Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Kéne egy kis segítség..hátha valaki tudja mi történik, mert én értetlenül állok ez előtt..
Cooler Master MH752-ről váltottam pár napja Razer Blackshark V2-re, de valami nem jó.-> Durva hangerőkülönbségek vannak, pl youtube videó/twitch stream halk, de spotify zene meg baromi hangos. Játékban is indokolatlan hangerőemelkedések vannak hirtelen. Mintha valaki a hangerőszabályozóval játszana miközben használom... Szóval nem marad állandó a hangerő valamiért.
Olyan, mintha az MH752-be valami kompresszor lenne beépítve, ott egyáltalán nem volt ilyen gondom. Bár sima fülessel sem, szóval nem tudom..Ez a CM MH752-nél nem volt egyáltalán, sőt ilyet még sosem tapasztaltam semmivel korábban, valaki tudja mi lehet ez?
A fizikai hangerőszabályzót nem használtam, de talán jobb is.
Virtuális 7.1 ki van kapcsolva, meg minden ilyen enhance cucc, ami esetleg okozhatna ilyet.
EQ Apo sincs rajta. -
macman507
aktív tag
Ismeri valaki ezt? Roccat Elo X Stereo
https://ca.roccat.com/products/elo-x-stereo
Kényelmesnek mondják, egész jól is szól állítólag. Mikrofonja is jó.
Ami kérdéses ennél, hogy az a gumis fejpánt vajon meddig bírja? Mert ha az nagyon kilazul, akkor használhatatlan lesz kb az egész. Cserélni azt meg gondolom nem igazán lehet.
A fülpárna minősége érdekes lehet, vajon mennyi idő után kezd el szétmállani? Cserélni másikra vajon lehet?
https://www.roccat.com/collections/parts
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest