Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Olyan headset vásárlás elött állok amit mindenre használnék. Játék, film, zene és mivel tuneres monitorom van így a tévézés is szerepelne. Ami még kitétel ne törjön el a gagyi műanyag..nagy a fejem
Keret rá 15K.
Van egy asus xonar DG a gépemben.yt videókat nézve, eddig ezek a jelöltek a kialakításukat is figyelve:
Creative Tactic3D Sigma
Corsair Raptor H5 5.1
Creative Tactic3D Alpha
Ozone Rage 7HX 7.1melyiket ajánljátok? vagy van olyan amit nem írtam, de nézzek rá?
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8582 üzenetére
Gariztatás a gond velük nem a vásárlás.
Anno tevékeny részük volt a Bluefish és Mistral megszüntetésében, hogy a helyüket átvegyék. Innentől fogva ismert jelenség van náluk is a gariztatás kapcsán.
ph-n is van topic róluk meg a net is segítségedre van ebben.
[link]Mikor engem kérdeznek iponról én azt szoktam mondani max. 5K-ért vegyenek tőlük ha ne adj isten gariztatni kell 50-100K vagy afeletti értéket.
más
sajnos Creative Sigmát nem kapok már sehol sem úgy tűnik kifutott modell...lehet Alpha lesz amíg még azt kapni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8595 üzenetére
Értem. A hozzáadott hamgkártya amúgyis a fiókba ment volna mert van xonar a gépben.
Megnéztem yt-on amit ajánlottál...ez wifis és USB-s? valahol olvastam a wifis headsetek nem ajánlottak (talán a fejhallgatós topicban) mert akkor kilőve, mert a tv-hez jack dugós kell.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8609 üzenetére
és ha azt kiveszem a gépből a xonar DS-t? legalább a helyére visszamehetne a tv tuner nem kell az a Genius X-210-nek
akkor ez hamar eldőlt
Már csak valaki olyat kellene találnom akinek van ilyen ronda asusa és mit mond róla milyen filmek, zenék alatt nem csak játékoknál.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8642 üzenetére
Ha nem lesz asus..
Rage-re írtad nekem nem jó a xonar miatt. ok.
viszont a beépített hangkártyát kilehet kapcsolni rajta és akkor a xonartól kapná az 5.1-t? ezt meglehet vele oldani?
sigmánál egyszerübb lenne a dolog menne be a fiókba a hangkártya.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Én ezt néztem ki mikor fejhallgatót kerestem, mikrofon nélkülit.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8707 üzenetére
szóval némi csicsa van benne, de jack-es is, kombinált,
csak a jack van bedugva úgy milyen? nálam pl. a tv tuner miatt szólna így.
tudom asus, de valahogy nincs bizadalmam felé és mint minden asus cucc ez is túlárazott szerintem.egyébként a xonar DS hangfalakhoz jó a fejhallgatót nem igazán hajtja meg (halkan szól) kb az asrock Z77 E4 alaplapival egy szintűen
a xonar DG való füleshez.creative alpha volt a fejemen. igaz nem fém, de nem éreztem volna, hogy gagyi műanyag a pántja..még akár ez is lehet.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8720 üzenetére
lényegét tekintve ebbe 40mm-es a neodymium szemben az 50-el és nem fém pánt.
napok óta gondolkozok ezen, hogy +8-9K lenne az asus az 50mm és fémpánt vagy a rage
szerintem ennyit nem ér meg...a creative legalább ad hozzá külső vagy beépített hardvert az asus semmit.még választ várok a sigmára tudnak szerezni vagy sem, utána tudok lépni tovább.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8737 üzenetére
ma meg rendelteltem a sigmát mert azt mondták a nagykernél van azt látják. 1 hét múlva meglesz.
A Rage-ben is sok a mély, viszont testre lehet szabni. A Sigmában kisebb a driver, így az kevésbé mély orientált.
nekem azt írtad a rage-ben valamivel jobb a hangkártya és a szoftver. (azért megnézem majd az alaplapival)
viszont mindkettőnél ezt írja: Audio Drivers 50mm FullSpectrum 50mm FullSpectrum
ami különbséget írnak Sensitivity 105dB/mW (sigma) 102dB/mW (rage USB)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz RoMix85 #8746 üzenetére
az szerintem mezei elírás lehetett, mindig a gyártó oldala számít.
rage és sigma között a beépített hangkártya a lényegi különbség amit eddig találtam róluk és a gyártó honlapján az összehasonlításban.
viszont azt is látni a sigma esetében már nincs ott az ár sem buy link ergo beszüntették a gyártását és csak a valahol elfekvő készleteket árulják ki.
csak az xbox verziónál van ár sigmámál.
[link][ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
undormányos gagyi műanyag ez tört el nekem és vehetek egy jobbat
USB csak ahhoz kell, hogy rezegtesse a fejeden meg mélyebb basszust adjon..én 90%-ban enélkül használtam.
Lenovo Z570-t vettem 2 évvel ezelőtt és azon van a beépített mikrofon mellett egy mikrofon aljzat is nem csak a fejhallgatónak. akkor ezt elbaltázták lenovoék.miért nem használod a laptop mikrofonját?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
hát láthatod a vesszőfutásom a creative fülessel és hogy mennyi segítséget kaptam Tsebacsi-tól (bár gondolom néha már melegebb éghajlatra kívánt) de szerintem a Genius 500-hoz hasonlítva azon részét, hogy milyen a fejen, klasszisokkal jobb. Maga a hangzását másoktól tudom, hogy jó mert sajna ezt nem tudtam kipróbálni.
vagy esetleg valami más ? alpha 11k láttam ..
creative sigma 14-15K
creative rage 19K
Elviekben péntekre lesz egy sigmám, de ha még sem akkor alpha lesz belőle. szerintem nyugodtan veheted, laptop miatt az USB-s hangkarit tudod használni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8772 üzenetére
na igen mindent alapjaiban a pénz határoz meg utána azon belül a legjobbat megtalálni az igénynek.
creative-ból nekem csak hangkártyáim voltak régebben azokkal semmi gond nem volt amíg nem jött a win7 64bit rendszernek.
no mindegy csak legyen a drivert már leszedtem hozzá.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8778 üzenetére
de legalább ezt eltalálták Units: 40mm Neodymium magnet
nézd a dolgok pozitív oldalát isIponon 2 féle Alpha van. egyik USB-s a másikhoz ír jacket..ez xboxos lenne? eddig csak sigmából volt még a gyártó oldalán is 2 fajta.
ez a másik
3,5K a különbség de szerintem a 2 tök ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Azt hittem ha sigmát nem lehet venni akkor majd alphát fogok..azt hiszitek van? az edigital ár nekem túl sok érte a többihez viszonyítva.
hardverkernél azt mondták hétfőre kellett volna már megjönni annak a tételnek amit már múltkorra vártak, de most megint 1 hétig semmi. és ők már hallottak olyat is, hogy kifutott termék lett ez is ezért nincs a nagykerekbe..
pcx is lekerült az árgépről mert nincs nekik.
tegnap rendeltem egy helyről ahol azt írja a honlap elvileg 1 nap múlva megkapom, (de még csak értesítés sem jött, hogy van vagy nincs) a sablon rendszer üzeneten kívűl.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
No itthon van az Alpha.
Azt kell mondjam ennyi pénzért (11.990Ft) teljesen rendbe van a cucc hangzásilag. Elviekben nem kellene használnom a hozzá adott USB-s hangkártyát..pedig de. Iszonyú erő van ebben a kis kütyüben (eltudom képzelni milyen lehet a rage vagy omega, wraith verziókban) pedig van egy asus xonar DS a gépben ami igaz inkább hangfal erősítős mint fejhallgatós.
De ezzel a kis történettel eszméletlen + hangerőt lehet kicsikarni a fejesből amibe csak 40mm a mágnes. Kár, hogy sigmát nem kapni abban 50mm és még jobban szólhat.
Akinek nincs több pénze fülesre bátran ajánlom, mert "kicsi a bors, de erős" hangzásilag.
És most IM-el bejáratom a mai nap a mágneseketRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz da3mon_01 #8839 üzenetére
amiket írtál arra az egyik legjobb vétel (#8832) ma vettem creative tactic3D alpha
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Flashget #8832 üzenetére
Update!
Van a letöltésekben egy firmware amit lekell tölteni és telepíteni, mert javítja a mikrofon hangerejét. Többiek mondták TS-en, hogy halk vagyok pedig már maxon volt minden, de a frissítés után jobb lett.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
legalább olvasnátok el az összefoglalót 1.hsz!
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Minek? Nekem van xonar DS a gépben, de jobban szól a creative hangkártyával amit az alphához adnak.
és megy win7-en nem értem hol a gond nálad. leszedted a gyártó oldaláról a legutolsót? én még az fw-t is ráküldtem mert a mikrofonja nagyon halkan szólt, de a javítás ténylegesen jobbá tette.nekem csak 1 bajom van vele..mivel múlthéten vette, szinte zsír új emiatt nagyon szorít a füles. De sebaj majd kitágul
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Igen mivel alphából nincs két fajta.
mondjuk ha buherált nem eredeti win7 akkor nem szóltam, de különben innen leszedve a gyári drivert majd a fw-t nálam semmi gond.Sound Blaster Tactic3D Alpha Pack for Windows 1.02.0001
Filesize : 113.56 MB Download
Release date : 27 Jun 13Sound Blaster Tactic3D Alpha Firmware for Windows
Filesize : 538.64 KB Download
Release date : 26 Apr 11
Added Features and Enhancements:
Increases the microphone gain for clearer voice pickup.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tsebacsi #8960 üzenetére
Tudom csak a jenkiknél most jó nagy engedmény lesz majdnem mindenre.
Wraith: $69.99$149.99SAVE $80 kemény 15,5K
árgépen meg 27-30KEvo most 99.99$ - 22K
árgépen meg 46K!kérdés mennyi vám, áfa jön még rá mert azt nem tudom.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Többször olvasok olyat is fülesekre, hogy gyengén szól, nem ezt vártam stb. miközben teszten jól szerepel.
Akik ilyen véleményeket írnak megfeledkeznek a füles "bejáratásáról"..több órán át kell nyomatni vele a zenét nem kell, hogy a fejen legyen.
szerintem nyugodtan vedd meg azt a fülest ha tetszik neked.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest