- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
Tehát szerinted ha minden totálisan maximum hangerőn van (már tök élvezhetetlen szint) és akkor jön némi zaj a mikrofonból az normális működés? Ezt is csak úgy tudtam egyszer produkálni, hogy a füles (nahgszórók) hangerejét is maxra kellett húzni. A cucc egyébkjént olyan hangos, hogy max 20-25%-on lehet hallgatni.
"ha meg nem akkor hibás a fules vidd vissza / kuldd vissza"
Erre irányult volna a kérdésem........ -
macy
addikt
válasz
mefistofeles #20197 üzenetére
-
adise
őstag
válasz
mefistofeles #20192 üzenetére
[link]
itt irtad, innentől kezdve te állitgatsz valamit feleslegesen/rosszul. ha meg nem akkor hibás a fules vidd vissza / kuldd vissza -
mefistofeles
veterán
-
macy
addikt
válasz
mefistofeles #20195 üzenetére
"A windows látja a mikrofont és kezeli is de a fülesben nem szól semmi."
Na ezt most nem értem. Egyáltalán nem működik a mikrofon vagy veszi a hangot, csak nem hallod a fülesben amit mondasz? -
CsonkaImo
addikt
válasz
mefistofeles #20193 üzenetére
Olvasd el mégegyszer amit írtam.
Szoftveres és/vagy hardveres is lehet a probléma, én csak ennyit írtam. Ha tudsz, állj el a vásárlástól, és segítünk jó headset-et találni.
Szerk.: firmware lehet hibás, így hiába látja a Windows a mikrofont, az mégsem vesz fel hangot. De megmondom ôszintén, driveres meg szoftveres témában nem vagyok otthon. Esetleg ha van rá alkalmad egy másik gépen is próbáld ki.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
mefistofeles #20189 üzenetére
Mindkettő simán lehetséges.
-
adise
őstag
válasz
mefistofeles #20189 üzenetére
Multkor meg szolt azt irtad, szoval
-
mefistofeles
veterán
Skacok!
Már írtam a Sades A60 fülesemmel kapcsolatos problémámról és tudom, hogy távolról ezt szinte lehetetlen megoldani! De szeretnék egy elméleti kérdére választ kapni tőletek akik jóval nagyobb tudással, tapasztalattal rendelkeztek a témában.
Szóval!
Ha adott egy hibátlan, windows10 rendszer egy jól összerakott vason és erre a rendszerre minden további nélkül települ a füles gyári megfelelő drivere amivel a hangszórórész kifogástalanúl működik, állítható, mahinálható, szóval úgy műxik ahogy kell de a mikrofon semmiféle próbálkozásra sem műxik akkor az lehet valami szoftveres gebasz vagy -ahogy én valószinüsítem- magával a hardverrel van gond? Mi a véleményetek? -
Dr_Senkihazi
aktív tag
hi
néhány napja alig hallok valamit játékban,attol függ merre nézek,és ez tünt fel hogy 7.1-ben van a gép,és igy már értem mért van az hogy ahogy forgok játékban,ugy tünik el a hang,vagy jön vissza...na ezt hogy lehet win10-ben megszüntetni?sztereoban szeretném újra használni.azt sem tudom hogy lett 7.1..eddig is ott volt ez a funkcio,de soha nem kapcsoltam be.köszi
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Hauptmann #20181 üzenetére
Mikrofont csak elosztóval tudod majd használni. Virtual térhangzás tud a hangkártyád keverni, ha 5.1 alatt erre gondolsz.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Ha kihagyom a Cloud 2 USB-s részét (Xonar DX hangkártyám vanb), kkor az jár valami hátránnyal? Menni fog az 5.1?
-
lapartman
tag
válasz
Dr_Senkihazi #20178 üzenetére
Semmi. Ugyan az a cucc, csak valahol hozzáírják, mert hogy menő. Ahol én vettem, oda nem írták mellé, a dobozra rá van írva.
-
adise
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #20178 üzenetére
Kb pro gaming headsetnek szokták irni sok helyen és a pro a gaming részhez tartozik szerintem nem a fules nevéhez
A weblapjukon se látsz pro verziot a II. -ből
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
nekem is még cloud-os kérdés,de lehet nem lesz már több..
mi a különbség a cloud2 és a cloud2 pro között?mert az egyik bolt igy a másik amugy nevezi,de igazán eltérést nem látok.köszi
-
OldAkita
aktív tag
Újra nekifutok hátha valaki. A cloud fülpárnájának mérete érdekelne. Amit elfogadhatónak tartok, a 6cm magas és 4.5 cm széles méret. Akinek Cloud-ja van. vagy esetleg más gamer fejhallgatója, kérem írja meg a fülpárna méretét.
-
Bossp
addikt
HyperX Cloudból melyik?
https://ipon.hu/webshop/product/hyperx_hx_hscl_sr_na_cloudx_pro_gaming_headset/1575115
https://ipon.hu/webshop/product/hyperx_cloud_headset_fekete___1000ft_os_vasarlasi_kupon_ajandekba/676350 -
CsonkaImo
addikt
válasz
mefistofeles #20174 üzenetére
Nincs lehetőséget visszaküldeni a headset-et? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a probléma csak egy új driverrel oldható meg. Az meg vagy lesz, vagy nem. Az ilyen kaliberű gyártóktól sok támogatást nem érdemes várni.
-
macy
addikt
válasz
mefistofeles #20172 üzenetére
Nem tudod letiltani azt a drivert vagy eltávolítani miután telepítetted a fejes driverét?
-
mefistofeles
veterán
Skacok!
Tényleg nem tud senki tippet sem hogy telepítsem a Sades A60 gamer headsettemet?
A windows azonnal telepít egy usb audio device eszközt csak ezután tudom telepíteni a gyári drivert. Mindent (tudásomhoz mérten) megpróbáltam de a mikrofon süket!
Eredeti win10, sades A 60 füles, gigabyte F2A88XM-HD3 alaplap. -
strynox
tag
válasz
Dr_Senkihazi #20170 üzenetére
A velúr párna nem szigetel, így ha azt teszed fel, akkor hallod magad. Egyébként windowsban is be lehet állítani a sidetonet elvileg, viszont előfordulhat valamennyi késés. Pl. a G633-ba vagy a Sennheiser GSP350-be automatikusan bele van építve a sidetone.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #20167 üzenetére
Cloud 1 ha nem tetszik a mikrofon, de amugy ki is nez jatek kozben?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Sziasztok.
kérdezgettem már,de még mindig nem született meg a döntésem...játékra keresek fejhallgatót,főleg olyan játékra ahol nagyon fontos a lépések és lövés alapján be tudjam azonositani kb honnan jönnek,lőnek (jelenleg ez PUBG) és emellett hangos!,jó minőségű,35k környéke árban.
két tipus amit kinéztem,itteni olvasgatás után az egyik a hyperx cloud II,másik a logitech g633.extra igényem nem igazán van,alaplapi hangkártyám van.a kettö közül melyik lehet a hangosabb,és sztereóban jobb minőségű?
(tegnapelőtt majdnem lett egy szinte uj asus dsp-m,de elvitték elölemköszi
ui.:cloud II-ön csak a csúnya mikrofonja nem tetszik
az a szivacs az kötelezö rá? : D
-
OldAkita
aktív tag
Tanácsotokat kérném. Eddig egy Sennheiser PC 320 volt használatban de elfáradt a vezetéke és karácsonyi ajándéknak vettem egy Sennheiser PC 330-at, gondolva hogy ha 330 az csak jobb lehet mint a 320
Óriási csalódás volt mert szorít mint az állat. El sem tudom képzelni a Sennheiser mérnökei mit képzeltek mikor megalkották. A 320 kagylójába szépen befér a fül, nagyon kényelmes. A hangminőségéről nem ejtenék szót, gondolom kritikán aluli mindkettő,
de lövöldözős játékokhoz kellett, arra jó volt. Most jött el az ideje hogy a 330-as a kukában végezze és vennék valamit, szintén ajándék, ami kizárólag lövöldözős játékra lesz. A hangminőség egyáltalán nem érdekel, de legyen a lehető legkényelmesebb, a kagylója jó nagy hogy egy cseppet se feküdjön fel, hanem ölelje körbe a fület. Kicsit beleolvasva a fórumba, látom hogy sztárolva van a Kingston Hyperx Cloud. Hangja is dicsérve ami mondjuk nem szempont a lövöldözéshez. Rákerestem az árukeresőn és többféle Cloud-ot mutatott, valamint egyik értékelő nyilatkozott úgy hogy kicsit ráér a fülére és hosszabb játék alatt nyomja. Ettől kicsit megijedtem. Kérlek segítsetek, ha már Cloud akkor melyiket innen.
De nyitott vagyok más márkákra is, legelső szempont a végtelen kényelmes viselet.
40000 alatt maradnék. -
mefistofeles
veterán
Üdv a topiclakóknak!
Egy olyan problémám lenne, hogy megvettem életem első gamer fejhallgatóját egy Sades A60-at. Annak rendje és módja szerint letöltöttem a gyártó oldaláról a win10-es telepítőt és felraktam. A hangokkal semmi gond, szuperül szól és nekem amatőrnek nagy élmény a hangása DE a mikrofont nem tudom igazán életre kelteni! A windowsban (USB audio device ként ismeri fel) alapértelmezetté tettem a hangot maxra húztam de semmi. A Sades saját keverőjében is max a mikrofon de csak akkor hallok valamit ha az általános hangerőt is maxra húzom, akkor viszont kibírhatatlan a hangerő a fülesben.
Van valami tippetek, ötletetek, hogy kelthetném "életre" a mikrofont normál hangerőn? -
macy
addikt
Sziasztok. Ma egy boltban megláttam egy A4tech Bloody G501-est, gondoltam megveszem, sose volt még 7.1-es fejhallgatóm. Na, szerintem ez akkor volt 7.1 mikor én lottómilliomos. Olyan mintha egy dobozból jönne a hang. Ráadásul kapcsolgattam a game-2.0-7.1 kapcsolót, egyszercsak kikapcsolt a fejhallgató. A "távirányítója" tök meleg volt, de még a vezeték is ami a gépből megy a távba. A gépemben egy Audigy 2 ZS hangkártya van, kell valami vajákolást, ráolvasást, akármit csinálni, hogy halljak valami 7.1 cuccot vagy vihetem vissza a boltba.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
sting2 #20160 üzenetére
Basszus leesett.
Jah hogy a Revolver nyitott kialakítású? Akkor az nálam esélytelen, mert az Astro A40-met pont ezért viszem majd holnap vissza, ugyanis a környezetem is azt hiszi hogy lelövik őket.Néztem a hivatalos honlapon, hogy a Revolver az Closed Back, a másik pedig sima Closed-nak van írva.
-
sting2
addikt
válasz
Dzsuri89 #20159 üzenetére
" Ha Hyper X a "pincében megrendezett Break Beat party" hangzásban
akkor a Revolver, egy sok szereplős szabadtéri Pop koncert.Az elsőnél pár óra után fáj a fejem,
a másodiknál reggelig maradnék..."Egyikben sem fájt a fejem, az egyik zárt és ebből adódóan jobban rámászik a hangkép a fülre, a másik nyitott így finomabb produkcióra képes.
Csak próbáltam érthetően definiálni a két hangzást. -
Dzsuri89
őstag
válasz
sting2 #20158 üzenetére
Az ATH AD500X-et nem ismerem.
A Revolvernél fáj a fejed? Pontosan hol nyomja? Nekem a kisebb fülpárnásak szokták nyomni a fülem, de ahogy néztem mind a kettő elég jó nagy fülpárnával rendelkezik.Szóval bárnelyiket veszem nem fogom megbánni hangzásilag?
Tudtok ajánlani valami jó külső hangkártyát is optikai bemenettel, hogy Xboxhoz tudjam kötni?
-
sting2
addikt
válasz
Dzsuri89 #20156 üzenetére
A Revolver, pont azt, és pont úgy nyújtja mint egy : ATH AD500X, némi túlzással persze.
Egymás után hallgatva, koppra ugyanaz az élmény.Szellős, teres, részletgazdag, kicsit kevesebb felső basszussal, de nagyon dinamikus hanggal...
Ha Hyper X a "pincében megrendezett Break Beat party" hangzásban
akkor a Revolver, egy sok szereplős szabadtéri Pop koncert.
Az elsőnél pár óra után fáj a fejem, a másodiknál reggelig maradnék... -
Mr. Csonti
tag
Szervusztok!
Éppen fejhallgató vásárlása előtt állok és kinéztem magamnak a Corsair VOID Surround fejest, mert egy csomó review után eléggé megtetszett ez a surround hangzásosdi. A kérdésem viszont az lenne, hogy mennyivel jönnék ki hangzásilag jobban egy HyperX Cloud + hangkártya kombóval (csak mert öcsémnek HyperX Cloud-ja van, de nekem nem tűnik úgy, hogy olyan nagyon nagy térhangzása lenne nincsen térhangzása)? Olyan 25 ezrem lenne rá, de nagyon indokolt esetben mozoghat felfelé a határ. (Egy MSI Z270I Gaming Pro Carbon lap hajtaná a fejest.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Csongi
-
Dzsuri89
őstag
Hyperx Cloud Revolver (30.000-ért meg tudnám venni)
Hyperx CloudXKettő közül melyiket érdemes venni? A Revolver tud annyival többet?
-
Bence3111
tag
Sziasztok!!!!
Pont most akartam beírni ,hogy mi a véleményetek a Kingston HyperX Cloudról, de "tapasztalt" fórumozó ként vissza olvastam 5 oldalnyit is megláttam ,hogy eléggé sok jó vélemény van róla szóval a kérdésem már tárgytalan
-
cyberkind
félisten
Egy Astro A50-re megérné leváltanom a Cloud I-et?
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Áron alul szereztem egy Astro A40 + Mixamp Pro párost, valami iszonyat brutál ahogy szól, csak egy a baj vele, hogy a körülöttem lévő emberek is annyira élvezik a hangzást, mint én a nyitott kiképzése miatt. (Ha ezt tudom, akkor meg se vettem volna (ennyire alaposan nem néztem utána) ugyanis pont éjjel akarok játszani vele mikor már mások alszanak és ne zavarjak senkit).
Tehát a feladványom számotokra egy olyan fejhallgató, ami:
- 7.1 vagy 5.1-es (magyarán k*baszott szépen szóljon)
- zárt kialakítás
- nagy fülpárnái legyenek hogy ne nyomja el a fület 1-2 óra után se
- XBOX One S-Sel teljesen kompatibilis legyen minden téren
- árban meg mondjatok több félét, hogy lássam mik vannak azok közül amik ajánlottakVagy a másik megoldás hogy szerzek külön ilyen optikai hangkártyát aztán hozzá egy jó fejhallgató.
Köszi szépen előre is mindenkinek, ha segítetek akkor a további napok alvásaiban is segítetek!
Egyébként ez a HyperX Revolver S fasza lenne csak pont tetves usb adaptert adnak hozzá, ami tudtommal nem kompatibilis 7.1et tekintve a One S-sel, mert sima USB a hangkártya része.
-
zol71
tag
Hali.
Egy kis segítség kellene!
Van egy Thermaltek Ttesports Fejhallgatóm aminek tönkrement a mikrofonja és sajna már nem garis.
Hol lehet ilyen mikrofont beszerezni vagy javítani esetleg Zalaegerszeg közelében.
Köszönöm!
Zoli -
mcwolf79
veterán
A Cloud II-t USB-n használva kell valamit trükközni a PS4-gyel?
Neten láttam, hogy nem ismeri fel egyből. Vagy ez már meg lett oldva?Vagy hagyjam a 'csába a Cloud II-t,és vegyek egy Cloud I-et?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Ra's al Ghul #20144 üzenetére
Sennheiser Gaming szériájából tudsz választani ennyiért szerintem. Nem olyan basszus kiemelt mint a Cloud, de szép kiegyenlített hangzàsa van, nagy térrel a Sennheiser headset-eknek.
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni ebben!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Főleg játékra
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
25 ezer körül szeretnék költeni
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindegy
(4) Circumaural vagy supraaural?
Mindegy
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos preferált, de tudnék élni nélküle is
(6) Milyen hangzást vársz?
Őszintén szólva nem tudom mi ajánlott gaminghez
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált, lap: Asrock B75 Pro 3
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem vagyok túl válogatós (rózsaszín azért ne legyen
)
Köszönöm
-
-
fradi81
veterán
Ha csak a hangminőséget nézzük melyik lehet a jobb? invotone hd2000 vagy superlux 681evo ?
-
lapartman
tag
Mindenről lehet rosszat mondani. Nem vagyok benne biztos, hogy az én szerencsémmel ez is kitart 1 évig. Mondjuk így mindig újat kapok, és újraindul a garancia is
. Ha ez is elromlik, pénzvisszafizetést fogok kérni helyette, és veszek valamit 50 körül akár, csak bírja már ki sokáig
. Pedig nem dobálom meg semmi, vigyáztam mindre.
-
lapartman
tag
Fejhallgatók... Én vagyok velük a legszerencsétlenebb. Bizonyos nézetből meg szerencsés, mert a drágábbak gari alatt mentek tönkre
.
2011-2012: Volt két olcsó Logitechem amik tönkrementek, vagy már nem is tudom mi lett velük.
2013-2014: Steelseries Siberia V2, másfél évig bírta, először az egyik oldal némult meg, aztán a másik.
2015: Kaptam csere Siberia V2-t, ugyan úgy mint az első elromlott, bírta egy évig.
2016: Már nem volt Siberia, ráfizetéssel vettem Kingston Hyperx Cloud II-t. Kitaláltátok, szintén elromlott, ugyan úgy, mint a Sibériák.
2017: Újra csere Cloud II. Remélem ez is bírja 1 évig, már a 4. hónapot tapossa kb
. Mondjuk örülnék neki, ha ez is gari alatt tönkremenne
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Milyen fejhalgatót (amin van mikrofon) érdemes venni egy Sound Blaster Z hangkártya mellé.
Jelenleg egy HyperX Cloud I -em van viszont ez sajnos elromlott (a bass nem megy a bal oldali hangszoróban és javítani sem tudják). Nincs bajom magával a cuccal csak ha már veszek egy újat akkor már egy jobbra gonoldtam.
A keret 45k HUF.Segítséget előre is köszi.
-
K1nG HuNp
őstag
Át kellene nevezni a topikot HyperX Cloud-ra
-
mcwolf79
veterán
Üdv Uraim!
PS4-hez a Hyperx Cloud II mennyire ajánlott?Elvárásaim:
- ára max. 30k legyen
- mikrofon jó ha van (nem tudom ennek a mikrofonja használható-e PS4-en)
- leginkább játékhoz kellene
- természetesen vezetékes kellEnnek a Surround része mennyire használható PS4-en? A külső hangkártya müködik konzolon?
Köszönöm a válaszolat! -
szami777
addikt
Sziasztok
Filmnézésre, játékra, zenére keresek vezetékes, mikrofonos fejhallgatót, a keret 8.000-10.000 HUF,
circumaural kellene mindenképpen, a kényelem a legfontosabb, volt olyanom több is, ahol a párna a fülemnek nyomódott, nagyon kényelmetlenné vált, olyan kell, ahol nem nyomja a fülemet. Mivel szemüveges vagyok, és 3d-t is nézek itthon, a 2 szemüveg hordása miatt pláne nem baj, ha nagyobb.
Nincsen külön hangkártyám, jack csatlakozásút keresek, gondolom akkor nekem csak a sztereo hangás jut.
A jelenlegi Trust Quasar-t váltanám le, kényelmes nagyon, csak kontaktos lett a mikrofon kábele, ezért feljebb mennék az árban, hátha. Nem vagyok vájtfülű.Néztem az ajánlottakat, van is olyan, ami szóba jöhet (rush, thermaltake e sport), csak képek alapján nem tudtam eldönteni, melyiknek olyan a kialakítása, hogy körbeölelje a fülem, jöhet más ajánlás is.
Köszi a válaszokat. -
CsonkaImo
addikt
válasz
htams97 #20125 üzenetére
Cloud I mehet, USB-s adapterek sem jobbak mint az alaplapi hangvezérlőd.
cyberkind: Passz. Biztos többféle lehetőség is lenne 40k-ig bezárólag. FEJhallgató topikban biztos tudnak segíteni, jól ismerik a Cloud alapját.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
htams97 #20121 üzenetére
PC az elég tág fogalom. Van hangkártya, vagy alaplapról menne? Pontos típusa a forrásnak? Mert nem érdemes 25-30 ezerért venni headset-et, ha közben a forrás gyenge. Egyébként a HyperX Cloud I verhetetlen eben a kategóriában, de ez szinte minden oldalon le van írva, ha kicsit visszaolvasnál.
cyberkind: Szerintem nem érdemes cserélni. Inkább egy komolyabb stereo fejes, ha többre vágysz. SB Z egy egész jó alap erre.
-
htams97
újonc
Sziasztok!
Nem rég adta meg magát a fejhallgatóm teljesen. Tervezek újat venni, leginkább játékhoz ill. zenehallgatáshoz kellene.
Tudnátok jó minőségűeket javasolni esetleg? A rászánt keret 20-35e forint, lehet normál vagy vezeték nélküli is. -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Egyelőre csak gondolkodom a dolgon de bekérdezek, lenne értelme lecserélnem a HyperX Cloud 1-et a Revolver-re? Hangkártyával hajtanám ami egy SBZ, illetve ha igen akkor melyikre, a sima vagy az S-re?
Köszönöm!
-
gaboka130
tag
Volt egy hyper x cloud 2 22 ért használtan garanciával azt pont most vitték el előlem viszont van egy logitech g35 az milyen?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
gaboka130 #20113 üzenetére
HyperX Cloud teljesen más szint. Köröket ver a g430-ra minden téren. Cloud II nem lenne rossz laptophoz, csak a virtual térhangzást nem találták el Kingstonék. Stereo módban teljesen jól szól az USB-s adapterrel. Az igazi egy USB hangkártya meg Cloud I páros lenne, de ez már inkább 35-40 ezres ár kategória.
-
gaboka130
tag
annyi lenne még hogy laptoppal használnám legtöbbet és most néztem még a Hyper X cloud-ot annak milyen a hangzása jobb lehet laptoppal mint a G430 a 7.1-el?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
gaboka130 #20109 üzenetére
Rappo-ról fogalmam sincs milyen minőséget képvisel, nem hallottam még róla. A g430-cal viszont elég sok tapasztalat van, nem rossz headset. Jó a hangzása meg a mikrofonja, illetve a logitech szoftvere is részletes testre szabhatóságot kínál. Egyedül az anyagminősége nem az igazi, pánt-törés nem egyedi eset. Vigyázni kell rá.
-
gaboka130
tag
Azt elfelejtettem hogy most van egy RAPOO VPRO VH600-as fejhallgató leárazva 21999 Ft-ért arról esetleg vélemény?
-
gaboka130
tag
Üdv!
Fejhallgató vásárlás előtt állok és amit kinéztem az egy Logitech G430-as fejhallgató véleményekre lennék kíváncsi illetve hogy ebben az árban(22900 a mediamarkt-ban) van e jobb választás?
Játékra, zene és sorozatnézésre kéne elsősorban. -
spanglee001
addikt
válasz
ForRedGlory #20107 üzenetére
aham ennél már meglépték, hogy van szoftver amin vezérelhetsz mindent, akkor már jó lehet ez is
az elődökön csak az asztali ketyerén tudtál állítgatni , és eléggé vérszegény volt a felhozatal -
ForRedGlory
félisten
válasz
spanglee001 #20105 üzenetére
Annyi hangprofilt állítasz be, amennyit szeretnél, illetve nem csak 4 van alapból. Pontosan most meg nem mondom, mert dolgozom, de olyan 8 körülire tippelnék, ami mellett kismillió másikat állíthatsz be magadnak. Elég felhasználó barát az ASUS Sonic Studio II programja hozzá.
Azt, amit írtál nem ismerem, sőt egyiket sem ismerem, mert alaposabb kutatást nem végeztem a vásárlás előtt, de nekem ennél jobb nem kell, bőven felülmúlta minden várakozásomat. Látatlanban meg nem lehet megállapítani, hogy melyik a jobb, de igazából engem az sem érdekel.
-
Perseus871
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy erősítőt a PC-mhez? Szeretnék 5.1-et kötni rá!
-
spanglee001
addikt
válasz
ForRedGlory #20101 üzenetére
azt a fejest még nem próbáltam, de egy xonar u7 tiamat 7.1 páros szerintem simán kenterbe veri és árban sem több, viszont nem csak 4 db előre beálított hangprofilod van vagy lagalábbis a strix 7.1 nél még annyi volt a dsp panelon
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Megszeretnék osztani veletek, hogy vettem egy HyperX Cloud-ot és egy Asus Xonar U3-at. Azt kell mondjam elégedett vagyok vele, szépen szól, adja a hangokat, jó a térhangzása is. Köszönöm a CsonkaImo-nak az ajánlást. Bátran vegyetek meg, akinek laptopja van javaslom a fent említett hangerősítőt. -
ForRedGlory
félisten
válasz
#24845312 #20102 üzenetére
Mindkettővel elégedett vagyok. Nagyon szépen szól. Elolvastam vagy 5-6 külföldi tesztet, mielőtt ma megvettem és nem kamuztak, amikor szuper hangzást írtak.
Gyönyörű a 7.1, tiszta a hang. Kát bajom van. Rövid a kábel és csak a saját "dokkolójával" használható. Ettől függetlenül de eddig maximálisan elégedett vagyok. Persze még semmit nem állítgattam.
Ebben a videóban az a 0:36-os robbanás, ahogy elsüvít balról jobbra és valahol a távolban robban annyira kézzerl fogható, egyszerűen lehet érezni, hogy az ott a messziban robbant fel. Ha kellene, rá tudnék pontosan mutatni, hogy hol robbant. Nem győzök betelni a fülessel, baromira tetszik.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #20101 üzenetére
A 7.1 része, vagy maga a hangminőség az, ami ennyire tetszik benne?
-
ForRedGlory
félisten
Megvettem életem első gamer fejhallgatóját, egy ASUS ROG Centurion 7.1-et. Hát, 5 perce sem tesztelgetem (bedugtam, aztán irány a 7.1-es youtube videók), de az állam a földön. Ez valami nagyon brutálisan szól basszus. Egészen elképesztő számomra. (Persze még sosem volt ilyen fejesem, nincs összehasonlítási alapom, de büntet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia