Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
most így röptében elolvasta anand tesztét annyira nem is rossz. De azért jó lenne ha még esne az ára:))
Cool'n'quite hiba biosszal megoldható, ha meg túl hangos na bumm ráteszek egy vizesblokkot és még jobban is tudom tuningolni:)
Az lenne az igazán csendes pc, ahov képest c'n'c semmi -
HERR Z
veterán
Hát, annyit szerintem nem ér meg.....bár már a 250Gb-re épül ellentétben a Chaintech-el, de szerintem a hardveres tűzfal nem ennyire fontos...
Bár van rajta minden földi jó, valahogy a chaintech gyorsabb, szebb, jobban szól, több ja és drágább....de legalább arányosan
msi-t más is árül szóval lehet remélhetőleg nemsokára máshol, olcsóbban is kapni...pl debrecenben is már van készleten chaintech...szóval szerintem fog még esni az ára.....úgy 30,29+fa körülre...mert e-connect se egy olcsó hely:U -
HERR Z
veterán
Hol kapható, mennyiért??????????????????????
Komolyan nézelődök esetéeg felfelé....bár akkor már ZNF3-250....
ha úgy 29+fa körül lenne akkor még szóbajöhetne az MSI....
Abit KV8P: anandtech már olyat kapott amin működött a lock, de cserébe már egy Chaintech VNF3-250 summit-on is műxik hasonló árért.... -
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Synology NAS
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest