Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2380 üzenetére
Kosz szepen, tenyleg jo kis oldal, rengeteg infoval
Lesz mit olvasgassak, mondjuk egyeduli negativuma a par helyesirasi hiba, de egye fene, elnezem nekik
-
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2369 üzenetére
Gyönyörű
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2374 üzenetére
Mire nem tudtál jegyet szerezni?? A balhéra?..
Angliában??? Ott ül az első sorban a kisgyerek a családdal, nagyi, mindenki, szépen, rendben, besz@rok töle, mikor látom. Hihetetlen. Majd mindenhol ez van a prem leauge-ben, de nekem pl. mindig még a régi Arsenal home, a highbury jut eszembe, amikor esténként volt a meccs, lámpafény, jo kis régies hangulat, és gyönyörüszépen, sorba ültek az emberek, és mindenki csak nézte, és tapsolt, nevetett. Eszemet eldobom, amikor csak visszagondolok rá. Nem álltak fel (kiv amkikor Bergkapot megtapsolták) , nem orditottak mint a sakál, nem dobáltak, nem mutogattak. Tényleg mint egy színházban.
Egy színházban nézhették Bergkamp játékát és a többiekét.. Örökre álom marad ez nekünk, balkáni rajongóknak. -
Chili7
őstag
válasz
Saviola meg majd kap sült nyúlfejet?
Mondjuk azért ő nem ugyanaz a kategória! -
Chili7
őstag
válasz
Vazz! Az a malacfej tényleg malacból volt?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2366 üzenetére
Jó, az tök más volt. Ott Figo kapta meg a magáét, az a meccs arrol szolt akkor. De egy real-derby a nou camp-ban mindig is más, mint egy normál bajnoki, ahol semmi de semmi gond nincs (legalábbis ahogy én látom a tv-n keresztül már hosszu évek ota), Európai szinvonal és mentalitás, nna, ennyi, ahogy Chili is mondja. Ő már meg is tapasztalhatta, gondolom, nem kellett összerezzennie minden percben hogy kik vannak mögötte, élvezhette a meccset és a panorámát.
Fradi meccsen is ilyen a feeling?.. -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #2366 üzenetére
Biztos nem felejtettem volna el, ha láttam volna! Mi volt?
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #2355 üzenetére
elvileg szalag nem sérült, mert csak beletérdeltem a gyereklábába/vagy a sípcsontvédőjébe, vagy a térdébe... passz../ utána még nyomtam sprintet is, mielőtt lecseréltek, de most érzem hogy kicsit oda van szegényem.. délután megyek dokihoz.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2326 üzenetére
Azért nagy meglepetés lenne ha kijutnánk most az EB-re.Bár a törököket meg a görögöket nehéz lesz megverni.Ciprust meg máltát ha megvertük volna az +6pont,akkor talán még lenne esélyünk,de így nincs.
-
ftc
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2326 üzenetére
majd a 2999-s VB-re
-
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2306 üzenetére
ja tényleg,akkor nem a szlovák bajnok hanem a cseh bajnos győzte le az ajaxot.
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #2294 üzenetére
de ez a 4 csapat tuti kieső, talán ha az egyik tovább megy... az pedig világos, hogy a magyar bajnok messze van még ettől a 4 csapattól is... sajnos
L|zsidoboz : kieséses szakaszban majd ''emberükre akadnak''
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2298 üzenetére
ja, ja, áládingsz...
Hát igen, Béla már beírta magát a történelembe, már megérte neki elkezdeni a profi focit. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2296 üzenetére
vazz, jó ez az oldal amit linkeltél. Akartam reagálni a hsz-edre, de nem bírok szabadulni innen, és ennek már majd egy órája..
Koplárovics is megvan.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2272 üzenetére
Ez igaz, de azért a korábbi években elég jellemző volt idehaza, hogy ilyenkor még volt 1-2 csapat, aki max. elejtett 1-2 pontot, most meg a listavezető is már 5-t vesztett 3 forduló alatt, szerintem végig szoros lesz a bajnokság, legalábbis télig biztosan.
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #2263 üzenetére
ha jól tudom profi szinten az efedrint használják rendesen, vagy tévedek?
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2263 üzenetére
rejtely, de kulonben egyetertek, annyi kulonbseggel, h igenis legyen kotelezo a genetikai teszt s mondjak meg az emberkenek, h bizony siman belehalhat. Persze az emberi genotipus nagy resze meg teljesen felterkepezetlen, igy sajnos meg sok ertelme nem lenne a tesztnek, ertsd pl mellrakra valo hajlam kiszuresere jo a teszt, de altalanos dolgokra (barmilyen keringesi keszulekre jellemzo betegre valo hajlam kimutatasa) nem hiszem, h realis modon alkalmazhato lenne.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2260 üzenetére
Nagyon le vannak terhelve s durvan fogalmazva hull a fergese...De ez nagyon barbar volt, sry. Akinek kicsit is problemaja van a keringesi keszulekevel (s nem jon ki a terheleses teszteken) az csunyan vegzi ilyen terhelesek mellett. S felo, h ez a tendecia csak egyre novekszik, hisz pl Amerikaban nagyon-nagyon sok kolyok focizik, s ketlem, h mind 100%ig egeszseges lenne. Igy sok gyerek megjarhatja, persze ez nem azt jelenti, h a sportot kene eltiltani toluk, hanem valahogy alaposabb vizsgalatokat bevezetni. Szerintem.
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2243 üzenetére
Szoritok neki.Remélem hamar felépül
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2243 üzenetére
Max remenykedni tudunk, hatha... Illetve elmondani 1-2 imat, ennyi.
Erdekes, h mindegyik PH!-smiley boldog, vagy legalabbis nagyon keves szomoru-egyutterzo. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2210 üzenetére
Koszonom szepen!
Az Oreg holgy imadoi tartsanak ossze
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #2165 üzenetére
Azt tudjuk már, hogy hol lesz a vb?
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #2042 üzenetére
nekem ugyan nincs, asszony mondta, hogy ne neten nézzem a meccset... mondom jó, de akkor hol? menjünk el fürdeni... direkt 4 csillagosba mentünk, mondom ott tuti lesz, sok a vendég nagy az igény stb... hát erre az alábbiak történtek... fákk
-
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2029 üzenetére
Nagyon jó meccs volt!Drenthe mekkora gólt lőtt!Mondjuk fogható lett volna,de akkor is hatalmas gól volt!Pepe nem ér 30milliót!Lesz még ideje bizonyítani,de a sevilla ellen elég gyenge volt!
-
válasz
bagyulajuve #2029 üzenetére
Ez a Madrid így, ebben a formában harmatos. Azt sem értem egyébként, hogy miért követték a ''jól bevált'' receptet: nyertek vmit egy edzővel, erre elküldik. Most Schuster elölről kezdi a munkát... Nem baj, így legalább a Barca lesz a bajnok
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2017 üzenetére
Tényleg szar volt a bíró, az igazságos eredmény a döntetlen lett volna, az Mtk-ból az újak közül Kecskés volt egyelőre eléggé meggyőző, sok plusszt adott a játékhoz. Rudolf gólja is szép volt.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #2017 üzenetére
nyert az MTK egy kamu góllal
, nem baj a végén mi nevetünk majd
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #2008 üzenetére
több ilyen videót légyszi ne linkelj, mert már fáj a hasam a röhögéstől.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1982 üzenetére
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #1953 üzenetére
Nekem van Eurosport 2-m, de nem nagyon évezem így a meccseket, hogy Vitray végigmorogja/suttogja a őket. Szegény már nem nagyon van mindig képben. Knézy is elég idegesítő. Dög unalom. Mindketten hangsúlytalanul, nem túl nagy beleéléssel közvetitik. HajdúB. okés!
Az Eurosport honlapján reggel megnézni, hogy mi lesz este, eltart vagy 3 percig. Úgy kell végigscrollozni az egész napi adást. -
Kicker
őstag
válasz
Én nem vagyok elájulva Robbentől, felőlem mehetne... SWP, Malouda sokkal hazsnosabb játékos... ettől függetlenül lehet hogy ő is a hullámvölgyből kilábal, és húzóember lesz...
Most eurosport 2-je kinek van? tegye fel a kezét! őket kiközösítjük!
komolyan hol lehetne rá előfizetni? vagy előbb utóbb megjelenik kábelen?
Sajnos a Sport TV nem tehet semmit, eleinte jó szerződést kötött, mint egyeduralkodó, de most megjelent a SportKlub, illetve a Eurosport2 is harapni akar a tortából... kapják be!
Skót bajnoki a legvégső esetben... a francia jó, olasz is jó...
a régi szép idők mikor a Sport 1-2n ment angol, spanyol, olasz, német.. de jó lenne mos is..
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
francia sztem elég jó a sok afrikai játékos miatt, holland meccset csak akkor nézek max., ha a 4 nagy közül kettő játszik egymás ellen. skót meg nagyon nem érdekel.
nekem mondjuk az olasz a lényeg, a többi csak másodlagos. -
ftc
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1934 üzenetére
ahoz kevés a magyar sportdiplomácia illetve a hosszabitásban sztem a svédek jobban birták volna!
Amúgy meg nem tudom miért nem a magas Sidibe-t küldte be az edző -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1895 üzenetére
Szerinted érdekel valakit is, hogyan verik el a Debrecent?? Vagy hogyan játszanak max egy komoly döntetlent??.. ugyanmár. Ha ez egy téttel bíró mérkőzés lenne, vagy vmi sztárcsapat, a kedves reteklub már régen reklámozná, hogy itt bizony ma este foci lesz, de nem is akármilyen, hja és ''csak a retekklubbon!'' - mert hát ugye ez egy sportcsatorna..
Ha meg nem a retek, akkor a sportklub... broáf, hányok mindtől. Olasz meccs ne félj, rtl, föműsoridő, reklámhegyek előtte, alatta és utánna. Nyilván..
Ez a meccs már egy eldőlt és érdektelen dolog, kis nézőszámmal bírna, rajtad kívül még néhány fanatista magyarfoci-rajondóval. Ez nem jelent pénzt a retek-konszernnek, ergo inkább adják a kész átverést. Lehet még jobban is járunk. Magyar foci? Felejtős. -
Carpio
tag
válasz
bagyulajuve #1900 üzenetére
Ez egyértelmű. De a baj ott van, hogy pénzt dobunk ki ezekre a kutyaütőkre. Népszerűséget generálunk nekik.
-
Carpio
tag
válasz
bagyulajuve #1895 üzenetére
Én támogatom a magyar foci kiűzését a tévéből, annak ellenére hogy focirajongó vagyok.
Ez egy vélemény. -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #1880 üzenetére
Köszi! Már megy mekem is. Már csak az assznyt kell meggyőzni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1880 üzenetére
wow. És hogy írják, ha lekapják a lóvét a kártyáról, postázzák a ticketet? Vagy ott veszed át?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1791 üzenetére
amúgy pont annak a 3 csapatnak szurkolsz, akiket legjobban nem csipázok
Ez van, nem vagyunk egyformák, tudod.
Nekem Cruyff és a hollandok jelentette a foci a mai napig (már amennyit láttam belöle), példaképem pedig vBasten és Bergkamp bácsi van/volt, a többit innen már kitalálod..
Amugy én meg a juvét meg a manu-t rühellem -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1797 üzenetére
BL ugyse erdekli oket, ott mindig osszef.stak magukat
Eddig is igy volt, ezutan se lesz maskepp, gondolom...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #1795 üzenetére
4 olyan játékost kell a keretben tudnia egy csapatnak, akik 15 és 21 éves koruk között legálább 3 egymást követő szezont az adott csapatban töltöttek. Na kiváncsi vagyok, h az Internél ezt hogy oldják meg, főleg h Andreolli, a tehetséges olasz védő, Romában folytatja.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1791 üzenetére
Mindjárt Dvsc meccs, de onnan egyelőre csak Dzsudzsákkal tudok szimpatizálni, jó lenne, ha továbbmennének, de nem sok esélyt látok rá, a svédek kemények.
-
sosperecek18
őstag
válasz
bagyulajuve #1770 üzenetére
Igazad van. Egy mindenek felett...Honvéd Forever
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Nyíregyházi vagyok, az Újpest régóta a kevvencem, az Mtknak meg tetszik a játéka, ennyi. Sőt a Baktának is szurkolok most, mert játszik ott 3 cimbora.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ugyanmár. Én is szurkolok a Barkának, az Ajaxnak és az Arsenalnak is.. ez is 3 csapat..
(más kérdés, h magyarnak egynek sem.. ) -
ronaldo
őstag
válasz
bagyulajuve #1638 üzenetére
Igen, Pepe és Metzelder kellett. Így valószínűleg Ramos jobb szélső védő lesz (nagyon helyes!) már csak a baloldal a kérdéses. Torres és Marcelo, egyelőre egyikükben sem bízom annyira. Bár egyszerre kettő csak nem csődöl be. Egy Ramos-Pepe-Metzelder-Marcelo négyes pedig életkorilag sem elhanyagolható! (21-24-26-19). Persze világos, hogy Cannavaro tuti kezdő (ő meg 33), de örülök a fiatalításnak! Torres is 20 azt hiszem, Cicinho 27 és a nagy öregek Helguera és Salgado. Erős a hátsó alakzat végre.
Raúlt meg egyértelműen nem lehet kihagyni a felsorolásból. Manapság már nem elsősorban a góljai (bár ebben a szezonban is több, mint 10 gólt rúgott amennyiért azért páran összetennék a kezüket) hanem a mentalitása miatt követel helyet magának a kezdőben. Igazi madridista. Néha hasonló érzés, ha a pályán van, mint amikor még Zidane játszott. Ha ő pályán volt, bennem nyugalom honolt.
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
bagyulajuve #1634 üzenetére
Fáradtak? Akkor Robinho? Wagner Love-ról nem is beszélve, azért az orosz bajnokság sem egy leányálom.
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #1627 üzenetére
Jó kérdés...
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #1620 üzenetére
Én másnap nézem meg a meccseket. Így még tippelni is sokkal könnyebb.
Lásd: L]zsidoboz. -
ftc
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1314 üzenetére
idén első körben indul am agyar bajnok nem? szóval ha az elsőn tujut akkor a 2.-ban komoylabb ellenfelet kapnak majd
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #1301 üzenetére
remélem a Real behúzza otthon és ünnep lesz... azért ez a 37. forduló volt durva... ilyet bakker... ki fogadott az éllovasok közül 3 db x-re???????????????????????? 0 forintot raktam volna rá, semmi többet...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1301 üzenetére
kár, hogy ma nem nyert a sevilla, úgy lenne az igazi
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1278 üzenetére
Ja, reméljük Lippi összekeveri a magyart az olasz zászlóval, és ide jön. másképp nem tudom elképzelni
Én sajnálom mondjuk Bozsikot meg Várhidit is, mert klub szinten hiába jó szakemberek, most eléggé leégeti mindkettőt a szövetségi kapitányi poszt.
Matyit nem pedig nem a padra, hanem a csapatba kellett volna szerződtetni.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1233 üzenetére
maradjon csak a helyén Zebina, sőt, küzdje be magát a kezdőbe.
Chivu meg úgy néz ki, hogy távozik. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1223 üzenetére
Ranieri
rá nem is gondoltam volna... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1221 üzenetére
hát ez tényleg csak álom marad...
új edző ki lett? ha Lippi, akkor minden lehet.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #1219 üzenetére
hát annyi szent, hogy TOni, meg Ribery németk bajnokságban nagyon élnének.. NS-n olvastam már tényként, hogy Ribery aláír...
Kedves Juve drukkertárs, mi hölgyünk szerinted képes lesz az aranyért való csatában részt venni?? vagy a Milan-Inter duó elhúz? bízom abban, hogy ez a kis kitérő csak duplázza az erőket a juvénál... de jó lenne..
peterszky: hááát... ha mást nem is, de a bayern még a végén megnézem... nekem tetszett RIbery és Toni játéka is..
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #1152 üzenetére
Ez az egyik legrosszabb szabály szvsz. Miért nem jut fel az NBII-ből a második,harmadik,stb, ha az első nem válallja. Aki kiesett az essen is ki.
Egyébként a DVSC megvásárolta az indulási jogot annak idején, ezt ma már nem lehet megtenni, mert volt valami szabálymódosítás.
Drizzt: jobbulást! -
ftc
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1146 üzenetére
ott más volt...megvásárolta a csapattól az indulés jogot a Loki...
-
jasszer
őstag
válasz
bagyulajuve #1111 üzenetére
Na igen, tökéletes választás.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #1111 üzenetére
Testvére Szegeden focizott. Belőle kiindulva tuti igaz.
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #1054 üzenetére
Del Piero gólkirály lesz?? grat a feljutásnak, jövőre újra kellemes Juve bajnokikat fogunk élvezni a tv előtt.
Ja és másik szeretett csapatom jól zárta az idényt, MU-t sikerült bedarálni... elég kemény meccs volt, jó 2. félidővel és hatalmas Drogba-Lampard összjátékkal.. -
ftc
nagyúr
válasz
Genova hogy áll?
-
venember83
nagyúr
válasz
Sot, FIAT lesz az uj szponzor (New Holland), szoval nem lesznek remelhetoleg anyagi gondok s az atigazolasok sem maradnak el. Bar 30 milla a fix tamogatas, ami nem egetvero, de egy klasszis vedo/kozeppalyas kijon belole. Meg ugye kb 100millaval noveltek az alaptoket, abbol is lehet atigazolasokra kolteni.
-
Gabcsika
tag
válasz
bagyulajuve #1010 üzenetére
''Életemet adnám az Athletico-ért!
...
Real, Real, Real!''
(José Luis Torrente) -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1010 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem utalom oket, csak nem tetszik ez a szerencsesorozat ami a hatuk mogott van, ennyi. Mas negativumot nem tudok felhozni ellenuk, tenyleg, de valahogy nem szimpatikusok.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1008 üzenetére
Senki se szereti a Sevillat? Miert? Osszatok mar meg velem, mert csak ugy siman (szinte) minden ok nelkul nem szeretem oket, de ti miert nem? Kosz a tovabbkepzest a ''Miert utaljuk a Sevilla-t'' temaban
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #998 üzenetére
Jól összerakott, de én sem szeretem. Az Espanyol szebben játszik, nekik drukkolok, de a sevilla-ra fogadtam.
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #990 üzenetére
érdekes... pl a stadionbezáráshoz mi kell?
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #646 üzenetére
kar h Magyarorszagon ilyen elmenyben nem lehet resze egy focirajongonak
amikor kinn voltam a CHelsea-Arsenalon, detto ezt mondtam, hogy egy magamfajta fociszerető rajongó magyar kisparaszt ilyet nem élhet át oly sűrűn...hozzá kell tenni, hogy ez a fajta rajongás nem alakulna ki, nem lenne ekkora élmény, ha mi is 6-7 éves korunktól ilyen meccsekre járnánk..
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #644 üzenetére
na ugy
-
truba
tag
válasz
bagyulajuve #597 üzenetére
Most mit mondjak ilyen a sport,vártam a csodát-hát tegnap elmaradt.Igazán a Real kiesése fáj, a Mu.-Lille meg csak egy megérzésre alapoztam.Tévedtem
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #597 üzenetére
én 4 ből 1et találtam volna el, jobb is hogy nem tippmixeltem...
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #569 üzenetére
Bagyula!
Te voltál az atletico-realon? Valaki küldött onnan sms-t a sport1-nek! -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #569 üzenetére
Ferenczi nem a masodosztalybol ment a championshipbe?
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #555 üzenetére
illetve egy magyar focista szerintem olyan szinten mint a premiership egy élcsapata/Tottenham, Bolton és felfele/, nem képes teljesíteni, mivel egy mai magyar focista szerintem nem képes több évig folyamatosan olyan szinten tartani magát ami kell egy élcsapatba, mentálisan gyenge ehhez...
inkább összeszed annyi zsetont ami kell alacsonyabb szinten,utána meg elvegetál, de nem vállalja be azt amit egy világklasszis, de legalább egy élcsapat stabil játékosa megtesz... szvsz
-
ftc
nagyúr
válasz
bagyulajuve #550 üzenetére
ha most kimennek külföldre egy pl angol championship-be ott lennének kezdők..nem ugy mint Priskin Watford anno Szabics
-
mr.ki
aktív tag
válasz
bagyulajuve #484 üzenetére
Én is sajnálom hogy nem tudta megnyerni a meccset a kissebbik madridi csapat,ez van sajnos
ui. Mailan-Samp közben mondta Fülöp László kommentár,hogy John Terry visszaért még az eredményhirdetésre. Ezekszerint nincsen ko,olyabb baja, hála égnek. -
truba
tag
válasz
Sajna
de legalább jót söröztél
-
venember83
nagyúr
válasz
Figyelj, meg 1ben vagy, ezt 1 ftc-ute meccs utan nem mondhatnad el magadrol, ha hasonlo korulmenyek kozt nezted volna... Ujabb aranyszabaly: kihagyott helyzetek...(folytatni gondolom mindenki tudja
), emelle megy a nem lehet csak vedekezni szabalyocska s rogton a kukaba kerulhetne sok bajnoksag fel edzoi gardaja...
Nem, nem tudom, hogy jon ossze a par aranyszabaly a Real - Atletico meccsel -
truba
tag
válasz
bagyulajuve #476 üzenetére
Sajna erről lemaradsz
Azért tv-ben is biztos jó lesz -
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve #468 üzenetére
Mert mazoista vagy!
Én már évekkel korábban leszoktam a magyar fociról, illetve F1-et se nézek, max csak 1-2 futamot egy idénybe. No nem azért mert érdekel, hanem mert háttérzajnak tökéletes alvás közben.
Átnyergeltem inkább a MotoGP-re! Ott van bőven esemény, izgalom. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #468 üzenetére
Nekem meg az a párhuzam, hogy egyiket sem nézem.
-
truba
tag
válasz
bagyulajuve #459 üzenetére
Tényleg aranyos
-
brazilok
csendes tag
válasz
bagyulajuve #429 üzenetére
Köszi szépen.De kár Ronaldinho nicas rajta.Ronaldinhot a leg jobban szeretem csak aza baj vele hogy már azt hiszi hogy ö az ur és ezért nem jo.Ugy mint a Brazil válogatot.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #418 üzenetére
hulye reszeg angolok
Sajnalom Bellamyt, pedig nekem tetszik ahogy jatszik, csak ugye nem csupan a tudastol lesz valaki vmire valo focista
-
truba
tag
válasz
bagyulajuve #383 üzenetére
Sztem tényleg ő volt az elmúlt 10 év egyik legjobb játékosa,de én úgy látom megbánja még a Real azt hogy könnyű szívvel eladták őt.Rúg ő még fontos gólokat a Milanban-és sztem ott lesz 2010-ben de lehet már más minőségben.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #375 üzenetére
Elég fos meccseket játszik otthon az atletico. A real ellen biztos szárnyalni fognak, viszont szerintem a depor ellen megint csak poroszkálni fognak. Attól függetlenül lennék a helyedben.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #375 üzenetére
de nem ám!
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #347 üzenetére
Mi volt eto'o-val?
-
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #287 üzenetére
2-1
-
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #287 üzenetére
Jól tudod, sajnos.
Nem tudom elképzelni, hogy ezekből a srácokból lesz valami, valaki
Fel kéne fogni, hogy vége, nincsen tovább és a sikeres sportágak felé kellene fordulni, mint a kézilabda, vízilabda, pár egyéni sport. -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #275 üzenetére
Raúl már túl van a zeniten, de egymagában ilyen fos középpálya előtt tényleg nem sok mindent tehet. A Zidane, Figo érában tényleg mást játszattak vele, - az jobban feküdt neki.Mikor behúzták Ronalgo mögé, mindenki csak nézett, hogy miért is?!
Az is furcsa, hogy volt vagy 4-5 edző aki ezt játszatja vele. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #264 üzenetére
Raul meg sztem kb. egy szinten van Pippoval. szvsz egyik rosszabb, mint a másik.
Mondjuk az is lehet, hogy nem a képességeivel van baj, csak szimplán beleszürkült a reálba, de az elmúlt 3-4 évben nem volt 3 jó meccse egyhuzamban... -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
bagyulajuve #264 üzenetére
Del piero tényleg jó csak már öregszik....
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
bagyulajuve #256 üzenetére
Ez szvsz hülyeség
CSak bohóckodik néha a pályán
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
válasz
bagyulajuve #251 üzenetére
Hali
Hát ez nagyon jo volt.Szará röhötem magam a végén. -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #237 üzenetére
Megtaláltam, ''ultras - keménymag'' címen. Holnap megnézem az Inter-Roma helyett!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #237 üzenetére
tuti ez az!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #234 üzenetére
pedig van olyan.
kb. 20-30 éves olasz film, és utaznak a vonaton, meg összeverekedik egymással a két tábor, a végén pedig vki meghal.
De a címe nekem sem ugrik be.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Parfüm topik
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest