Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
urdongo
üzenetére
Az a baj,hogy a Phenom is elég jól visszafogja. Milka78 kollégának 6870-es CF-je van 955-ös Phenommal és ott is visszafogó erő a proci. Minden esetre beruházok én is még egy 6850-re mert nagyon mozgat ez a crossfire téma.Majd talán az új AMD Bulldózer kihajtja rendesen.
Egy 3D Mark11-et futtatnál kiváncsiságból? Kíváncsi lennék az eredményre mert ott nem annyira mérvadó a proci. -
urdongo
tag
válasz
urdongo
üzenetére
Mondjuk a GPU Score elég beszédes szerintem.
Valamint 3DMark 03-ban ez a két kicsi 6850-es hozza egy GTX580 szintjét, ami ennél az összeállításnál cirka 40 ezer forinttal drágább. 
Valamint másnál is teljesen lekapcsolja a Catalyst a második kártyát üres-járatban? Mert ez így nagyon jótékony dolog a fogyasztásra tekintve.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
urdongo
üzenetére
Megnéztem egy másik 6850 CF eredményt.
Ott alapon 217xx a GPU Score egy i7 920 társaságában.
Sajnos a procid nagyon visszafogja a GPU tesztek alatt a kártyát. Egy 3DMark11-nál már más lenne a helyzet, ott a GPU-ra adott részpontszám nagyon minimális függ a procitól. Vantage-ban sajnos más a helyzet... -
Sol4r
tag
válasz
urdongo
üzenetére
Hát parancsolj! Vantage lista
Nekem viszont egy olyan kérdésem volna h a 2gpu-s megoldások hol vannak me egyik kategóriávan sem találtam őket!
Délután teszek fel én is eredményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gran Turismo
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valamint 3DMark 03-ban ez a két kicsi 6850-es hozza egy GTX580 szintjét, ami ennél az összeállításnál cirka 40 ezer forinttal drágább.