Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
laxius_
tag
Szoval a7V8x-x nem nforce-s.
Es egy rakat szar. A szervizben is elhitte a faszi, de azert hozzatette hogy ezekkel nem szokott gond lenni, de tenyleg egy rakat szar. Havernek meg ABIT KX7 alaplapja van, szoval nagy szar regi es megis jobban ment nala a videokartyam mint otthon 400as rammal, meg 8x agp vel. Mert ugya a KX7 az 4x agp, meg 333 ram. Ez a hulladek meg 8x agp, meg 400as ram. Es ne mondd mar nekem hogy 7500 pont 3dmark2001 ben ugy hogy legujabb bios frissites, via 4in1, legujabb driver, dx9.0b van fent az egy jo eredmeny. Az egy nagy semmi!! Nem most kezdtem en sem hidd el. Es nem csinalok hulyesegeket a bios frissites meg mindenbol a legjobb driver az elso.
Koszonom a hozzaszolasokat azert, remelem most kicsereleik vegre, azt mondtak hogy jovo heten tudjak csak (12) nap mulva. Ezt nem tudom miert, de mindegy kivarom hogy vegre legyen egy jo alaplapom, akkor allitolag adnak masik markat amit akarok. Az ABINF7-S az jo? Mert azt akarok helyette. ASUS bol ez volt az utolso!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest