Hirdetés
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Furky
őstag
Bocsi, de itt beszéltetek a 9800 kártyáról, vagyis az a címe, és gondoltam itt legalább értenek is hozzá :) Nos ezzel a kártyával én is gondban vagyok, mivel hogy 9800 se-ből akarok 9800 pro-t csinálni, elviekben lehet is, valakinek sikerült gyakorlatban is, de amit én tudok szerezni 9800se-t az csak 128 bites, és sehol sem találok 256 bitest. A konfigot meg csak azért írtam le, mert gondoltam, hogy ha válaszra méltattok, akkor érdekelni fog ez is titeket. :(
-
makus
tag
Nekem detto ez volt a problémám a 9100-esemmel, mindent probáltam, agp fesz emelés stb. nem segített. a végén kiderült, hogy ha leveszem a procimat alapra, vagy legalább is visszább akkor megszűnik a probléma. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy mivel 300W-os a tápom ezért rezeg a léc és nem elég a teljesítmény, ha a proci lassabban megy akkor van még rendelkezésre álló kakaó . 450-es táppal pedig tökéletes. Én így jártam, pedig már én is vissza akartam vinni gariba...
Aktív témák
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest