- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a gyerekkorom eléggé más volt általánosban és gimiben. főleg a kockulás miatt. általánosban még nem volt lehetőségem bekockulni, ott volt minden, ami más, átlagos falusi gyereknek.
pl. ha akartunk fürdeni, gátat építettünk a helyi "folyó" felső folyásánál, és akkor a kis öblöt elöntötte a víz és szinte medence lett belőle. meg egész nyáron a bicajon ültem és jártam a környéket, időnként haverokkal.
a gimi más volt, elsősorban azért, mert be voltam fogva a családi másodbizniszbe, apám meg a testvére kertészkedett és onnan nem szabadultam. így a nyaraimat a napi meló töltötte ki, ha azt letudtam, mehettem, amerre akartam. és akkor már volt számítógép, tehát leginkább odáig mentem. Érettségi után szerezhettem jogsit, majd jött egy év nyaralás az mn szanatóriumában, és utána, már nem annyira tinédzserként, autós csávó lettem
nem önként, hanem mer' szóltak fentről
attól kezdve csak arra kellett figyelni, hogy szépen elosztva vágjak meg mindenkit egy kis benzinpénzre
a tinédzser koromnak kb. 3-os egyetemista koromban lett vége, amikor már melóztam egyetem mellett (helyett?
) és eltartottam magam. pont az évtized fordulóján...
egyébként az egyetemről is lehetne sztorizni, csak az kiesik a topic témájából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest