- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Ha a lap alján a silvert és a cloudot választod ki akkor bedobja az ipont mint vásárlási lehetőség. Na én ott néztem.
Viszont akkor ha jól értelmezem amit írsz. Kiszerelésben annyiban tér el az általam említett Cloud Pro hogy inline a vezérlője és nincs hozzá Y kábel. Más eltérést nem találok.
Meg most connection type na az hogy nem az audio boxba megy 2 kábel hanem majd a gépnél ágazik el a hangkártyába az megint csak nem nagy probléma nekem a xonar dg-m mellé ugye.
Vagy várjak inkább a Cloud Alpha-ra? Vagy megérné megvenném a Cloud Silvert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dell notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest