Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
A lappal igazán semmi vész nem volt, a hőfokot kicsit túlméri, ezt egy bios megoldja amit még nem flasheltem rá, így nem tudok hőfokváltozásról szólni.
Eddig fagyás maxx tuning miatt volt, stabil tuningnál egy nap alatt se fagy le
Érdekes dolgokat eddig még nem csinált....
Ha esetleg ilyet vennél akkor egy chipsethűtőt vegyél, kell a nf3-250gb nek az aktív hűtés.....
Tuning: a procinál látványosan többet adott a ram húzása, de a proci tuning se elhanyagolható
Játékokban nem tudom milyen hatása lenne, mert Bf vietnam még mindig memóriahiányos, far cry, il2 meg tökjólfutott tuning előtt is...
Mással most nem igazán játszok így nem tudom milyen hatással van másra, de mond meg melyik game-ben nézzem meg mit tud előtt-után s meglesem
Aktív témák
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest