- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
-
szabferi
tag
-
MasterDeeJay
veterán
Basszus, tényleg pedig ezt tudtam csak nem sejtettem izé használtam. Lvl1-eseket egyből bontom szét ott is feltűnt hogy ad vissza lőszert, trader nem veszi meg. Na akkor ládát átnézem, van egy rakás shoti amiben lehet még lőszer.
AK-ból is van egy lvl3-as de nem használom mert csak zabálja a lőszert, pedig van már rá pár modom is. (extra tárméret, távcső, grip...)Mr.Csizmás
Na tradernél ezért zárom az ajtót magam mögött.
De volt hogy egy brutál nagy farkas kergetett mert az persze tud futni hiába kapcsoltam ki a szerveren. -
Bal0924
senior tag
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Hauptmann
veterán
-
Rick3D
senior tag
Köszi ! 4. napnál tartok és többé kevésbé szerintem jól állok. Az éjjeleket átbányászom kraftolással kombinálva. Pár perce elértem egy olyan réteghez amit nem tudok át ütni. Ez lehet az utolsó réteg block a mapon vagy speciális ütvefúró kellene ?
Pár órája ásogatok lefelé szorgosan
Az egyetlen hiánycikk jelenleg a fegyver ... találtam sok fajta partot hozzájuk de még nem tudtam kraftolni egy épkézláb pisztolyt sem. Az airdroppokért mindig elszaladok. Ezzel csak annyi a gond hogy szeretnék végre bemenni a városba és ott lootolni de azok a .... kutyák elég rendesen távol tudnak tartani. 2 - 3 harapás és végem. Javarészt csapatban vannak ha megyek egy camphez vagy házhoz ami nem probléma mert karcolás nélkül megoldom viszont ez időbe kerül és fegyverrel gyorsabban haladnék mint íjászkodva.Szerk : Lehet hogy elértem a bedrock szintet és azért nem tudok még lejjebb menni
Egy egészen magas dombról indultam , jó kis védelemnek tűnik jelenleg
Amikor megütöm a blockot egy fura hangot ad ki minden alkalommal. -
Rick3D
senior tag
Annak ellenére hogy az 1.1 / 1.1 a verzióval játszottam nem igazán követtem a későbbiekben figyelemmel a fejlesztést. 1.1 a -ba haverokkal kb 50-100 órát beleraktunk
Olyan hatalmas bunkerokat , önellátó rendszereket ultra giga extra védelmet építettünk volt hogy becrashelt a játék mesh hibával
Szóval akkor kijátszottam magam és mivel tetszett a játék és a koncepció is ezért támogattam a fejlesztőket. Még akkoriban nem is volt szó a greenlightról nem hogy fullos steamos játékként bekerüljön , a weboldalukról vettem a kulcsomat 10-13 euró volt ha jól emlékszem. Az az utolsó emlékem a játékról amikor a második vagy harmadik patchben beígérték a falmászó,repülő ellenfeleket és a sneakelést. Ahogy teltek az évek ebből a koncepcióból valahogy kiszerettem és talán ezért is nem követtem figyelemmel a játék fejlődését. Legutóbb is pár napja kíváncsiságból néztem rá a Store oldalára és akkor láttam hogy többnyire pozitív a visszajelzés ezért is próbáltam ki.
Nekem nagyon nagy az ugrás hiszen én csak az első verzióhoz tudok viszonyítani. Többé kevésbé tetszik minden kivétel a grafikát ... nem azt mondom hogy elhányom magam tőle de azért egypár b6-ot lehet bedobok mielőtt leülnék újra játszani
Ami még meglepett hogy az animációkat kicsit sem javították , még mindig úgy mozognak a zombik mint öreganyám bedugult orral éhesen. Azt hogy megvárom-e azt az 1 hónapot ... nem vagyok benne biztos, mint írtam ebből a koncepcióból már kiszerettem. Még leköt de ha sikerül összehoznom a bázisomat nem hinném hogy tovább játszom vele mert ilyen játék motor mellett pedig a PVP nem érdekel
De azért köszi hogy informáltál.Ha már úgy is itt írok, Blood Moon ( ha jól emlékszem ) mikor szokott lenni ?
Jelenlegi tervem az hogy kipróbáljam működik-e a bányászos base amit régen megterveztem és megcsináltunk
De előbb futok vissza a tatyómért mert kedves lumber jack brigád megcuppantott. Szívós az eleje de haladok
Lehet full " kezdőként " nem Warriort kellett volna beállítanom
Insanen gondolkoztam de arról lebeszéltem saját magamat 
-
infekt007
csendes tag
-
infekt007
csendes tag
-
I Am^^
tag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
MasterDeeJay
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
I Am^^
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár órája ásogatok lefelé szorgosan
Amikor megütöm a blockot egy fura hangot ad ki minden alkalommal.
De azért köszi hogy informáltál.