Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz bacsis #26 üzenetére

a gyerekkorom eléggé más volt általánosban és gimiben. főleg a kockulás miatt. általánosban még nem volt lehetőségem bekockulni, ott volt minden, ami más, átlagos falusi gyereknek.

pl. ha akartunk fürdeni, gátat építettünk a helyi "folyó" felső folyásánál, és akkor a kis öblöt elöntötte a víz és szinte medence lett belőle. meg egész nyáron a bicajon ültem és jártam a környéket, időnként haverokkal.

a gimi más volt, elsősorban azért, mert be voltam fogva a családi másodbizniszbe, apám meg a testvére kertészkedett és onnan nem szabadultam. így a nyaraimat a napi meló töltötte ki, ha azt letudtam, mehettem, amerre akartam. és akkor már volt számítógép, tehát leginkább odáig mentem. Érettségi után szerezhettem jogsit, majd jött egy év nyaralás az mn szanatóriumában, és utána, már nem annyira tinédzserként, autós csávó lettem :) nem önként, hanem mer' szóltak fentről :) attól kezdve csak arra kellett figyelni, hogy szépen elosztva vágjak meg mindenkit egy kis benzinpénzre :)

a tinédzser koromnak kb. 3-os egyetemista koromban lett vége, amikor már melóztam egyetem mellett (helyett? :) ) és eltartottam magam. pont az évtized fordulóján...

egyébként az egyetemről is lehetne sztorizni, csak az kiesik a topic témájából...

Új hozzászólás Aktív témák