Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Játékoknál elsősorban ezekre gondoltam:Far Cry; UT2004 ; C&C Generals ; Rise of Nations
Ami a lapot illeti én is egy ilyenen gondolkodom de a biztonság kedvéért szétnéztem néhány külföldi oldalon és ott olyan dúrva dolgokat írtak :Y , hogy teljesen ledöbbentem. Pl:
az alaplap nem ismeri fel a billentyűzetet illetve hasonló bill. gondok; kigyulladt alaplap(!); CPU hőm. bajok ;hang problémák ; support lassúsága meg vmi power led gondokat is említettek és hogy 230-240 Mhz fölé vinni az FSB-t többeknek gondot okozott még spéci ramokkal is; és vannak olyanok is akiknek már 2-szer(!) cserélték ki a lapját és még mindig bajai vannak a 3. lappal is...
Ezeket figyelembe véve igencsak elbizonytalanodtam és ugye nem szeretnék úgy járni mint egyesek... :(
Ezek után gondoltam, hogy szétnézek mások is tapasztaltak-e hasonlókat vagy sem :F
ami a chipsethűtőt illeti: ha átbarkácsolod a hűtést az nem vonja maga után a garancia elvesztését?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Death Stranding Director s Cut
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest