Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #28469 üzenetére
Kár hogy pont miatta, meg Kaká és Casillas miatt nem tudom utálni a Realt
Csak azt mondom hogy mindenki kezet csókolhat annak a srácnak, mert krva sokat letett már az asztalra, ahhoz képest viszont elég alábecsült játékos. Mondjuk Benzema is jó, csak őt kevésbé szeretem, mert Mou őt favorizálja
Az a baj ha neadjisten idén mindent nyer a Real, akkor CR kapja az aranylabdát, pedig Messivel ellentétben sokszor pont akkor nincs sehol amikor igazán nagy szükség lenne rá. -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #28017 üzenetére
hu, nagyon nem értesz..
rühellem murinnyót, utáltam amikor az Inter edzője is volt, utáltam az Inter akkori stílusát, nekem az az Inter kiesett a látókörömből. Leszarom, h megnyerte az bl-t, bárki más edzővel örültem volna neki, de a suttyó murinnyó-stílust felvonultató csapatot ki nem álhattam, és pont a kedvenc csapatomal kellett ezt tennie. ráadásul a barca ellen
tette volna egy lazióval meg, kit érdekelt volna
murinnyó az én szememben csak egy kis bunkó öntelt majom marad örökre. lásd esetleg a tegnapi real-meccs, ha esetleg nem értenél még mindig, vagy nem hinnéd el, miért érzek így -
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS #27671 üzenetére
szerintem igen, de fellebbezni biztos fognak az ítélet ellen... én azt tartom nevetségesnek, hogy szintén egy "kisebbségi" szólt be egy másiknak (már ha beszólt) ...mert, ha mondjuk egy 100%-ig fehér bőrű angol szidalmaz egyértelműen a bőrszíne miatt egy négert, akkor oké: legyen rasszizmus... de ha csak kicsúszik valami az ember száján és nem is rasszista indíttatás vezérli, ne büntessenek már így... mi is "c*gányoztuk" csomószor egymást viccesen (holott nem vagyunk azok... max nagyon távolról) és mégse vette senki magára és nem jelentettük fel sem egymást rasszizmus miatt
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #27605 üzenetére
Válogatottban középpályás, legtöbbször a saját térfeléről indul a támadásokban. Persze a copan megszámolni nem tudom hány álompasszt osztott ki azon a néhány meccsen. Meg természetesen a nyomás is hatalmas rajta, jóformán mindenki tőle várja a csodát a válogatottban.
A futball csapatjáték, hiába van tele egy csapat zsenikkel, ha olyan kevés időt töltenek együtt, hogy nem tudják a csapatjátékot tökéletesíteni. Az argentin klasszisok pedig leginkább csatárok, középpályán é s főleg védelemben nem tűnnek ki a többi erős válogatott közül.Messi jól játszik a válogatottban, de mindenki a barcás teljesítményét szeretné viszontlátni, ami teljességgel lehetetlen elvárás.
-
-
Boxer001
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
7600 GS #26500 üzenetére
mivel a barca játéka nem sokat változott így megint két lehetőség maradt a győzelemre...az pedig a letámadás, vagy a Mourinho féle durva játék Pepével az élen...remélem előbbi lesz.
más megoldást és nem nagyon látok...bár nem tudom, hogy most hogy kapott ki a barca...le fogok ülni és megnézem.
-
David75
őstag
válasz
7600 GS #26260 üzenetére
Jogos a felvetés. De amúgy én Milán drukker vagyok viszont mindig is nagyon szerettem a Barcelona-t körülbelül a dreamteam óta. (mondjuk akkor is a Milánnak szurkoltam a döntőben) Azért tűnök barca-snak mert alapvetően szeretem a csapatokat viszont a madrid világ életemben az a csapat volt amelyiket a legjobban utáltam. A kettőböl jön ki hogy olyan vagyok mint egy barca drukker. A mostani Barca-Milan-on is a Milan.hu-val néztem a meccset és nagyon szurkoltam a milánnak.
Tavaly decemberben voltam is kint bár nem meccsen és szerintem Barcelona az egyik legszebb hely a világon. A nou camp is nagyon tetszett. Az meg külön vicces volt hogy két szintes szurkolói boltjuk van.
-
7600 GS
addikt
válasz
7600 GS #26251 üzenetére
Viszont ebben a 4-3-3-as felállásban egyelőre nem lehet kihagyni Khedirát, mert Sahin még nincs olyan kondiban. A vak is látja, hogy ez a felállás a biztonsági focira megy.3 vkp-val...
Követelem vissza a 4-2-3-1-et! Barca ellen szerintem tuti hogy 4-2-3-1-ben fogunk játszani.
-
Aktív témák
- Spórolós topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje