Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_tk_
csendes tag
Hali!
Megpróbáltam, de így sem jött össze. Az alaplap könyvecskéjében az áll, hogy áramtalanítsak is (''unplug the power cord''), de ezt egyikőtök sem írta.
Akkor végülis kell áramtalanítani vagy nem?
Körbenéztem neten. Külföldi fórumokban egy csomóan panaszkodtak hasonló problémával. Sötét képernyő, nem csipog, nem beszél (egyedül CPUért szól), és hiába sütik ki a BIOS-t, nem segít.
Vki azt írta, hogy az nForce2-es lapoknál előfordulhat, hogy nem bírja a BIOS elmenteni a változtatásokat, még mielőtt újraindulna a gép. Lehet hogy nálam is ilyesmi volt.
Éjszakára (+mára) áramtalanítottam + kivettem az elemet. Majd este megnézem, hátha kitörlődtek az adatok...
:F
üdv
tk
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest