és lőhettünk volna vagy 4-et.
De a jogos büntetőt sem sikerül berúgni, 6 méterről a kapus arcáról pattan ki, Dzeko üresen lőhet eltöri a labdát 12-ről amúgy fel sem tűnt hogy pályán van, Antonucci tud bejönni padról, Nainggolan és Kolarov hulla fáradtak végignyomták eddig a szezont.
Egy szó: semmi.
Alissonnak kezet lábat lehet csókolni.Igazolni kellene, több posztra is kell ember frissítés, de FFP miatt nem lehet. Mélypont. Innentől a BL hely a lehet csak reális célkitűzés, a 3. hellyel "elégedett" lennék. EDF és Monchi nyilatkozta már nyáron hogy BL hely a cél és a tisztes helytállás a BL-ben, mert most új csapat épül alattuk, de a jó kezdés meghozta a reményeket.
Előre kell tekinteni, újra győzni kell hogy visszaléphessünk a jó útra és tovább kell menni a Sahtar ellen.A probléma 75%-a fejben keresendő. Ha egy rossz nap visszavet, nagyon nehéz az út a felépülésig a szellemi megújulásig.
Di Francesco, Totti és De Rossi remélem a napokban tisztább fejjel leül beszélni a csapattal, ez nagyon kellene.
Monchi és Pallotta pedig öntsön tiszta vizet a pohárba, hogy mennyi az annyi, mi van az FFP-vel és mi a terv.Sempre Roma!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #101201 üzenetére
nem is az a baj...
elkezdtem nézni este a meccset. középkezdés, és a juventus egyszerűen csak megszerzi a labdát, passzolgat, teszi-veszi a labdát - nem barca-módon de ahogy azt egyébként kell. kellene, minden jó csapatnak - egy kisebb csapat ellen, tanár módjára.. ha nagyon ritkán el is csípte az atlanta a játékszert és esetleg támadásba is lendült volna, chiellini tanító szépen elkísérte épp a labdást, elvette tőle, odaadta pjanicnak és kezdődött újra. 20-30mp-enként kiugratják menetrendszerűen az argentin éket, aki lő.. kapura
ha kivédték, gyorsan újra elveszi valamelyik sárga mezes a labdát és ismét teszik a dolgukat, nyugalommal, profi módon
szóval az egész alatt én azért éreztem egyre rosszabbul magam, mert az én csapatomtól én ilyet nem látok. nehéz így leírni az egészet, egyszerűen csak látok játékot, profizmust, megkérdőjelezhetetlen stabilitást a torinói csapatnál és könnyezve ismertem be magamnak ismét, mennyivel jobb csapat, mint a szájbakúrt, kutyaütő, reménytelen milánói kedvenceim..... annyival, de annyival
bármennyire is utálhatom a torinói zebrákat, csak a vak nem láthatja a tényeket. miért lehet a juve bajnok olaszországban és miért nem, mondjuk egy inter...
fszom az egészbe amúgy meg -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101213 üzenetére
Szerintem nem sokban marad el Higauíntól, sőt...
-
aswyx
csendes tag
Giroud iden is, tavaly is kb 90-100 perc / gol. Meg meg nehany assziszt.
Szerintem elengedni a Chelseahez tobb mint bun, hiba.
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
-
DeathAdder
veterán
Hát ja, Aubának nehéz lesz hozni Giroud szintjét is (90-100 perc/gól + gólpasszokat), tudtam hogy jó, de nem hogy ennyire jó számokat hoz. Hiba volt eladni szerintem, az elmúlt években is hasznos tagja volt a csapatnak, sok pontot hozott.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101250 üzenetére
Oké, de most képzeld el, hogy szélsők sem lesznek, csak középen próbálja átgyömöszölni a labdát a Juve. Ja, csatárnak maradt Mandzu és Higuaín, ha jól számolom. Az egyetlen kreatív játékos pedig Pjanics. Embert próbáló idők elé nézünk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #101271 üzenetére
Khedira valamit nagyon tudhat, mert a Realban is folyamatosan játszott amíg ott volt, annak ellenére, hogy mindenki szidta.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101271 üzenetére
Komoly különbség még Allegri és Conte között, hogy számomra utóbbi sokkal szimpatikusabb. Maxi bármit nyerhet, nekem felejthetetlenek a milánói évei, az akkori kifogásai, az összetűzéskerülő hozzáállása, az, hogy nem képes beleszólni abba, hogy xy nem eladó stb. A taktikai tudását természetesen nem vitatom, bár azért a zseni státusz számomra azért kérdéses, de ezt tudjuk be annak, hogy annyira nem férkőzött közel a szívemhez.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #101360 üzenetére
én mindig is mondtam, hogy a juve jó csapat..... -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101505 üzenetére
Ez a futball legmagasabb szintje.
-
drachoHUN
senior tag
válasz bagyulajuve #101597 üzenetére
Nem. Egész szezonban nem mutatkozik meg. Mindegy, hogy mi a felállás. Allegri marad a megszokottnál. Ami lehet jó is persze. De őszintén szólva én nem ilyen játékot vártam a szezon előtt, amikor kialakították ezt a keretet.
Forza JUVE!!!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101608 üzenetére
Inkább 4 lófejnek. Szállítja a gólokat, de kilencvenmillió nagyon sok egy olyan csapatnál, ahol évek (Vidal) óta borzasztó lyuk van a középpályán. Így nem is lehet BL-t nyerni, mármint lyukas kerettel és kihagyott ziccerekkel.
-
Patrick
addikt
válasz bagyulajuve #101616 üzenetére
Egyetértek, gólt fognak lőni, ergo, az hogy mi nem kapunk az szinte kizárt... az idegenben lőtt gól rengeteget ér... Viszont abban nem vagyok biztos, hogy mi lövünk idegenben...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101784 üzenetére
Sandro középcsatár posztról lőtte a gólt, mivel Pipitának hirtelen akut Big Mac-hiánya lett, és le kellett jönnie a pályáról. Rugani jó volt, de védőszinten, nem Bonu féle támadásépítés szintjén. Jól tetted, hogy nem nézted a meccset, elég gyatra volt.
Farkas-drukker medve: Nem véletlenül írtam 0-1-et.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101799 üzenetére
Másra nem is számítok. Mesterségesen generált, drámai hullámhegyek és hullámvölgyek, minimális háttérinformációval. Valószínűleg inkább a futballt kedvelő ám nagyrészt klubsemleges tömegeknek készült, mintsem a Juve-szurkolók klubbal kapcsolatban informáltabb hányadának.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #101804 üzenetére
Talán az utálat is lehet motiváció.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #102059 üzenetére
Kicsit fordítva gondolkodik. Lehet, hogy most kettő év alatt jól megszedi magát, és utána visszajön európába.
Pedig a matracosoknál sem egy pesot keresett havonta, és már most tele van zsével.
Ő tudja.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #102110 üzenetére
Nem is tudom, hogyan képzelik...
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #102116 üzenetére
"asszem mindenféleképpen"
omfgk:
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #102153 üzenetére
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bandus
veterán
válasz bagyulajuve #102153 üzenetére
ő a német válogatott koplárovicsa
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #102187 üzenetére
ha ha ha, biztos nem fognak nyerni..
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #102190 üzenetére
A váratlan és hihetetlen Juve-győzelem után túl nagy áldás lenne, ennyire nem kényeztetheti el Fortuna az Öreg Hölgyet és szurkolóit.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #102285 üzenetére
Az Inter közbenjárásával az UEFA már ma este kiejti/kizárja a Juventust. Tessék olvasni a sorok között.
Tibcsi: A mellébeszélés helyett azt mutasd, mennyit teszel az 1-0-s Juve-győzelemre Londonban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #102285 üzenetére
akkor hónap este.. mmit bánom én
venember mutassam a szelvényt?
áh, ez most tuti nem lesz 0-1. kivételesen.. ez most nem olasz bajnoki lesz
hanem londoni mészárszék -
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #102336 üzenetére
Na fogadtam a Juvére aprópénzzel, hogy állja a bánat-boromat ha rosszul sülnek el a dolgok. Mindent el tudok képzelni 3-0-tól 0-3-ig.
A Tottenham nem fog beállni védeni a döntetlent. A hétvégén bíztató játékot mutattak, de a védelem necces lehet.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #102345 üzenetére
Ez inkább ilyen damage control, párezer forint nem fog csődbe vinni.
Tibiajax: De milyen nyugodtan leszarja az egészet. Még mikor a biztonsági őrök odamennek hozzá akkor is alig akarja elrakni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bagyulajuve #102370 üzenetére
Diginek lassan értelme sincs nálunk, elérik azt amit akarnak, bár lehet ez a többire is igaz.
-
BenHans
addikt
Hányok ettől a spílertől meg a dagadt ATM-től is.
A Diginél Egrit leszámítva minden rendben volt, a közvetítés minősége a stúdió a kommentár, minden.
Ja meg ugye volt, aztán ha a Digi nem veszi fel a Spílereket a kínálatba akkor hello.
Bayernliga csak nagy ritkán kerül nálam képernyőre, már a BVB is bőven lőtávolon kívül van, akkora a szakadék mint a franciáknál. Ligue 1 is csak akkor érdekel ha a Marseille és a Lyon játszik egymással vagy a PSG Monaco kettőssel hátha sikerül a meglepi.
De ebben a két bajnokságban már kb bele is nyugodott ebbe a többi csapat.BL-t és Serie A-t nézek legtöbbet, az eddig volt, jobb spanyol meccseket adta HD-ban a Sport1, bár volt amikor a nem HD Sport2 hangyaháborúra száműzték a Barcelonát vagy a Realt valami rendkívül érdekfeszítő dolog miatt. Angol focihoz meg mindig van HD stream, max fél perc csúszással.
Most szurkolhatok, hogy a Digi felvegye a tapló télapó csatornáit. Nincs is UPC a környéken, meg összességében elégedett is voltam itthon a Digivel.
-
pohár
félisten
sehogy, 3-4. a te adódból él...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest