-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xever
csendes tag
Nézegetem itt a felhozatalt és eddig a HyperX Cloud Stinger a legszimpatikusabb. Amit találtam róla teszteket azok elég pozitívak voltak, az egyetlen negatívuma amit felhoztak, hogy ez inkább játékra van tervezve és általánosabb használatra HyperX Cloud-ot ajánlanának. Namost nekem ez em biztos, hogy megér +5 ezret. Van ebben valakinek tapasztalat?
Vegyesebb kritikákat olvastam pl THERMALTAKE Cronos RGB 7.1 Gaming headsetről, de alapvetően ez sem tűnik rossznak viszont összehasonlítást nem találtam a kettő között a számok meg nem mondanak semmit
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR