Új hozzászólás Aktív témák

• tomee007007

addikt

válasz grigo #28945 üzenetére

Nekem ebben az ársávban egyyedül a RIG 600 Pro HX van, ezt tudom összehasonlítani a nálam meglévő magasabb kategóriás fejesekkel, de egyelőre nagyon pozitív a vélményem. A HX változat minden platformmal kompatibilis, stabil, a mobilapp mondjuk nehezen tölt be néha, de nagyon sokrétű a beállíthatóság, 10 sávos EQ van. A hangzás nagyon élvezetes, dinamikus. A felső-közép és magas/treble tartományban kellően részletes, simán felveszi a versenyt a 2x ennyibe kerülő fejesekkel, élesek, hidegek a magas hangok, de azért nem túlzóan. Az alsó-közép tartományban már érezhető a driver visszafogottabb képessége. A basszus és sub-basszus tartományok méginkább összemosottabbak, de ettől függetlenül élvezhető, és erős basszust ad, ami nem nyomja el a többi frekvencia tartományt. Összességében parádés a hangzás ezért az összegért. Ami viszont kategórián felüli, az a pozícionálás, térhatás. Maga a hangszínpad széles, a távolságok nagyon jól érzékelhetőek, az pedig, hogy honnan érkezik pontosan a hang, maga a pozícionálás egészen elképesztő, kevéssel van lemaradva a Stealth Pro-tól, vagy az Astro A50X-től. amik ugye 4x ennyibe kerülnek. Tehát, ha térhangzás fontos számodra, nem hiszem hogy ennyi pénzért van fejes, ami ezt jobban tudja. Dolby Atmos-szal kompatibilis, ez kell is neki, és jól kezeli, a felülről-alulról jövő hangok pontosságát még nem figyeltem meg kellőképpen.
    Ez egyelőre a 2,4 Ghz-es dongle-re vonatkozik, a bluetooth hangminőséget még nem teszteltem mélyrehatóbban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés